רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 49 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
למקנאים ומזילי הריר בארץ תמונות ראשונות מיום חמישי. היה שטוף שמש. היום, ששי אמור להיות גשום. בתמונה הראשונה,חבקינו מהמולדת מתבוננים בשברולט שנקנתה ותעשה בקרוב עליה לארץ הקודש אתר המכירה (רוב המתחם מורכב מדוכני חלפים ואבזרים לענתיקות והחלק ה"קטן" יותר מוקדש למכירת ענתיקות. רק לעבור אותו ביסודיות לוקח כשעה לפחות)
הודעה אחרונה מאת CamaroRS69, -
-
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי חלקים מאלומינים שאני רוצה לחדש קרבורטור וגם חלקי מנוע שאני לא רוצה שיכנס חול ים אליהם והבנתי שסודה לשתיה ניתן לשטוף לאחר מכן ולא נשאר שאריות מה גם שהחול שקניתי די רטוב ואין לי כוח לייבש אותו בשמש ואנחנו נכנסים לחורף איפה קונים כמות גדולה של סודה לשתיה בבקשה?
הודעה אחרונה מאת tomi1975, -
התיישנתי בוולוו 72 1 2
מאת amgm0201-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום חברים זהו עשיתי זאת רכשתי וולוו 72 בצבע ירוק עכשיו צריך להעביר טסט לחפש חלקים ולהתחיל לשפץ אשמח לעזרה בנושא חלקים כרגע הכי דחוף זה מראות צד שהתקינו שם מראות שלא רואים כלום........... כמו כן חסרים לי שני טסות אורגנליות של וולוו ומנגנון חלון דלת ליד הנהג שמשום מה חסר אשמח להערות הצעות ותגובות על הרכב מניסיונכם אני מתמקד כרגע בשיקום בביתי קצת פוליש ווקס שטיחים ריפודים וכו כרגע אין לי כוונה לבצע פחחות וצבע אולי בשלב יותר מאוחר. אני מצרף תמונות של לפני ............. ונראה מה יצא בסוף אז חג שמח לכולם
הודעה אחרונה מאת amgm0201, -
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
מושב אחורי לכרמן גיאה קבריולט זהה למושב של כרמן קופה ? או שהם שונים ? ומה לגבי של חיפושית ? זה לא זהה ? אפשר לעשות התאמות במידה ולא זהה לגמריי ? כי הכסאות הקדמיים נראים לי זהים לגמריי אין לי כרגע כסא אחורי ברכב
הודעה אחרונה מאת ravivhaik, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 760 צפיות
HUB הגלגלים חלוד. איך מנקים/צובעים בלי לפגוע בדיסק הבלם ?
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
- 16 תגובות
- 24.1 אלף צפיות
היי - אני יודע שיש שירשורים בנושא, אבל לא מצאתי תשובות אז: יש לי די הרבה חלקים לציפוי מחדש בכרום/ניקל. רציתי לדעת: 1. האם יש צורך לשפשף/לשייף את הציפוי הישן? ואם יש נקודות חלודה, כתמים וכדומה? 2. האם יש צורך באיזשהו צבע בסיס או ציפוי בסיס? צריך לבצע ניקוי חול? 3. איך העבודה של גלוונומטה? 4. האם יש מקביל להם באיזור חיפה? 5. איך התשלום - לפי משקל/נפח או סכום קבוע עד לכמות מסויימת? ואיך מחייבים - לפי צבע העיניים? 6. האם יש מישהו שרוצה לרכז כמות של חלקים, ואולי נקבל מחיר מוזל? 7. מה ההבדל בין ציפוי ניקל לציפוי כרום? 8. בחלקים נעים כמו ידיות דלתות שבהן כפתורים - האם הציפוי יפגע בתפקוד? אני יודע - הרבה שאלות, מעט זמן. בכל מקרה, תודה מראש לעונים. מיקי
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
- 1 תגובות
- 690 צפיות
שלום חברים היום חזרתי מגרמניה מהיריד במנהיים. קודם כל, המון אופנועים מכל הסוגים והמינים, חלפים לכל אופנוע שרק שמענו עליו וגם שלא. אבל מה שמעניין זה כלי הרכב. אז כך, אני חיפשתי חלפים למרצדס שלי 280 קופה שנולדה ב-1973 והמבחר היה דל למדי. המחירים גבוהים יחסית אבל ניתן להתמקח ביחוד ביום השני והשלישי. מבחר גדול מאוד יש שם לחיפושיות, לאופל לסוגיו לפורשה, וגם ל-MG ויגואר. יש המון דוכנים לכלי עבודה ואביזרים . הרבה חלקים לרכבי אספנות משנות העשרים והלאה חלקם במצב משוחזר מושלם כמו פנסים למשל. בסופו של דבר קניתי אי אלו חלקים משומשים וחדשים אבל את עיקר החלקים מצאתי בשטוטגארט במרכז מרצדס יש להם שם מרכז שנקרא בתרגום לעברית "מרכז למכוניות קלסיות" ושם מצאתי חלק מהח…
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש קיט שיפוץ לקרבורטור מדגם SOLEX 4A1 עבור מרצדס 280C משנת לידה 1973 בודי 114 מנוע 110.922 בתודה לכל העוזרים גדעון
הודעה אחרונה מאת gdiil, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אהלן חברים היום עשיתי סיבוב בשכונה ותראו מה מצאתי ישר שלפתי את הפלאפון וצילמתי, אז סורי על האיכות מישהו מזהה באיזה רכב מדובר?
הודעה אחרונה מאת SpeeDevil, -
-
- 18 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
זווית נוספת לאירוע ברמת גן, חלק שהוא אירוע בפני עצמו.. הנסיעה מהצפון, בוידאו. תהנו ! Gb91jsoGDoY דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. צילום: ענבל בן אריה, אלון אדלר. עריכה: אלון אדלר.
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
veterama 2009
מאת bmw3000- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
חזרתי אתמול מגרמניה אחרי שהייתי בתערוכת VETERAMA. הגעתי ביום הראשון של התערוכה (9.10.09) ע"פ המלצתו של חבר הפורום אופיר. שוק חלקים ענק... מחולק לאיזורים של אופנועים, מכוניות, אופנועים ומכוניות ביחד הרוב תוצרת גרמניה. חלק מהאנשים פרטיים והם מגיעים עם הרכב שלהם ופורקים את הסחורה ששמרו עשרות שנים במחסן וחלק סוחרים שמוכרים חלקים חדשים. ביום הראשון לא מצאתי את עצמי ולא ידעתי לאן ללכת אבל ביום השני כבר הבנתי את העניין והלכתי ע"פ המפה. צריך לחפש בכל דוכן את החלקים שמתאימים לרכב שלך, סה"כ הייתי שלושה ימים שמסתכמים בחוויה שלא ניתן לתאר (פשוט מדהים). פגשתי בתערוכה כמה אנשים ממועדון החמש שהגיעו לאותה מטרה (מציאת חלקים לרכב שלהם). אני מציע לכל מי שיש לו רכב אספנות לנסוע…
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
רכב שנמסר למוסך לשם תיקון ונשאר במוסך במשך מספר שנים (כיום ניתן להופכו לאספנות) האם בעל המוסך יכל להעביר בעלות על שמו?
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
חבר אמור לשלוח לי פנסים לרכב שהוא קנה בשבילי. רציתי לדעת אם יש צורך באיזשהו אישור כדי להכניס אותם לארץ, כמה מס משלמים ובכלל אם צפויות בעיות מסוימות עם המכס. תודה.
הודעה אחרונה מאת ravivhaik, -
אנחנו על המפה
מאת דרור- 2 תגובות
- 870 צפיות
רכבנו מופיעים באתר מועדון בקנדה : BRITISH SALOON CAR CLUB OF CANADA http://www.bsccoc.ca/development/2009-israel.php דרור .
הודעה אחרונה מאת B_e_n, -
מיני דלק 95
מאת קרמה- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 958 צפיות
התחלתי לתדלק 95 אחרי שנים של 96 הרכב סוחב הרבה יותר טוב וקולות פיצוץ שהיו לפעמים מהאגזוז נעלמו כליל, האם אני צריך להוסיף תוסף{מנוע של מטרו}?
הודעה אחרונה מאת קרמה, -
- 4 תגובות
- 960 צפיות
איך בודקים שמן גיר בחיפושית(74)? (ניסיתי לחפש ולא מצאתי שרשור בנושא)אשמח לקבל עזרה
הודעה אחרונה מאת orgalit, -
בחול המועד סוכות, מועדון החיפושית מקיים את המפגש הארצי-שנתי, המפגש הגדול! פולקסוואגן ישראל עושים לנו כבוד ומזמינים אותנו לסוכנות "צ'מפיון מוטורס", ולכן, המפגש יתקיים ברחוב הלח"י 1 בני ברק, בחניית סוכנות צ'מפיון (מול קניון איילון). חיפושיות מכל רחבי הארץ, מועדון המרכז ושלוחות המועדון הדרומית והצפונית יגיעו למפגש. הארוע יתקיים ביום שישי 9.10.09 החל מהשעה 10:00 בבוקר. למפגש מוזמנים כל בעלי VW AIR COOLED למיניהם: חיפושיות, כרמן גיאה, טרנספורטר, ברזיליה, Type 3, 411, 412 להציג את רכביהם, בכל הצבעים ובכל מצב נתון, וכמובן פתוח לקהל הרחב. כמדי שנה צפויים להתאסף מעל מאה רכבים. על כן נשמח לראותכם, בעלי הרכבים וכמובן והצופים בתצוגה. הכני…
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, ביום שישי זכיתי בספוילר שמצאתי לרכב שלי בebay אנגליה. המוכר בירר לגבי משלוח ונאמר לו שמכיוון שהספוילר ארוך מדי לא ניתן לשלוח אותו לארץ. מה שמוזר כי שלחו לי גריל לרכב לפני כמה חודשים והוא גם לא קצר במיוחד. איזה עוד אפשרות יש לי להביא אותו ארצה? מדובר בספוילר מאד נדיר של חברת זנדר שיוצר לרכב שלי,אלפא ספרינט.
הודעה אחרונה מאת yairw, -
- 22 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
החבר הצרפתי שלי THIERRY, משוגע על ראלי, הולך לכל אחד ואחד ומצלם מאות תמונות שלח לי במייל. חשבתי לשתף אתכם . הרבה רנו 5 טורבו וצרפתיות אחרת (איך לא) ת-ה-נ-ו ! רביב
הודעה אחרונה מאת 57mmStroke, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 751 צפיות
קראתי כמע כל תגובה שנרשמה על הנושא בפורום, אבל אני מבקש ברשותכם להתייחס לבקשה שלי, ואם הנושא לא יתקבל בברכה אז אפשר למחוק וסליחה על ההטרדה. ברצוני לייבא את החלקים הבאים: קיט מושלם לרכב הכולל טמבון קדמי ,טמבון אחורי מכסה מנוע ,חצאיות, פנסים קדמיים ואחוריים. השאלה שלי היא האם יעשו לי בעיות במכס.
הודעה אחרונה מאת ג'ו, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 833 צפיות
רציתי לדעת אם מכלולים של השברולט משנות ה70 הם אותם מכלולים אם חלקי שברולט מליבו 80 מתאים לקאמרו 71
הודעה אחרונה מאת h_doblo, -
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, במהלך חיפושיי בדרך המתאימה לצבוע את המנוע שלי מצאתי את הדבר הזה. ערכה ביתית לצביעה בתנור של בעצם כל חלק מתכתי. החברה נמצאת בארה"ב ויש להם גם ערכות באיבי ב180 דולר כולל האבקות. הבעיה שלא שולחים לארץ. אני מעלה סירטון אשמח אם למישהו יש רעיון איך ניתן להשיק ערכה כזאת או דומה או בכלל לצבוע בדרך הנ"ל התוצאות נראות מדהימות. http://www.youtube.com/watch?v=xYkYDXsXDEI דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. http://www.youtube.com/watch?v=xYkYDXsXDEI
הודעה אחרונה מאת Aliensof500, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 954 צפיות
שלום לכולם, רציתי לדעת מה ניתן לעשות עם רכב שאין לו רישניות אין לו ניירת אין לו כלום כלום. בעל הרכב הנוכחי טוען שהוא קנה אותו מאיזה חלון ראווה של חנות בגדים שהשתמשה בו. בכל אופן אם יש את מספר הרכב,ניתן לעשות משהו בעניין ? - לארגן רישיונות ? תודה.
הודעה אחרונה מאת B_e_n, -
- 0 תגובות
- 677 צפיות
שלום רב, מחפש בעל רכב אספנות שייוצר בשנות ה-40, שייבא את הרכב מארה"ב בשנים האחרונות ושהרכב עם טסט. לצורך כתבה עם תמונה במוסף סוף השבוע של גלובס. הכתבה מתארת את החלום והגשמתו, הליך הייבוא, אחזקה של רכב כזה וכיו"ב. המעוניינים - אנא פנו ישירות למייל [email protected] תודה רבה מראש על ההיענות, רון פז
הודעה אחרונה מאת 1371996, -
- 2 תגובות
- 716 צפיות
שלום רב לאחר ששכחתי אתמול את הרדיו דולק באוטו ליום שלם והמצבר התרושש, החלטתי לחבר את הרדיו לחוטי המתח לאחר מתג ההצתה כדי שברגע שאני מכבה את האוטו גם הרדיו יתכבה ולא יגמור לי את המצבר. לאחר עיון בספר היינס שברשותי, יצאתי מבולבל לגמרי ולא הצלחתי לזהות את חוטי המתח המתאימים (בשלב זה אני לא רוצה לנסות לבד עם מד מתח ודקירת הבידוד של כל החוטים) האם מישהו יכול לומר לי היכן אוכל למצוא את החוט המיועד? (רפי לין?) או אולי מהיכן לקחת מתח לאחר מתג הצתה? (אין לי מצת באוטו ולא שום אביזר חשמלי מלבד הרדיו) בנוסף הייתי רוצה לעשות זאת גם לאורות הדרך באוטו שיתכבו מיד לאחר הוצאת המפתח ממתג ההצתה - רעיונות? שי
הודעה אחרונה מאת Shy_C5, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ביום שישי בבוקר במהלך טיול ג'יפים בערבה, כשלושה ק"מ בתוך השטח, בתחילת "דרך הבשמים", בהצטלבות של מספר דרכי עפר, עמד CHRYSLER NEW YORKER שנות השבעים לאחר שיפוץ. אף אחד לא היה באזור הרכב. הרכב בצבע חום, אולי בורדו כהה. מישהו יודע? מישהו מכיר?
הודעה אחרונה מאת M1963, -
- 21 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מסחרית שהזנחתי לא עשיתי טסטים ולא הפקדתי רשיונות 13 שנים,מה הסטטוס של הרכב,ומה עליי לעשות לפי שלבים כדי להכריזו כאספנות. מה שיש לי ביד זה טסטים אחרונים וטופס אחרון שלא שולם. מה צריך להביא לתחנת הרישוי והיכן,אני מרמת גן. תודה
הודעה אחרונה מאת אספnot, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 835 צפיות
לקראת בוא החורף, ביום ו' 23.10.09 בשעה 14:00, יקיים מועדון פיאט מפגש גדול בחניית איקאה נתניה . בעלי רכבים מתוצרת פיאט מכל שנה וסוג , אספנות, ישנים וחדשים מוזמנים\ות מאד! . -במקום יוגש כיבוד קל. -ניתן יהיה להרשם כ"חבר מועדון" מן המניין תמורת סכום סמלי של 100 ש"ח, בתמורה יקבל כל חבר: * חולצה הנושאת את לוגו המועדון. * כובע הנושא את לוגו המועדון. * מדבקה לרכב. אנא שריינו מועד זה ואשרו השתתפותכם. פרטים נוספים ואישור השתתפות באתר המועדון http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=7589
הודעה אחרונה מאת Shy_C5, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים כבר כמה ימים אני שובר את הראש בנסיון לייבא אופנוע, אולי איכשהו מישהו כאן יידע לעזור. יש אופנוע ששמתי עליו עין ואני רוצה אותו מאוד שנמצא בקליפורניה. האופנוע שייך לגוף ממוסד שלא עוזר בהובלה ולא מוכן לאכסן יותר מ 7 ימים מרגע הקנייה. אין לי בעיה של הובלה ימית, מלונג ביץ הכל כבר מאורגן, הבעיה היא הבין לבין. אני צריך למצא - ומהר, מישהו באיזור אל איי שיכול למשוך את האופנוע מהמוכר, לבנות לו ארגז, ולהעביר אותו למשלח. בין לבין אם הוא יכול לגשת לדואר עם המסמכים ולהעביר את הטייטל על שמי, זה בכלל יהיה מצוין... בעיקרון, כל גרר אופנועים הגון יכול לעשות את זה בלי בעיה וגם כל חברת הובלה. הצרה היא שאני לא מכיר אף אחד שם ולכן לא יודע עם מי לעבוד. מי…
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
- 4 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
ערב טוב הצעתי מחיר לפריט באיביי ונכון לעכשיו אני זוכה, אני המציע היחידי, מסיבות שאיני יכול לשלם אני מעוניין לבטל את ההצעה, כיצד ניתן לעשות זאת ?? פניתי למוכר ואני מחכה לתשובה ממנו, יש עוד דרכים ?
הודעה אחרונה מאת XOFIRX,
-
מי מחובר 7 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 585 אורחים (הצג רשימה מלאה)