רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
יום תצוגה בבית הורים "גני שרונים" באבן יהודה במסגרת פעילות מועדון ה-5 למען הקהילה, מארגן סניף השרון יום תצוגה בבית ההורים "גני שרונים" באבן יהודה. האירוע יתקיים ביום שבת 22.8.09, בין השעות 10:00 – 13:00. ביום הזה נציג את התחביב בפני אלה שזוכרים את מכוניותינו, כשהיו צעירות יותר ויפות פחות... המארחים ידאגו למציגים ולנלווים אליהם לכיבוד נאה בלובי של המקום, למשך זמן התצוגה. חברים המעוניינים להשתתף מתבקשים להירשם עד ליום 14.8.09 ולציין את כמות הנלווים. התצוגה מוגבלת ל 15 מכוניות ותינתן עדיפות לגרים בסביבה מתוך כוונה לשמירת הקשר בעתיד. להרשמה נא לפנות לאבי נוף 050-3535970 (לתשומת לב, משרד המועדון סגור עד 10 אוגוסט לרגל חופשה)
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 949 צפיות
http://www.fuelslut.co.il/forum/viewtopic.php?f=11&t=797&st=0&sk=t&sd=a נשמח אם גם משתתפי הפורום הזה חברים או לא חברים במועדון ה 5 יגיבו ,בני שדרך אגב יש לו כוונות טובות (אני לא ציני!) מגיב לבד ונראה לי שיהיה תורם לשמוע עוד דעות לטוב ולרע. בני שוב תודה.
הודעה אחרונה מאת Alon_A, -
-
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום וברכה, אני צריך שמשה קידמית לספיידר 124, מישהו יכול לעזור ??
הודעה אחרונה מאת ג'ק, -
היום בבוקר נסעתי עם אחי מלא התרגשות לשחרר את 2 ה"גורטאות" החדשות : כרמן גיאה קבריולט 1973 ופיאט ספיידר 1979. הגענו על הבוקר (9 וחצי) לבית המכס (בנין הפורום) ונתקלנו בפרצוף חמוץ "אי אפשר להגיע בלי לקבוע תור מראש"... נראה לנו בהתחלה היה שהמצב אבוד, אבל אחרי כמה דקות של שכנועים, הפקידה אמרה "טוב.. תראו לי את הטפסים, אבל לא מבטיחה שזה יהיה היום...רק נראה אם הכל קיים"... בסוף כמובן שהתהליך התחיל. אז קודם כל היא השביעה אותי לפרסם בין אלו שהולכים לשחרר מכונית אספנות לקבוע תור מראש. אל תגידו שלא אמרתי. טוב..הלאה..הפיקה רישומון ושלחה אותנו למסוף אוברסיז להערכת שווי. את ההערכה ערכה בחורה נחמדה בשנות ה-20 שעובדת כמה שבועות בנמל. רשמה "יש חלודה על המכסה, מאחור יש ריקבון, הגג ק…
הודעה אחרונה מאת ravivhaik, -
- 17 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
בשעה טובה התחלתי בשיפוץ המיני. עכשיו השאלה שלי היא בנוגע לאגזוז, אני מעוניין להחליף את האגזוז הקיים אם למישהו יש המלצות או לחולופין הסתייגות מאגזוז ספציפי אני ישמח לשמוע.http://motors-parts.shop.ebay.co.uk/Classic-Car-Parts-/18323/i.html?Manufacturer=Mini&Condition=New&Model%252F%2520Series=1000&Type=Exhaust&_trkparms=65%253A12%257C66%253A2%257C39%253A1%257C72%253A1121&_dmpt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&_pcats=131090&_trksid=p3286.c0.m14&_pgn=1
הודעה אחרונה מאת זיו ירושלים, -
- 0 תגובות
- 649 צפיות
הקישור הבא מוקדש לאריה באדיבות תמי שרייבר היקרה.
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
נסעתי הבוקר עם חבר לשחרר רכב מאשדוד ו...מהבוקר ובעזרתם האדיבה של פקידי האוצר, טיפס לו מס הקניה והמכס על רכבים ורכבי אספנות בכלל מ- 102% ל.... 120%
הודעה אחרונה מאת .fsound, -
- 9 תגובות
- 970 צפיות
אני בא ברכבת מהצפון, באיזו תחנה של תל אביב אני אמור לרדת כדי להגיע להיכל נוקיה ואיך אני צריך ללכת מתחנת הרכבת למפגש? ברגל/ אוטובוס? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת bibi yosi, -
- 3 תגובות
- 651 צפיות
היום הנעתי את הגולף אחרי שסידרתי המון חיווט שהיה לא תקין והזמנתי בכמה פרוטות לוח שעונים מח"ול. הרכב הניע בלי בעיה ואחרי כ 5-6 דקות הוונטה נכנסה לעבודה, הכל טוב. הדבר היחיד שלא מתפקד לי הוא שעון חום המנוע, נורת חום המנוע מהבהבת עם הסוויץ בצורה תקינה וכבית כאשר הרכב מניע אבל שעון החום לא זז. בבדיקה ניסיתי לקצר את המגעים של היוניט ועדיין שום דבר לא זז, בדקתי את השעון עם סוללה והשעון מגיב בצורה תקינה, ככל הנראה הבעיה היא בחיווט מהיוניט אל השעון. העניין הוא שבדרך החוטים נכנסים לתוך קונקטור עגול מלא מלא מגעים ומשם לצמה גדולה שרצה בכל תא המנוע וקשה לי לאתר את החוטים או אם יש בהם נתק. הצלחתי לראות רק שכבר טיפלו בחוטים הללו בעבר ועשו להם מעקף מחוץ לקונקטור העגול וכי הם מ…
הודעה אחרונה מאת triumph, -
נצפו היום באזור צהלה כמות גדולה של רכבי אספנות בצמוד לבית קפה. האם מדובר בעוד מועדון?
הודעה אחרונה מאת grbil1, -
- 10 תגובות
- 8.6 אלף צפיות
שלום . מהו תהליך הסרת הגבלת מכס ברישיון לצורך העברת בעלות לאחר 3 שנים ? תודה.
הודעה אחרונה מאת מצא, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אחרי 15 שנה בתור גרוטאה רקובה, הרכב יפה , משופץ ברמת הבורג... ומוכן לטסט. פעמיים בשנתיים האחרונות הוצאו לו רשיונות- אבל בסוף לא שולמה האגרה... היום בקשתי רשיונות בטלפון- ענתה פקידה בחביבות שלא ניתן! שגם לא ניתן לקבל הסבר! וצריך להגיע פיזית למשרד הרישוי.. מה הסיפור?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לחברים זכיתי לשפץ אל קמינו 1978 מנוע 6 צילינדר טורי 4.7 .מחפש חומר טכני על הרכב .מערכת חשמל קרבורטור מנוע. תודות מראש לכולם.
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
זיהוי אופנוע ישן
מאת frik- 6 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
יש מישהו מהמומחים שיכול לזהות את הכלי? ,צולם בשנת 50/ 1949.
הודעה אחרונה מאת frik, -
- 1 תגובות
- 672 צפיות
אוצר בלום
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
שלום לכולם. הייתי שמח לשמוע את דעתכם המכובדת על מרצדס W123. בעיקר דגמי בנזין 200 ו230 (4 צילינדרים). חלקים, אמינות, בעיות מיוחדות, אחזקה על נגזרותיה השונות. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת fatboy1340, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
לצורך כתבה ב"האבטומוביל" אני זקוק למידע על וספה 400 וסובארו 360 במצב שמאפשר צילום. האם ידוע? בני
הודעה אחרונה מאת צביקוש25, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
הי, בקרוב אחליף את הגג בספיידר שלי. אני אמור להדביק חלקים מהגג החדש למסגרת המתכת שלו. מישהו יודע איזה דבק מתאים למשימה כזו? תודה, סער.
הודעה אחרונה מאת Saar74, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שאלה האם יש תוספת מחיר לנהג צעיר חדש ברכב המוגדר כאספנות ? תודה
הודעה אחרונה מאת erez59, -
רכב לחתונה
מאת yosylev- 1 תגובות
- 852 צפיות
מחפש רכב לחתונה שלי ב 31/08 בירושלים אשמח לקבל הצעות ב [email protected] תודה
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 6 תגובות
- 906 צפיות
מישהו יודע אולי מה המרווח ברגים בדודג' דארט?
הודעה אחרונה מאת grbil1, -
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לאחרונה החלה פעילות אינטנסיבית לביטול המיסים על יבוא רכבי אספנות . לאחר שנים רבות שכלל לא ניתן היה לייבא , ומגבלות מכס מכבידות. אנחנו מקוים להצליח גם הפעם מול הרשויות בעזרתו הנדיבה של בני זהר. בני זוהר-אישור דיון.doc
הודעה אחרונה מאת natco, -
- 1 תגובות
- 765 צפיות
וגם כך..... http://www.youtube.com/watch?v=lkqz3lpUBp0&NR=1 להנאתכם .
הודעה אחרונה מאת צביקה הג'ינג'י, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
סרטון מצילומי סטילס במכשיר טלפון סלולארי שבני צילם בנסיעה בפורד ת'אנדרבירד 1960 שלנו לפני כשנה וחצי בהיותו בן 12. מקווה שתהנו. [/url]
הודעה אחרונה מאת רזי לבנת, -
- 2 עוקבים
- 54 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
השקת מרצדס 450 SL 1975 שברולט קורבט 1977 ביום ו', 26.06.09 , בשעה 17:30 תיערך השקה כפולה לרכבים הבאים: - מרצדס 450 SL, משנת 1975, ששופצה ע"י אבי דהן - שברולט קורבט משנת 1977, ששופצה ע"י רפי קגנוביץ' הטקס יפתח ע"י יו"ר המועדון, נחום קדמיאל . סקירה על תולדות הרכב תינתן ע"י קובי מילוא. האירוע יתקיים ברחבת החנייה של היכל הספורט נוקיה , שכ' יד אליהו תל אביב. חברי מועדון בעלי מרצדס ושברולט מכל הדגמים מוזמנים להגיע עד השעה 16:30 , לסידור תצוגה יפה באירוע. אחראי אירוע- מתניה הלוי, טל' 0524472256. בברכה, סמדר- מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת carman6, -
- 5 תגובות
- 849 צפיות
אהלן חברים, ברשותי ביואיק ריביירה נדירה שנת 93. מתחת לטמבון הקידמי יש שני בולמים שתפקידם פחות או יותר לרכך מכות קלות שנגמרות מחניות, כשמישהו פוגע בטמבון, בכניסה לחניה למשל, הטמבון נכנס פנימה בוואקום וחוזר חזרה למקום שלו. 2 הבולמים הנ"ל כבר גמורים/רקובים. הלכתי לחבר טוב שהוא פחח, פירקנו בולם אחד לדוגמא במטרה לנסות להזמין זוג מ"רונית חלפים", אך אין להם אפשרות אפילו להזמין את זה. רציתי להתייעץ איתכם אם מישהו מכיר מקום שמשחזר/מתקן בולמים מהסוג הזה? ניסיתי לחפש באי.ביי תחת "Front Bumper" אך לא מצאתי. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Aviel009, -
- 21 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
כבר כמה חודשים אני מחפש אופנוע אספנות עם העדפה לשטח אבל מהר מאוד הבנתי שאני צריך לרדת מהעץ,כול מה שמצאתי זה ווספות(בכמויות מגוכחות) כמה אנפילדים ונורטונים,ואיזה XT500 בלי רשיונות. האם אין בארץ אופנועים כגון הXL500,cb350 וכו? אני מוכן אפילו להסתפק בss/cd 50
הודעה אחרונה מאת A.B, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 3 אלף צפיות
שאלה שמטרידה אותי כבר די הרבה זמן. כינוי ישראלי או שיש משהו מאחורי השם?
הודעה אחרונה מאת oyway, -
-
יש גם מועדון ירושלמי. המפגשים שלנו הם בטוביה בר ירושלמי. נשמח לראותכם!
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 14 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1976-Mercedes-450-SL-fixer-upper-or-parts_W0QQitemZ170369732046QQcmdZViewItemQQptZUS_Cars_Trucks?hash=item27aad3cdce&_trksid=p4506.c0.m245 לחובבי מרצדס ולמי שמוכן לקחת אתגר מעניין... אחרי ההשקה של האיזטה של אריה, הכל אפשרי!!!
הודעה אחרונה מאת דרור,
-
מי מחובר 28 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,457 אורחים (הצג רשימה מלאה)