רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
היום בבוקר ראיתי מודעה באתר קלאסיק קאר למכירת רכב בנטלי שנת 1936 שהועברה בירושה. המוכר ציין כי על המעוניין לפנות אליו במייל. כך עשיתי בפרט לאור המחיר הנמוך שנדרש על הרכב. תשובה מהמוכר עד כה לא קיבלתי ולהפתעתי (יותר נכון לאכזבתי) המודעה הוסרה לאחר מספר שעות. האם משהו יודע פרטים על הרכב המדובר, למי שייך הרכב, והאם הרכב אכן היה למכירה.
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
מתנה כזו..
הודעה אחרונה מאת djmeir13, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=0aRxQFI8xLU
הודעה אחרונה מאת erez59, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני יודע שזה נראה כמו גלויה בורג'ינייה (עלאק), אבל לא.. נתקלתי בזה היום ברחובות והייתי חייב לצלם. לי נראה כמו שברולט נובה ? אולי פונטיאק ? סוף שנות ה70.. לא יודע... מישהו מזהה ??
הודעה אחרונה מאת mister v, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הי חברה, נקלעתי למצב כלכלי קשה ואני נאלץ למכור רכב אספנות שייבאתי בטרם חלפו להם 3 השנים הקבועות בחוק. האם יש למישהו רעיון איך לערוך את זכרון הדברים או ההסכם למכירת הרכב באופן חוקי אשר יגן עלי הן מעבירה על החוק בנושא של העברת בעלות והן מפני הקונה אשר ייסע ברכב שבבעלותי למשך כשנה עד אשר נעביר לו את הבעלות עליו?
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
טסט לאופנוע
מאת רנו- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
רציתי לשאול האם דינו של אופנוע שלא עשה טסט 7 שנים ו ועדיין לא אספנות הוא כמו רכב שחייבים לשלם את כול הטסטים כדי להעלותו לכביש
הודעה אחרונה מאת ezl280, -
ביטוח זמני
מאת Pontiac- 3 תגובות
- 743 צפיות
שלום, יש ברשותי רכב ישן אומנם לא אספנות אבל ישן. האוטו עמד בלי ביטוח חודשיים, חיכיתי לחלק מחו"ל. אני זוכר שכשדיברתי עם הביטוח מבחינה כלכלית היה עדיף לבטל ולא להקפיא את הביטוח. עכשיו כשהגיע החלק והרכב תקין אני רוצה להוציא את האוטו לסיבוב מידי פעם. שום חברת ביטוח לא מוכנה לתת לי ביטוח לתקופה של יום, יומיים , שבוע או חודש ופה אני צריך את עזרתכם. אני לא רוצה לבטח את האוטו לביטוח חובה שנתי ולהשאר עם התשלומים לכל השנה, גם אחרי שמבטלים התשלומים יורדים אומנם מקבלים צ'ק על סך הסכום נותר. ביטוח ג' או מקיף כן ניתן לבטל ולהוסיף כמה פעמים שרוצים במהלך השנה. לכן אני צריך עזרה מכם לגבי חברת ביטוח שתיהיה מוכנה לבטח לי את האוטו מספר פעמיים בודדות במהלך השנה ללא הקפאות. ת…
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לחברי מועדון החמש, ביום שני , 21 לדצמבר, בשעה 11:00 בבוקר , תתקיים הרצאה של בני הספל על תחביב האספנות בביה"ס אורט ידין , צריפין . חברים בעלי רכבים משנות ה -30 עד שנות ה-70 , שמוכנים להגיע ביום זה לאורט , מתבקשים לפנות בדחיפות אל בני בטל' 4513671- 054. נשמח למספר מתנדבים באירוע בנוסף למציגים . בברכה, סמדר - מועדון החמש טל' 037318818
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
- עוקב אחד
- 31 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום, לא עברה חצי שנה והחלפתי קרוב לחמש פלטינות. הקש ששבר את גב הגמל מבחינתי הוא העובדה שהמנוע מזייף בעיקר בעמידה. זה מתבטא ברעידה בודדת בכל שתיים-שלוש שניות וגם פוגע בסחיבה. החלטתי שאת המפלג אני לא רוצה לראות שוב, ולכן אני חושב על הצתה אלקטרונית בתוך מפלג רגיל. מאיפה ניתן להשיג כזה דבר? והאם למישהו יש נסיון עם מערכת הצתה שכזאת?
הודעה אחרונה מאת Joaozz, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ברשותי רכב פז'ו 404 שנת ייצור 69, יד שנייה גיר רגיל. בסוף החודש פגהתוקף ומחפש חברת ביטוח הוגנת, זולה ואמינה. למישהו יש המלצה? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת datsun280z, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יום הרצאה ותצוגה בכפר הנוער "רמת הדסה" טבעון נפגשים בכפר הנוער רמת הדסה (קרית טבעון) , ביום שבת 02.01 , בשעה 10:00 בבוקר. 10:30 : התכנסות באודיטוריום והרצאה בנושא " התנהגות נהגים באירועים תעבורתיים " מרצה : חבר המועדון אמוץ דור לאחר ההרצאה תתקיים במקום תצוגת רכבי אספנות של החברים. שעת פיזור משוערת- 12:30 הרשמה לתצוגה אצל עדי גולדנברג, נציג המועדון בצפון, טל' 2611660- 052. במקרה גשם האירוע ידחה לשבת שאחרי. בברכה, סמדר- מועדון החמש טל' 037318818
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מישהו אולי יודע מה בערך גובה תשלום המכס על ייבוא מרצדס 450 SL 1974 קבריולט במצב סביר פלוס .. האם לקחת בחשבון בכל מקרה מחיר הרכב * 132% ?? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת beta1, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רב, מישוה יכול לשלוח לי את מחירון קראוס, הדף שמתייחס למוסטנג שנתון 64-66 (דגם קופה). [email protected] תודה, מאיר
הודעה אחרונה מאת fastbullitt, -
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
ובכן, סוף סוף אחרי חודש וטיפה, הרכב שלי גוייר כהלכה. מדובר על פורשה אספנות שבלהט הרגע החלטתי לקנות. אני אדלג על שלב היבוא, ואעבור לשלב החוקיות בארץ. אחרי כשבוע מהרגע שהרכב הגיע אלי, קיבלתי מכתב שמזמן אותי להגיע ב13 לדצמבר לעמדת התקינה בחולון, ציינו שמכיוון שהתאריך שהוזמנתי אליו הינו יותר מחודש מהרגע שקיבלתי את הרשיון הזמני, אוכל לחדש את הרשיון הזמני לעוד חודש. מה שכן, זה לא היה נכון, מכיוון שאת הרשיון הזמני קיבלתי רק ב18, והוא היה תקף עד ה18. הגעתי בבוקר מוקדם לחולון, השעה הייתה 6:55, וזאת מכיוון שרכב אספנות לא יכול לנוע בין 7 ל 9 (היו שאמרו שכן, אבל בניגוד למה שנרשם, לרכב היה לוחיות אספנות וברשיון הרכב נרשם בכתב יד "רכב אספנות" לכן העדפתי שלא לקחת את הסיכון. …
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
תמונה שמצאתי
הודעה אחרונה מאת upetar, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חברת הפול מסרבת בחודש האחרון לבטח כלי רכב רק עפ"י מספר שלדה או מספר זר כשם שעשו עד היום. האבסורד: לדבריהם, הסיבה נעוצה במעבר לתכנת מחשב חדשה המחייבת אותם להזין מספר רישוי ישראלי. לא חוק חדש. כיצד ניתן לבטח רכב אספנות בייבא אישי עד הרגע בו הוא מקבל מספר ישראלי. חברות ביטוח זרות מוכנות לבטח בכל העולם פרט לישראל. תודה למסייעים
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אצלנו במפגש. ראיתי את הודעת המועדון (בפורום, כמו גם במייל) לגבי ביטול המפגשים עד 8/1/10. כל חברי מועדון החמש יותר ממוזמנים להגיע למפגש בטוביה, בכל יום שישי אחר הצהריים. מצפים לראותכם.
הודעה אחרונה מאת y9853, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מי מכיר?
הודעה אחרונה מאת kilshtok, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שנת 79. הוחלף לפני מס' חודשים, ועכשיו "מתחרט". כפי שכתבתי בכותרת, האם ניתן, בכל דרך שהיא, לשנות את הסטטוס בחזרה מאספנות ל-רגיל. אני ממש אשמח לקבל כל קצה חוט או מידע שיעזור לי.
הודעה אחרונה מאת datsun280z, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 929 צפיות
סופשבוע בא עלינו לטובה. קרע קטן בעננים ויחד עם השמש ראובן ואריאל הגיעו בMG ארוזים כראוי לחורף ישראלי. נונשלאנט הגיע גם עופר עם הצהוב הפתוח שלו. שאר המכוניות והחברים הגיעו אחרי שנגמר הפילם...
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 768 צפיות
שלום רב ברשותי ספיט MK2 עם קרבורטור סולקס האם מומלץ להחליף לקרבורטור כפול ואם כן איזה האם ניתן להשיג מפירוק בארץ תודה חיים
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מפגש שישי צפון (נשר) 18-12-09
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
נחמד לראות שמישהו מנסה לעשות מאספנות רכב מדע מדויק. התוצעה די מרשימה. ד"א אני מנוי על המחירונים שלהם והדיוק בין טוב לטוב+. הם לא מפחדים להוריד מחיר כשצריך. ולא, לוי יצחק לא קובע פה כנסו: http://carsthatmatter.com/indexes/#3 לא רע אלעד
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
האופנוע המהיר ביותר בעולם בתקופתו מצב מעולה : http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1949-Vincent-Black-Shadow_W0QQitemZ260521558781QQcmdZViewItemQQptZUS_motorcycles?hash=item3ca84b82fd לפרטים נוספים על הכלי וההסטוריה המדהימה שלו כאן: http://en.wikipedia.org/wiki/Vincent_Black_Lightning כאן תיראו קצת נחת: http://www.youtube.com/watch?v=6_uYf0Knoeg וכאן שיפוץ מהסרטים: אין אף אחד שחייב אחד כזה? - רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם, במהלך השיפוץ, נתקלתי בתופעה מוזרה - נוזל בלמים נוזל מכיוון הזרוע המחוברת לדוושה (איפה שהחץ בציור). ממה שאני מבין את אופן הפעולה, לא אמור להיות נוזל בלמים בתוך הבוסטר כי שם יש רק ואקום/אוויר בלחץ אטמוספרי ונוזל הבלמים אמור להיות רק ב- Master Cylinder. אז איפה הנזילה? בתוך הבוסטר? בין ה- Master Cylinder לבוסטר? בתוך ה- Master Cylinder? חייב לציין שלא חיברתי את בוסטר למנוע ולא ניסיתי להפעילו מול הבלמים. התופעה נצפתה אחרי שהבוסטר שכב 5 שנים על המדף, בזמן שהתחלתי להתעסק איתו בניקוי וצביעה.
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תודה מראש אלעד
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היא מותקנת במקומות בהם יש ויברציות , הגומי יצוק ישירות על האום. באנגלית קוראים לזה RAWLNUT. ניסיתי בכל חנויות הברגים והגומי באיזור המסגר , הר ציון והתחנה המרכזית הישנה.. וכן .. הסתובבתי עם דוגמה. תודה
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
לא מכבר חגגה המיני המקורית יובל 50, וולא ספק מדובר במכונית החשובה ביותר בהיסטורייה של המכונית. המיני הראתה את הכיוון והדרך אליו צעדו כל היצרנים - מכוניות קומפקטיות בעלות הנעה קדמית ומנוע רוחבי - והפכו את פלח השוק הנ"ל לחשוב והגדול ביותר במכירות. אבל לכל הצלחה יש סוף, ובריטיש ליילנד, קונצרן ענק שאיחד בתוכו את מרבית המותגים הבריטיים העממיים, היו מודעים לעובדה הזו, מה גם באירופה החלו כל היצרנים להציג מכוניות סופר מיני שתוכננו ונבראו בדמותה ובצלמה של המיני. המיני המקורית אמנם נימכרה היטב, אך הופעתה של הפורד פיאסטה ב 76' והצלחתה המטאורית בשוק הבריטי די הלחיצה את קברניטי בריטיש ליילנד, למרות שמכוניות היו אחד הדברים האחרונים שעיניינו אותם. סוף שנות ה 70' היו תקופה גרועה …
הודעה אחרונה מאת 504L, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן! הייתי מעוניין לדעת על נדירות האופל קומדור בארצינו. מכרו אופל באופן רישמי מהחברה אצלינו או שהן יובאו אך ורק ביבוא אישי? כמה יחידות בתקופתו(סוף שנות השישים תחילת שנות ה 70)נמכרו בארצינו(+-) כמה בערך עוד נוסעות היום? מה היו נפחי המנוע שנמכרו? תודה!
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רב אני מחפש את החומר שתמונתו בהמשך ולא מצליח למצוא. האם אחד מאלופי האינטרנט יכול לסייע לי? תודה מראש, אבי
הודעה אחרונה מאת r_ofer,
-
מי מחובר 11 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 832 אורחים (הצג רשימה מלאה)