Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אמור לי בבקשה

המוכר יכול לתת לי כבר היום יפוי כח לשנת 2012 ? יש דבר כזה ?

חוזה ביני ובינו שיחיה עד 120 יהיה תקף משפטית ב2012 ,בתור חוזה עתידי,בהנחה שהתשלום כבר שולם ?

בכל מקרה לכל עיסקה היום אין תוקף כי אי אפשר להעביר בעלות,נכון? או שאני טועה ?

לעגן הכל דרך עורך דין - מומלץ.

אם לא שולמו האגרות אחורנית - אין שום אפשרות להעביר בעלות

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

תוכל לעשות העברת בעלות רק במשרד הרישוי, ותתעקש שאתה רוצה להעביר בעלות על רכב ללא טסט בתוקף.

יש טופס מיוחד שתצטרך לחתום עליו (שאתה מודע ומאשר שאין לרכב רישוי בתוקף ועוד בלה-בלה). ג

ם לא כל היושבים במשרד הרישוי מכירים את הנוהל המיוחד הזה, ויתכן שתצטרך להתעקש להגיע למנהל.

אם תצטרך, תשתמש בציטוט הזה, תשובה שקיבל מישהו שאמרתי לו להתעקש, כי יש נוהל, והוא פנה לשר התחבורה::

מדינת ישראל - משרד התחבורה - מינהל התנועה - אגף הרישוי. 24.12.07

לכבוד מר XXXXX

פנייתך לאגף הרישוי הועברה למשרדי.

במשרדי הרישוי מבצעים שינויי בעלות לכלי רכב במקרים חריגים כגון: נכים , צווי ירושה , תיירים , מכירה לפי צווי בית משפט וכדו'.

לכלי הרכב האחרים מתבצעת העברת בעלות בסניפי הדואר בלבד.

אכן קיים נוהל בנושא זה. יש מצב בו קונה הרכב,בידיעה מבקש לרכוש רכב ללא טסט לצורך שיפוצים וכו',ניתן לבצע (העברת - חסרה המילה) בעלות בסניפי הרישוי.הנושא הובא והובהר לידיעת הפקידה והלקח הופק.

צר לי על עגמת הנפש שנגרמה לך.

בבדיקה,טרם בוצעה העברת בעלות על שימך.

העתק: גב' ימית זיזו - פניות הציבור

בברכה - רבן אילנה - נפת נתניה חדרה.

ולא, אני לא ממליץ על חוזה. יש הרבה דברים שיעכולים להשתנות בשנתיים, ולטרפד את העסקה.

לך בדרך הישר, הדרך שציינתי.

וצר לי גידי, שאני נאלץ לסתור אותך.. :)

ויליס 53

ויליס 58

פורסם
תוכל לעשות העברת בעלות רק במשרד הרישוי, ותתעקש שאתה רוצה להעביר בעלות על רכב ללא טסט בתוקף.

יש טופס מיוחד שתצטרך לחתום עליו (שאתה מודע ומאשר שאין לרכב רישוי בתוקף ועוד בלה-בלה). ג

ם לא כל היושבים במשרד הרישוי מכירים את הנוהל המיוחד הזה, ויתכן שתצטרך להתעקש להגיע למנהל.

אם תצטרך, תשתמש בציטוט הזה, תשובה שקיבל מישהו שאמרתי לו להתעקש, כי יש נוהל, והוא פנה לשר התחבורה::

ולא, אני לא ממליץ על חוזה. יש הרבה דברים שיעכולים להשתנות בשנתיים, ולטרפד את העסקה.

לך בדרך הישר, הדרך שציינתי.

וצר לי גידי, שאני נאלץ לסתור אותך.. :)

ואוו..שמיל שיחקת אותה,זה רק מוכיח שכל יום לומדים משהו חדש

אם כך,זה מה שאני אעשה.

בהנחה שהעסקה היא באזור נתניה חדרה לאן את ה ממליץ לי ללכת עם הבקשה ?

או שאין לכך חשיבות ואני גם יכול לבקש מנפת רישוי ר"ג את הבקשה שצרפת לי ?

למען הסקרנות...מישהו ממכובדי הפורום חווה את התהליך הזה כפי ששמיל מציג ?

תודה לעונים

פורסם

עקרונית, אתה יכול בכל משרד רישוי.

אבל, כמו שכבר אמרתי - רוב הפקידים במשרדי הרישוי השונים אינם מכירים את הנוהל.

ויליס 53

ויליס 58

פורסם

בעיקרון, אגב, גם לחוזה החתום יהיה תוקף, במיוחד אם נעשה עם הע"ד, אם יגיע לבית המשפט- רק שהבעיה כאן יכולה להיות בעיקר במיקרה, שנניח, על בעלים הרשום של האוטו יטילו עיקול- אז גם הרכב הנ"ל אוטומטית יסומן כ"מעוקל", גם אם לא שווה כלום- ואז זה מסבך את העניינים לגמרי! ככה, שבכל מיקרה האפשרי- רצוי לעשות העברת בעלות במיידית!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בקיצור..לא קל להתעסק באספנות רכב, אה ?

מה שכן קל לקנות מהמוכן,אבל אז זה עולה פי מאה,בעיקר שחלק מהכייף בתחביב זה התהליך עצמו...קש ה או קל אבל יש מספיק עבודה.

תודה לכל העונים,עזרתם לי לסדר את המחשבות.

פורסם

בררתי

אין צורך בעורך דין

כל הסכם כתוב ומסודר בין הצדדים תופס

רק שיהיו בו כל הסעיפים שהזכרתם

כולל סעיף העקולים והאחריות של המוכר לפיצוי בבוא העת,או תשלום החוב.

• תוכן חדש...