Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרשי..הרשי..הרשי...חוויות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהבתי מאד את התמונה הזו:

attachment.php?attachmentid=175335&d=1255510048

הפלקון סטיישן נראית משודרגת עם פס הפורמייקה, המזוודות הישנות על הגגון מוסיפות חן תקופתי משלהן. אינני חובב פלקונים אך זו גרמה לי לחייך.

בצד ימין של התמונה חלק קדמי של קרייזלר 41' קופה, הקרייזלר האלגנטיות ביותר של שנות ה-40, עם גריל פשוט ואלגנטי ופנסי חניה קטנים על הכנפיים. ולא שלביואיק שלשמאלה חסר משהו...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז ככה...בפעם הראשונה הייתי גם אני בהרשי, ורציתי לשתף אתכם מנוקדת המבט של "הבתול".

תיארתי לעצמי מלכתחילה שאירוע כזה במריקה הוא גדול מן הסתם. גדול כמו שכל דבר גדול שם.

החל מכוס הקרטון של קפה הבקר בבית המלון, כאילו....כמה קפה יכול בן אדם לשתות על הבקר. דרך הסטיקים הענקיים- רבק..מי אוכל כל כך הרבה בשר?? האמריקנים כמובן.

חבר אמריקני שביקר בתערוכה אמר לי ש200000 איש ביקרו שם. אז הגודל...הגודל...אני מנסה לחשוב על דוגמא שתמחיש את הגודל, מיגרשי כדורגל??? מי יודע כמה, 10?? 20 ?? יודעים מה,

אני חושב שלא אגזים ואומר שמדובר בשטח דומה לזה של גני יהושוע..

מאות, אולי אלפי דוכנים. למעשה, האמריקנים קוראים לזה שוק פישפשים. אני מניח שאין דבר שאי אפשר למצא שם. ואין מצב שאני אתן דוגמאות כי אני לא יודע אפילו מאיפה להתחיל. הענין הוא שדי קשה למצא, בלתי אפשרי לסרוק את כל הדוכנים. פשוט בלתי אפשרי. אמנם ניתן לקנות תכנית ומפה, אבל עדין לא פשוט. והכל זאת הצלחתי למצא לחבר שביקש סוווטץ' של קאדילק 57 משומש. 30$ לא לפני שהבן אדם בודק עם מכשיר ומראה לי שזה עובד.

זכיתי גם לראות איך מניעים מכונית קיטור, שזה תהליך לא פשוט כלל. קטע עם כלי הרכב האלה...נוסעים שקט כמעט כמו ההיברידיות, למעט שיחרור לחץ מידי פעם.

יצא לי להיות נוכח במכירה הפומבית של כלי רכב שנערכה במלון די מפואר, כשהקהל יושב באולם וכל מכונית שמוצעת למכירה נכנסת לכמה דקות בנסיעה אל במה באולם. ממש כמו שרואים בטלוויזה.

מקווה להוסיף כמה תמונות

אריה

פורסם

היי חברים יקרים!

הרשי כרגיל מדהימה,ארוע מקסים ומאורגן להפליא.

שיירת כלי הרכב בסיום הארוע משאירה את כולנו עם טעם של עוד....

הפעם בילנו עם קבוצה גדולה ומגובשת של ישראלים, היה כף אמיתי.

בני תודה על התמונות המקסימות-הצלחת להעביר החוויה בצורה נהדרת.

שלושת אלבומי התמונות שצילמתי יוצגו לקהל הרחב בארועי המועדון הקרובים.

הרישום להרשי 2010 בעיצומו.........

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם

הרשי בהחלט היה חוויה, הגודל לא נתפס עד שמגיעים פיזית למקום ומבינים שזה פשוט מגרש עצום!

היה חוויה בהחלט מרשימה, נראה לי אני וחברי היינו היחידים מתחת לגיל 50 מבין כל ה200 אלף איש.

PA080827.JPG

PA080825.JPG

PA080864.JPG

PA080860.JPG

PA070783.JPG

PA070773.JPG

PA070772.JPG

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

• תוכן חדש...