רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
הרכב הוא פורד אסקורט אריקה שנת 1982 מנוע 1.3 CVH דגם JP ישנם שתי בעיות חשמליות אני מאמין שהן קשורות , הראשונה מאוורר הרדיאטור לא מקבל פלוס (גם אם מבטלים את הטרמוסוויץ). הבעיה השנייה היא שהרכב לא מניע אין סטרטר אין תיקתוק אין כלום ( גם לא בכבלים הדרך היחידה להניע היא לגשר עם מברג או משהו בסגנון בין קטבי הסטרטר) תודה מראש על כל עזרה.
הודעה אחרונה מאת yaf16, -
- 5 תגובות
- 860 צפיות
שלום. חבר'ה רוצים לשפץ. הכלי מאמצע שנות ה- 70. לטענתם מדובר כניראה בכלי נדיר יחסית, כי הם לא מוצאים מקום לרכישת חלפים. האם מישהו מכיר? תודה.
הודעה אחרונה מאת cb750, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הכלי הוא הונדה CB360 משנות ה- 70, אבל היו לדגם הזה גם אותיות, לדוגמא CB360G. האם יש אתר שאוכל להזין מספר שלדה או מנוע, והוא/הם ידעו את התשובה? האם יבואן הונדה בארץ ידע? המידע הזה חשוב על מנת לדעת בהמשך אילו חלקים להזמין.
הודעה אחרונה מאת מצא, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 8.5 אלף צפיות
לפני כ 10 ימים רכשתי פיאג'ו SI שנת 97, הקטנוע במצב לא רע יחסית למעט כמה שפשופים בצבע בעיקר באזור תחתית המיכל ושבר במכסה הפלסטיק הימני שנגרם כנראה בגלל רגלית קיק סטרט שחטפה מכה ופוגעת במכסה בזמן ההתנעה. בעיות נוספות שגיליתי: 1. חור באגזוז - יוחלף בקרוב לחדש או יתוקן 2. בעיית חשמל - האורות פועלים רק כאשר האיתות מופעל, בבדיקה נמצא שצמת החשמל רקובה ומתפוררת מהמגנטו ועד להתפצלות הצמה הנמצאת בצד ימין מאחורי כיסוי הצד, היה צורך לפרק את המנוע,לחלוץ את המגנטו ולבנות צמה חדשה,בהזדמנות זו המנוע עבר ניקוי יסודי כולל ניקוי קרבורטור וכל תחתית הקטנוע מכל הג'יפה שהצטברה במהלך השנים. כרגע המנוע מורכב חזרה על 2 ברגים וללא הרבורטור עדיין כדי לסיים את סידור החשמל, אני רוצה למדוד ולקצ…
הודעה אחרונה מאת eran_k, -
- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לחברים ברשותי מרצדס 300SE שנת 90 אוטומטית,לאחרונה החלו החלקות בהילוך ראשון והשהייה בשילוב לרוורס,הגיר כנראה סיים את חייו, האם מישהו מכיר מוסך לשיפוץ גירים(לא חייב להיות של מרצדס) מקצועי,אמין ולא יקר? יוסי
הודעה אחרונה מאת yossir29, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מישהו יודע איך זה עובד? האם ב 1 לינואר אפשר לקבל רשיון יבוא לרכבים שיוצרו בכל השנה הזו או שהם מבקשים תאריך ייצור/עלייה לכביש מדוייק? האם אפשר להגיש את הבקשה לפני סוף השנה ולקבל אותה בינואר? תודה מראש למגיבים איתן
הודעה אחרונה מאת cb750, -
-
- 2 עוקבים
- 26 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
איזה מפגש מקסים! חג חנוכה שמח שיהיה לכולם! + ברכה קטנה, אישית, ממני
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
חברי פורום וחובבי רכב ביום שישי הקרוב, 11.12.09, נקיים הדלקת נר ראשון של חנוכה במפגשישישרון בגעש בשעה 16:10. עקב כניסת השבת בשעה מוקדמת, ומאחר ומדובר במצווה, יהיה צורך לקיים את ההדלקה לא יאוחר מאשר בשעה הנ"ל, על כן נא להגיע מוקדם מהרגיל. כולם מתבקשים לצחצח את הגרונות ולשנן את מילות שירי החנוכה ניתן להביא חנוכיות ונרות נוספים ולקיים הדלקה משותפת יפה ומיוחדת. כל חברי הפורום מוזמנים, המפגש יחל מהשעה 15:30. להתראות וחג חנוכה שמח.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים, קיבלתי במתנה וו גרירה (או שקוראים לזה תפוח?) לוולוו 244 שלי מודל 83. ככל הידוע הוו ישב בעבר על 245 (סטיישן) לא ידועה שנת הייצור. אשמח לקבל עזרה בנושאים בשאלות האלה: האם יש תהיה לי בעיה להרכיב את וו של 245 על ה-244? האם הוו יושב על רק 4 ברגים (2 בכל צד) שנכנסים דרך החורים שבתמונה? האם נדרשים ברגים מסוג מיוחד (או שמספיק בורג במידה המתאימה)? האם אני צריך לקבל אישור ממשרד הרישוי? איך עושים את זה? כמה זה עולה? תודה
הודעה אחרונה מאת volvoforlife, -
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חג שמח קודם לגשם,הספקנו להדליק נר ראשון של חנוכה,לשיר שירי חנוכה,לשתות לחיים! תודה לבני על החנוכיה, היין ובכלל..... נחום
הודעה אחרונה מאת לי נזירי, -
- 2 תגובות
- 784 צפיות
שלום לכולם. ברשותי חיפושית גרמנייה מודל 75. כאשר אני לוחץ על דוושת הבלם לא נדלק אור ברקס. אם אני לוחץ בחוזקה על הדוושה כמעט עד הסוף אז האור נדלק. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש ושבוע טוב !
הודעה אחרונה מאת oron, -
חג חנוכה שמח
מאת לירוי1- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חג חנוכה שמח ומלא סופגניות
הודעה אחרונה מאת YONA777, -
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום רב, חבר הנוהג בפונטו קבריולט 1995 נוסע השבוע לרומא ומחפש המלצה לחנות לרכישת גג סקאי חדש. אשמח להפנייות ממי שמכיר. בתודה אורן.
הודעה אחרונה מאת oren, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לאחר כ-3 שנים מחוץ לתחום וכנראה שמזל שלא מכרתי את המרצדס אני מאוד רוצה לשפץ את המרצדס 280 SE מי שכבר מכיר אז היום היא לא במצב כזה, הייתי רוצה המלצות על מכונאי טוב שמכיר כאלה מכוניות לא שוחט ובבקשה לא להמליץ לי על מזרחי(למרות שהוא טוב ואמין). תודה למשיבים
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
-
- 13 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב, מפגש מועדון החמש בירושלים מתקיים כרגיל בין השעות 11:30- 16:00, בבית ההארחה הסקוטי (St. Andrew's Scottish Guest House ) , רחוב דוד רמז 1 בירושלים (מול תחנת הדלק של גן הפעמון). חברי מועדון החמש זכאים ל-10% הנחה בבית הקפה ובמסעדת בית ההארחה כנגד הצגת תעודת חבר בתוקף. ביום שישי זה , 11.12, תתקיים בבית ההארחה הרצאה בנושא: "שיקום רכבים עתיקים": חלק ב'- "כללים בסיסיים בשיקום"- המשך הרצאה קודמת המרצה: מהנדס הרכב אנטולי מנדלביץ' ההרצאה הוקדמה ל-12:45 על מנת לאפשר לשומרי השבת להנות ממנה והיא תימשך כ-45 דקות. הנכם מתבקשים להגיע בזמן. חברי מועדון החמש וחובבי הרכב הקלאסי והאספנות מוזמנים להיפגש ולהנות . לבירורים בנוגע למפגש ניתן לפנות …
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
- 1 תגובות
- 699 צפיות
חברים יקרים! בדרכי להדלקת נר חנוכה בשפיים איבדתי את הקלאץ! הבחנה ראשונית - משאבת קלאץ!! האם למישהוא יש מושג, היכן ניתן לשפץ משאבת קלאץ עליונה של פורד אנגליה , באיזור השרון? מוסך מומלץ בשרון? תודה וחג אורים שמח לכולם!!! יואב!
הודעה אחרונה מאת דורוןא, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
באיזה מפעל רכב צולמה התמונה, מי היצרן והשנה המשוערת? סופגניה פרס לפותרים נכונה.
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 1 תגובות
- 934 צפיות
חבר הביא החודש מארה"ב שני רכבים שבקרוב יראו על הכבישים (הוא לא מגיע למפגשים). מרצדס 450 sl 1978 קדילאק אלדוראדו (פתוחה) 1974 עם 40.000 ק"מ... בשאיפה להעלות תמונות בקרוב - הרכבים במצב מושלם.
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Austin-Healey-Sprite-Bugeye-Sprite_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem414b075e63QQitemZ280431648355QQptZUSQ5fCarsQ5fTrucks
הודעה אחרונה מאת Aliensof500, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי כולם, אני אקדים ואומר שחיפשתי ומצאתי מידע חלקי אבל לא תשובות להכל, בתקווה ואולי דווקא האשכול הזה ימנע שאלות בעתיד נואשתי מלמצוא מנוע בארץ (במחיר סביר יש לציין). מצאתי בחו"ל כמה מנועים במחירים סבירים מאד ואפילו במצב הרבה יותר טוב מאלו שראיתי בארץ. רציתי לבקש את עזרתכם בכמה נושאים: 1) אילו מסמכים ואישורים יש לנפק ממשרד התחבורה ואיך להתכונן להגעה אליהם (האם צריך להביא איתי משהו) 2) האם מישהו מכיר חברת ספנות ששולחת ארגזים מארה"ב לישראל דרך הים? מה יהיה המחיר למשלוח בערך? (גם מחיר גס יהיה טוב, האם מדובר במאות או באלפי דולרים וכו'). 3) מה אני צריך לבקש מהמוכר לוודא ו/או להעביר אלי דואר כדי שלא יעשו לי בעיות כאשר המנוע יגיע לארץ? תודה רבה,
הודעה אחרונה מאת B_e_n, -
-
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
בימים הקרובים אני אמור להגיע לעמדה 1 בחולון (הוזמנתי לשעה 9 וחצי). קודם כל, האם להגיע בשעה שנקבעה או מוקדם? זה ישנה משהו? כמה זמן מחכים היום, בהתחשב בעובדה שיש לך שעה שנקבעה לך. מה אני צריך להכין? אני מניח שמספר מנוע יטביעו לי שם? האם להביא ספרי רכב כדי להוכיח משהו? אשמח אם תוכלו לתת לי טיפים תודה
הודעה אחרונה מאת ראובן נזירי, -
מעוניין לרכוש ג'נטים 5.5X15 עם 4 חורים. גם משומש בא בחשבון. כרגע על הרכב שלי 2 סטים: כל צד של הרכב עם זוג זהה, של פורשה משנות ה-70. מעוניין בהחלפתם לסט שלם או מכירתם אחרי שאמצא סט. חג חנוכה שמח לכולם
הודעה אחרונה מאת דורוןא, -
שקיעת דוושת בלם
מאת חזקי- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
הדוושה לפתע הרבה יותר נמוכה. אבל הרכב עוצר יפה. לא חסר נוזל בלם. לפני שאגש למוסך יש משהו לבדוק/לסדר לבד? מדובר במוסטנג 68 6 צילי. בלמי תוף.[עדיין] תודה
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 4 אלף צפיות
עידכון משיפוץ לנדרובר 1953 אחרי שיפוץ מכני והחלפת שמנים, הנעתי את הרכב בנגיעה שניה בסטרטר. המנוע השמיע קול חלק ועגול אבל אחרי 25 שניות עלה עשן מצמת חוטים. מיד ניתקתי את המצבר וראיתי שהחוטים ממש חמים. אחרי בדיקה קצרה גיליתי נייר כסף מחפיסת סיגריות מלופף לפיוז הראשי. הרכב עובד על דינמו ומיישר זרם -ואני מעוניין להצמד למקור ולא ללכת על אלטרנטור.. אני טוב במכונאות אבל די חלש בחשמל. אני צריך עזרה והכוונה בהחלפת מערכת החיווט החשמלית מבלי לעבור קורס מתימטיקה מתקדמת.... אני יכול לעזור בתמורה בידע מעשי במכונאות וגם עזרה במקום שנעים לעבוד בו. אשמח לשוחח על כל עזרה אפשרית יובל 0543975612
הודעה אחרונה מאת shay2u, -
- 3 עוקבים
- 14 תגובות
- 27.1 אלף צפיות
האם למשהו יש מושג מה החוק לגבי יבוא אישי של רכב אספנות מסוג קראוון נגרר,האם חוקי לייבאו ואם כן מאיפה הכי כדאי לייבאו לארץ? אשמח לקבל תגובותיכם ו/או הפניה לקישורים המתאימים בתודה מראש ,זוסט
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
- 3 תגובות
- 790 צפיות
שלום לכולם יכול להיות שהשאלה הזאת נשאלה פה פעם ואני כנראה הולך לחזור עליה אז קבלו את סליחתי ברצוני לעשות פחחות לחיפושית שלי ושהפחחות תעשה מא ועד ת שזה כולל גם פחחות פנים וצבע יש לי בעיה שקשה לי לתת את הרכב לאדם שאני לא מכיר שלא יעשה לי עבודה טובה וכדומה ובגלל זה אני צריך את עזרתכם אני מחפש פחח איכותי ואמין שיעשה לי פחחות על הרכב בדרגה אחת מעל כולם עדיפות לירושלים אבל לא כזה משנה לי ושיעשה עבודה כמו שצריך על כל האוטו שלא תחזור לי החלודה בעוד 3 או 4 שנים עם אתם מכירים משהו אני ישמח לשמוע התקציב שלי עד 7000 ש"ח תודה מראש
הודעה אחרונה מאת מאפיונר בחיפושית, -
- 2 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
בית קלאסיק קאר מזמין את כול חברי הפורום וחברי מועדוני הרכב להרמת כוסית וכיבוד לכבוד השנה האזרחית החדשה. נשמח לראותכם בתאריך - 1/1/2010 יום ששי בשעה 12.30 בבית קלאסיק קאר בר"ח בן-גוריון 59 רמת-גן (מול השלישות הצבאית).
הודעה אחרונה מאת 504L, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ממחר בבוקר עד רביעי הבא בבוקר. אז תתנהגו יפה, רז וחן ישמרו על האספנות ועל האפסנאות. בני
הודעה אחרונה מאת Tatra, -
-
חידוש רצפה
מאת ariebz- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מידי חצי שנה אני מגיע עם ההילמן מינקס לטסט הכול עובר טסט חלק ואז מתחילים התחנונים לבוחן להעביר את הרכב וזה עבד עד אתמול (ותאמת גם לי נמאס לנסוע כך) אז מגיעים חמושים בדיסק (חיתוך והשחזה) מקדחה ומקדח 10 מ"מ לפרוק הפיקים ורתכת CO פרוק כל החלק הנגוע וחיזוק קורה תחתונה בפח 1.2 מ"מ תמונות מהיום מה שהספקתי לצלם
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קבלתי מכונה חשמלית להברקה אחרי פוליש/ווקס. היכן קונים בדי כותנה כאלו שמתלבשים על המכונה ?
הודעה אחרונה מאת XOFIRX,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 384 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- asix
- Carjhpua
- RBRB
- amosbmw
- sperial
- garicho
- hans
- Camaro 92
- אהרן ג
- צוק
- eladts
- kfirg