רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
I know this is probably too late for most people but if anyone is in the area (I'm not, in case anyone asks) or has family relatives/friends who could go there, this may be a good place to go to for spare parts (and complete pick-ups or trucks) - http://www.tristateauction.com/auction_detail.php?id=119509 T
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 4 תגובות
- 788 צפיות
במסגרת חיפושי אחרי מבטח שיהיה מוכן לבטח את הקמפר, הודע לי סוכנת הביטוח שהיא הצליחה למצוא חברת ביטוח שתוציא לי ביטוח חובה, אבל - ושימו שלב - "כיוון שמדובר ברכב מסחרי הביטוח ללא הנחה של אספנות"... ואני שואל - מה זה? כלומר - ההנחה בביטוח, היא למול ההגבלות (אסור להשתמש לצורך... אסור לשאת מטען... אסור לנסוע בין לבין... ) שקבועות בחוק, לא? האם ההנחה היא לא גם כן לפי חוק? האם יש למבטח זכות לגבות מחיר מלא רק בגלל שמדובר ברכב מסחרי? אסף.
הודעה אחרונה מאת STANG, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 769 צפיות
שלום לכולם, אני עומד בפני קניית רכב אספנות. האוטו עומד הרבה שנים וכל הקורות של הרכב כבר רקובות,רציתי לדעת האם יש טעם לקנות את הרכב ? אפשר לטפל בזה?או שהרכב כבר גמור ואין מה לעשות איתו ? תודה.
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
יש עניין? http://www.autoemotodepoca.com/?LID=1 http://www.finecars.cc/en/calendar/event/auto-e-moto-depoca/index.html?no_cache=1 אני אהיה שם ביום הראשון. זאת לדעתי התערוכה\שוק עתיק המוצלחת באירופה. לאחר 5 שנים ב RETROMOBILE בפריז, השנה בשבילי זאת פדואה. יש מצטרפים (במיוחד ל"איטלקים" שביננו)? אלעד
הודעה אחרונה מאת SLS, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בתגובתי לשרשור של ג'רמי על מירוצי הקלאסיות בהולנד העליתי רעיון שאני מגלגל בראשי מזה זמן מה. לצערי לא קיבלתי כל תגובה, כך שאני פותח נושא חדש - ואשמח לשמוע את תגובותיכם ונכונותכם להשתתף באירוע כזה. הרעיון הוא מירוץ נגד השעון במתחם סגור, כאשר כל רכב מוזנק בתורו. בחו"ל מירוצים כאלו נקראים ספרינט או אוטוטסט ואצלנו, למי שצפה או השתתף ב-MDC, זה פחות או יותר זה. לדעתי, המסלול שיכול להתאים לאירוע כזה הוא המסלול בנחשונים - באין אלטרנטיבה מהירה בדמות מסלול מירוצים אמיתי(נחשונים נוסד כמסלול קארטים מהיר ואירח גם ליגות אופנועים). המהירויות במסלול כזה אינן גבוהות - ונהיגה מוחצנת ופוטוגנית היא הדרך האיטית סביב המסלול. כלומר, על הנהיגה להיות חלקה וזורמת, לטלטל את הרכב כמה שפחות …
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
מישהו מזהה? לא את האיש. אלה את האוסף? http://www.automobilemag.com/features/news/0910_afternoon_of_abarth_at_monticello_motoring_club/index.html זה היתה סיומת יפה לחמש שנות שהות באר"הב. ד"א הכסופה כבר בדרך ארצה. אלעד
הודעה אחרונה מאת elads, -
- 0 תגובות
- 770 צפיות
תראו מה הבחור הזה עשה - הלוואי עלי ירידה לכאלו פרטים.
הודעה אחרונה מאת זיו ירושלים, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
חברים איזה תוסף מומלץ להוסיף לדלק נטול עופרת לרכב אספנות? BMW 2500 1973 במקרה זה? יש למישהו ניסיון עם התקן FUELCAT של IPI ?
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
- 5 עוקבים
- 55 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
:arrow::arrow:
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
חידת זיהוי 1 2
מאת edan839-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
מי מזהה?
הודעה אחרונה מאת barak4*4, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום חברים. באתר YNET יש כתבות שעוסקות בעבר. באחת מהן http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3776084,00.html מופיע האופנוע הבא, ששימש לחובש מר בק מעפולה, עת הגיע להזריק חיסונים לילדים בקיבוץ מרחביה. בכל ביקור בקיבוץ, היווה אטרקציה לילדים. כנראה אחד מרכבי הליסינג הראשונים... נעים להזכר וללמוד על תקופות העבר והתנהלותן. שנה טובה אבי
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי חבר צרפתי שהולך לכל המפגשי אספנות והראלי למינהם. צילם איזה 90 תמונות ב 13.9.09 במונט בלנט צרפת. הנה התמונות המובחרות... פשוט מגניב. תהנו.
הודעה אחרונה מאת אקסל, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לפי החוק העברת בעלות היא חובת המוכר או חובת הקונה?
הודעה אחרונה מאת אסף בקר, -
-
- 27 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אחלה מפגש ירושלמי היה לנו תמונות
שיפוץ כרטיס
מאת galweis- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 976 צפיות
שלום חברים איפה אפשר לתקן כרטיס אלקטרוני שהמעגל שלו בחלקו קרועה . הכרטיס מצופה בנחושת (מוטבע ) תודה גל
הודעה אחרונה מאת rukzak, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
יש לי שני מושבי עור בצבע חום מקוריים של פורשה חדשה (חשמליים) ורציתי לרפד אותם מחדש בשחור , מחפש רפד טוב שעושה עבודה טובה ומקצועית ולא משהו שיתבלה אחרי שנה שנתיים . יש למישהו המלצות? מישהו שעשה עבודה דומה יכול לתת לי הערכת מחיר? לא רוצה ללכת לרפד ורק בגלל שזה מושבים של פורשה יעלו לי את המחיר...
הודעה אחרונה מאת mabootoo, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני מחפש בארץ/ בחו"ל ואפילו בחלל החיצון דיזה לקרבורטור בשם: Correction jet z60 for carburator solex זה הדיזת סרק שבאה בקרבורטור SOLEX 34 PICT 3 מלמעלה הדיזה הארוכה. בRAMP לצערי אין.. בחול לא הצלחתי למצוא. אם למישהו יש מידע איפה אפשר להשיג את זה אשמח לתדובה תודה.
הודעה אחרונה מאת itzik901, -
-
פירוק ראש מנוע במיני 1 2
מאת oro0- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם!! לקראת החג החלטתי לפנק את המיני שלי. בעקבות בעיה משונה בהצתה ולגימת הדלק בקצב מהיר (מה שלא קורה בד"כ במיני) החלטתי לשפץ את המפלג ולהוריד ראש מנוע לטובת ניקוי והחלפת חלקים שעשו את שלהם. רציתי לשאול אתכם, המלומדים, על מה לשים דגש בפירוק, איזה מהחלקים רצוי להחליף אם כבר מורידים ראש מנוע ובאיזה מהחלקים בד"כ יש בלאי גבוהה שכדאי לשים אליהם לב במיוחד. תודה מראש לכל העוזרים! שתהיה לכולנו שנה טובה ומוצלחת! אור.
הודעה אחרונה מאת oro0, -
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
"הגרוטאה" שלי בדרך לארץ, בשבוע שעבר נארזה בתוך מכולה והחלה לעשות דרכה מלוס אנג'לס לארץ הקודש. חברת השילוח הודיעה לי עתה כי האניה תגיע לנמל חיפה ולא לאשדוד כפי שתוכנן תחילה. פרט ליותר ממאה ק"מ גרר שהוסיפו לי ביום השחרור, מה הם ההבדלים בין שני הנמלים, אם בכלל? מבחינת אנשי המכס, מהירות פריקת האנייה והמכולה, ביורוקטיה ובגדול מה עדיף חיפה או אשדוד? תודה, יורם
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
רכב שאני זוכר טוב מאוד בילדותי וסתם קפץ לי לראש. אני לא הולך מחר לקנות רכב כזה אבל אני סתם רוצה לדעת אם הרכב קיים בארץ עוד, ואם מוכרים כאלו עוד, סביב מה המחירים נעים? שבת שלום.
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
מכונית שהייתה הארד טופ והוסבה לקבריולט בארה"ב הכוונה למכונית בעלת 4 דלתות ..
הודעה אחרונה מאת mister v, -
- 1 תגובות
- 728 צפיות
מישהו יכול לנדב טלפונים של חברות ? ספציפית הרכב נמצא ב washington מישהו יודע אם יש הובלה לישראל מאזור washington או מוונקובר ? תודה נעם
הודעה אחרונה מאת datsun280z, -
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מישהו יכול לתת כמה שמות של חנויות ? אני מחר שם ב 12, מקווה שמישהו יספיק לענות תודה
הודעה אחרונה מאת ravivhaik, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום חברים יקרים, היום תורי להקשות קושיה: איפה ניתן להשיג - באיזור חיפה - צינור הידראולי (להגה כח) - קוטר פנימי חצי צול 1/2" ? היום פירקתי את הקיים והסתבר לי שהוא הרוס לחלוטין, מנופח ובלתי שמיש. בעלים קודמים כנראה שם צינור ג'נרי שלא מתאים ממש לפני שקניתי ממנו את הרכב לפני כשנתיים. שאלתי גם בכללי אבל אני יודע שלכם יש יותר ניסיון\ידע\רצון\ברגים בקופסא ... אגב, אני אאלץ כנראה לגרור את הרכב למוסך - יש סיכוי להרוס משאבת הגה כח שאין בה שמן בשתי דקות שהאוטו מונע ועולה על הרמפה של הגרר? מדובר באיטלקיה כבת 20...
הודעה אחרונה מאת 116_Veloce, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
המפגש קורם עור וגידים , כל רכבי קירור האוויר של VW מוזמנים . כניסה רגלית כמובן לכל מי שמעוניין , כולם מוזמנים . התאריך הוא 9/10 , מיקום מדויק יפורסם בפורום בימים הקרובים .
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
איכן ניתן לקנות קליפסים המחברים את ריפוד הדלת לגוף הפח ? מדובר במיני מינור מודל 1977.
הודעה אחרונה מאת Amotz, -
יש לי טסט ב20/9/09 קבלתי חידוש לחצי שנה. אם אחכה עד ל 1/10/09 אקבל לשנה? תודה חזקי
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
- 3 עוקבים
- 57 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
אנחנו עדיין במפגש בו הרמנו כוסית יין וטעמנו תפוח בדבש לקראת שנת תש"ע ההולכת וקרבה. התמונות כבר באוויר בטכנולוגיית Wireless Asfanut. כמקובל במפגש שפלה, זהויות המכוניות גלויות כמובן באישור הבעלים. שתהיה לכולם שנה טובה, אורן
הודעה אחרונה מאת Asfanut, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 822 צפיות
האם בכל השנים יובאו עם מזגן והגה כח או שבחלקם זה היה אבזור אופציונלי? תודה.
הודעה אחרונה מאת dny, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
האם קומנדקר (נ.נ. או בשמו האזרחי M-325) יכול להרשם כרכב אספנות? אני זוכר איזושהיא מגבלה בעניין הזה ולא הצלחתי למצוא תשובה בנבכי ההיסטוריה של הפורום המכובד. האם ניתן להסתפק ברישיון נהיגה מסוג B? (יצא ב 1988) ולמי ששואל, לא! עוד אין אישור רשמי של המנהלת לביצוע העיסקה, אבל אנחנו בדרך לשם , שהרי נ.נ. הוא מצרך חובה בכל בית, לא?
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 400 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Johnathan
- פאר האורה
- לירון .ה.
- נעם101
- פינקו
- menir1
- sperial
- פינדר
- samg
- lanosforce
- נהג מירוצים ותיק
- yoni162