Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פירוק ראש מנוע במיני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ענן שחור אומר עודף דלק בלתי שרוף.

האם הצ'וק נפתח לגמרי? יש מצב שבו אתה דוחף את הכבל פנימה אבל בקרבורטור הכבל השתחרר ולמעשה הצ'וק נשאר סגור חלקית.

בחלק מהמיני יש צינור ובו טרמוסטט שמכוון אויר קר או חם לקרבורטור. האם יש לך כזה? האם הוא אכן מביא אויר קר לפילטר?

נסה בכל זאת ללא פילטר. אם "הענן השחור" נעלם הפילטר סתום.

בחלק מהקרבורטורים יש גם בורג כיוון אויר מכוסה בפלסטיק .

עם הפלטינות ו/או הכבל אינם תקינים יהיה זיוף.

יכול להיות גם שציר הדיסטריביוטור שחוק ועושה שמיניות ואז כל כיוון של מרווח הפלטינה וההצתה לא יצא תקין.

האם הנשם תקין- כלומר לא סתום.

לפי דבריך הפלגים מפוייחים. האם הם הפלגים הנכונים לפי הספר?

האם הרכב מניעה בקלות תמיד או רק כשחם או קר?

שלמה דן גדרון

פורסם

לוקח למיני 2-3 סיבובים ארוכים עד שהיא מניעה ואני לא פותח צ'וק כי כרגע הוא לא מחובר וסגור תמיד (בעיה אחרת).

אין לי תרמוסטט שמווסת אוויר חם או קר ובכל מקרה ההתנהגות זהה ללא פילטר אוויר.

הפלגים לפי הספר, והנשם - אם אתה מדבר על נשם אדי שמן - אז הוא לא סתום אך אבדוק בכל מקרה.

לגבי הציר - כשסובבתי אותו לא ראיתי עיוותים או שמיניות.

חשבתי שאולי היחידת וואקום שעל המפלג היא הבעיה - אך גם היא תקינה.

אני מאמין שאחרי שארכיב מחדש את המפלג עם כל החלקים החדשים ולכוון הכל לפי הספר אז אוכל לשלול בעיית הצתה.

פורסם
לוקח למיני 2-3 סיבובים ארוכים עד שהיא מניעה ואני לא פותח צ'וק כי כרגע הוא לא מחובר וסגור תמיד (בעיה אחרת).

אולי זו הבעיה?

שלמה דן גדרון

פורסם

אבל הצ'וק תמיד סגור... זו יכולה להיות בעיה?

אולי קצת קשה להניע, ואולי בחורף יהיה עוד יותר קשה (בתקווה שאני אסדר את זה עד החורף) אבל מעבר להנעה הצ'וק גם ככה אמור להיות סגור. הבעיה היא בסך הכל בכבל צ'וק שאני צריך להחליף.

פורסם

אבל הקרבורטור נקי ומשופץ, עובד נפלא ומגיב בצורה מדוייקת.

כמו שכבר אמרתי... אני אסיים עם המפלג ואגש לבעל מקצוע אם זה לא יעזור.

• תוכן חדש...