Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בשעות הצהרים החמות התאספו להן כמה מכוניות אספנות שרובן ללא מזגנים ביום חם שכזה :roll: אבל לכולם היה חיוך על הפנים לקראת הנסיעה לירושלים להשקה

וכמה תמונות מההתארגנות לקראת הנסיעה בשיירה

resized_IMGP8284.jpg

resized_IMGP8285.jpg

resized_IMGP8287.jpg

resized_IMGP8288.jpg

resized_IMGP8290.jpg

resized_IMGP8291.jpg

resized_IMGP8292.jpg

resized_IMGP8293.jpg

פורסם

ברכות ליוני על השיפוץ היסודי,

חן חן על ההשקה המושקעת וריבוי הרכבים והאנשים.

תודה על התמונות המקסימות

יישר כח להפקה ול''מועדון החמש''.

מצטער שלא יכולנו להגיע, next time

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

במקור תכננתי היום להגיע עם הספיידר למפגש בנוקיה, אבל מכיון שהתקיימה ההשקה של הלמברטה של יוני היום התוכנית שונתה וגם אני הגעתי לירושלים להשקה ולכן במקום ההתאספות התפעלו מהספיידר חלק מהחברים שראו אותה בפעם הראשונה.

שבוע הבא, לאחר ההשקה שבשפיים של דורון איצקוביץ אגיע עם הספיידר להשקה של הב.מ.וו. לנוקיה

resized_IMGP8303.jpg

resized_IMGP8304.jpg

resized_IMGP8305.jpg

resized_IMGP8306.jpg

פורסם

ירושלים - עיר מלאת רמזורים קצרים ולא מתואמים

ירושלים - עיר עם רחובות צרים ומפותלים

ירושלים - עיר עם פקקים ארוכים שלעומתה הפקקים של תל - אביב הם תענוג

ירושלים - עיר מתאימה לאימון בזינוק בעליה :?

ירושלים - עיר עם אוירה מיוחדת - לחיוב בלבד

הקיצור - היה מאד כיף להגיע היום להשקה בירושלים. אני לא מכירה את ירושלים, הייתי מעט מאד פעמים בירושלים, אם אספור את מספר הפעמים על יד אחת ישארו אצבעות פנויות :oops: עצוב - אבל זה המצב. ובזכות הספיידר הגעתי לירושלים.

שמחתי להכיר אנשים חדשים ולבביים ולראות מכוניות יפות בארוע מהנה ביותר

וחזרה הביתה לתל - אביב היה פשוט תענוג עם הרוח האוורירית והכיף שבלנסוע בספיידר עם גג פתוח.

יוני - תהנה מהלמברטה ושמור עליה.

שבת שלום

שלי

resized_IMGP8314.jpg

resized_IMGP8315.jpg

resized_IMGP8316.jpg

resized_IMGP8318.jpg

resized_IMGP8317.jpg

resized_IMGP8373.jpg

resized_IMGP8375.jpg

resized_IMGP8374.jpg

פורסם

בוקר טוב ושבת שלום

יופי של תמונות שלי

ירושלים כמו ירושלים עיר מיוחדת במינה ואני לא משוחד,נכון התנועה בה מתנהלת לעיתים בעצלתיים אך זאת ירושלים,ארוע ללא ספק שיחרט בזכורננו להרבה זמן כמאחד ומגשר בתקווה לעוד ביקורים של כל חברי מועדון בהחמש בעיר.

עופר בן צבי

פורסם

וליוני כל הכבוד על שיפוץ הלמברטה

בנית אותה מאהבה וזה מה שמייחד אותה בטוחני שלמברטות חדשות לא נבנו כמו זו שלך,בעיקביות התמדה ושוב אהבה ללמברטה.

כל הכבוד

עופר

עופר בן צבי

פורסם
ירושלים - עיר מלאת רמזורים קצרים ולא מתואמים

ירושלים - עיר עם רחובות צרים ומפותלים

ירושלים - עיר עם פקקים ארוכים שלעומתה הפקקים של תל - אביב הם תענוג

ירושלים - עיר מתאימה לאימון בזינוק בעליה :?

ירושלים - עיר עם אוירה מיוחדת - לחיוב בלבד

הקיצור - היה מאד כיף להגיע היום להשקה בירושלים. אני לא מכירה את ירושלים, הייתי מעט מאד פעמים בירושלים, אם אספור את מספר הפעמים על יד אחת ישארו אצבעות פנויות :oops: עצוב - אבל זה המצב. ובזכות הספיידר הגעתי לירושלים.

שמחתי להכיר אנשים חדשים ולבביים ולראות מכוניות יפות בארוע מהנה ביותר

וחזרה הביתה לתל - אביב היה פשוט תענוג עם הרוח האוורירית והכיף שבלנסוע בספיידר עם גג פתוח.

יוני - תהנה מהלמברטה ושמור עליה.

שבת שלום

שלי

שלי,

עכשיו שהצטרפת למשפחת אלפא הקלאסית תגלי שהדרך לירושלים לא פחות יפה מירושלים עצמה -כבישי "נס הרים" נראים בכל פעם מענינים ויפים יותר . תגלי שבעלי האלפות הקלאסיות נוסעים כמעט פעם בשבוע - מוצאי שבת או בימי שני בערב ,סתם לשתות קפה בעין כרם....

צר לי שלא הגעתי -התחיבויות קודמות ,אפשר להתרשם דרך התמונות באווירה המיוחדת שאופפת את המפגש בירושלים.

אודי.

• תוכן חדש...