Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד מועדון אספנות שנפגש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ובכל זאת,

לכל עיר, איזור וכו', יש תזמורת משלו.

לפעמים מנגנת לבדה בעיר שלה,

לעיתים מנגנת עם תזמורת אחרת בקונצרט מאוחד.

מה שבטוח - את המנגינה הזאת אי אפשר יהיה להפסיק.

:ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok:

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא שאני מצדיק אותם!!!

אבל כול אחד שלא מגיע למועדון כולל החברה מהשרון ומרחובות ושאר המפגשים הוא "הפסד"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil:

ממש לא מבין מה אתה רוצה לומר בכך ?

שמפגש חיפה יגיע מידי שבוע לתל אביב ? ! - נראה מאמץ כביר עד בלתי אפשרי .

נכון שמידי פעם פוקדים החיפאים , גם השרון ואולי אף רחובות את מפגש ת"א המפואר (שעל כך אין ויכוח )

ונכון שגם חברי תל אביב פוקדים את המפגשים השונים , ועל כך אין ויכוח וכל הכבוד להם על ההזדהות עם החברים הפרושים להם בארצנו ,

אבל שבאופן קבוע כולם יגיעו לתל אביב ?

היש מקום שם לכולם ??? ? ?

אני חושב שכשיש תשובה איזורית לכמה מוקדים בארצנו כשדגל המועדון מונף בגאווה , הרי זה משובח .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

רבותי הויכוח מיצה את עצמו.:brickwall:

לדעתי וזאת רק דעתי, המועדון הופך ממועדון לחבורות ואם זה טוב לכם טוב גם לי. :arrow:

פורסם
רבותי הויכוח מיצה את עצמו.:brickwall:

לדעתי וזאת רק דעתי, המועדון הופך ממועדון לחבורות ואם זה טוב לכם טוב גם לי. :arrow:

ושוב , תרשה לי לחלוק עליך !!

אני ממש שמח לפגוש חברי מועדון באשר הם מהמרכז , השרון , דרום ומהיכן שלא יהיו .

בארועי המועדון תוכל לראות חברי מועדון ממקומות ומחוזות שונים בארץ נפגשים ומתחבקים , שמחים ומחליפים

חוויות ולא משנה איזה רכב יש לחבר זה או אחר .

תראה בעל מוסטנג מספר חוויות לבעל כל רכב אחר ,

מתייעצים משוויצים , מראים כל חלק חדש ברכב לכל אחד ולא משנה מאיפה הוא מגיע .

לא חסרו ארועים שהתמונות יכלו להוכיח את הדברים שאמרתי .

אני בטוח שאינני היחיד שמרגיש כך , אני אישית פשוט נהנה לפגוש א חברי מכל מקום בארץ !

ושכן , נזכה להפגש רק בארועים ושמחות .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

גרביל 1

מועדון הראלי ארה"ב מונה המון חברים בהמון מקומות, חלקם אפילו העזו ויצאו מגבלות ארה"ב.

כמעט בכל עיר עיירה או אזור מסויים יש לפחות פאב אחד שמשמש למפגש.

גם שם יש קבוצות, תתי קבוצות, וקבוצות סגורות השייכות לאותו המועדון עצמו.

בפעם בכמה זמן ישנו כינוס מפגש וא ראלי המוני ששיך למועדון ואליו מגיעים מכל קצוות ארה"ב ומחוצה לה.

ופעם בשנה ישנו כנס ענק שנימשך כימעט שבוע ואליו מגיעים רבבות.

ולמה אני מזכיר את זה כי אם זה טוב להם, אז...

bike.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

שמע,רן אני לא רוצה לאכזב אותך אבל אתה טועה בגדול בעניים ההארלי.

בעולם הזה יש דבר שנקרא MC ו one percenters

שזה מה זה שונה מכל עלק מועדוני יאפים או מזדקנים שחושבים שזה מגניב לקנות הארלי

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
שמע,רן אני לא רוצה לאכזב אותך אבל אתה טועה בגדול בעניים ההארלי.

בעולם הזה יש דבר שנקרא MC ו one percenters

שזה מה זה שונה מכל עלק מועדוני יאפים או מזדקנים שחושבים שזה מגניב לקנות הארלי

קובי, רן צודק. אמנם בפרופורציות שלנו זה לא דומה לארצות הברית, אבל ההשוואה נכונה.

וגם יאפים או מזדקנים נחשבים לאהבי הארלי. זה המכנה המשותף הגדול, העליון. מתחת לזה,ישנם תתי קבוצות, מועדונים וכינוסים לכל מטרה שהיא.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

רן צודק אולי בגישה הרעיונית שלו אבל הוא טועה ספצפית לגבי נושא מועדוני אופנועים בארה"ב

פורסם

אנחנו נמצאים במדינה קטנה שהמרחקים בא לעומת ארה"ב מזערים ,כוונתי שמפגש מרכז דהיינו חדרה בצפון וראשון לציון בדרום אמור להיות אחיד ולא מפגש שפלה לחוד מפגש שרון לחוד ומפגש רמת השרון לחוד...חבל לפצל את המפגש .

פורסם
אנחנו נמצאים במדינה קטנה שהמרחקים בא לעומת ארה"ב מזערים ,כוונתי שמפגש מרכז דהיינו חדרה בצפון וראשון לציון בדרום אמור להיות אחיד ולא מפגש שפלה לחוד מפגש שרון לחוד ומפגש רמת השרון לחוד...חבל לפצל את המפגש .

מייקל, אם לא שמת לב, אנחנו כאן. בישראל. כאן מחירי הדלק לא דומים לארצות הברית, מחירי החלפים והתחזוקה לא דומים לארצות הברית וגם אנחנו לא דומים לאמריקאים, גם אם אנחנו נוסעים ברכבים שלהם. לכן חלק מאיתנו עושה חשבון כזה או אחר ולא מגיע למפגש המרכזי מהפריפריה, אלא מעדיף להפגש במקום קרוב יותר לביתו. זה טבעי, זה מובן וזה מקובל במועדון החמש. זה לא מוריד כהוא זה, מגודלו וכוחו של המפגש המרכזי בתל אביב, לשם מגיעים גם מהפריפריה, כשיש עניין אישי להגיע ורצון לפרגן לחבר זה או אחר. לאירועים גדולים ומרכזיים של המועדון, מגיעים מכל קצוות הארץ. מעבר לכך, מסתבר שהכותרת לשרשור הזה, כפי שקורה הרבה מידי בפורום הזה, הופכת שאלה "תמימה" לגיבאצ'....

grbil1, אתה מבלבל בין מבין ומסכים. לא רק אחד הבין. גם אני הבנתי, אני פשוט לא מסכים איתך.....

מאחר ורק חברי מועדון החמש, מחויבים למועדון שלהם וההוכחה לכך היא הרצון והנכונות לשלם דמי חבר, מותר להם להביע דעה לכאן ולכאן ואף להצביע ולהשפיע. ואם החלטת הרוב במועדון, אישרה מפגשים אזוריים, מאחר וזה רצון רוב החברים, מה טוב.

אני בהחלט מרגיש כחלק ממועדון גדול, גם אם לא הייתי עדיין במפגש בחיפה....וכמובן שהפוך, גם נכון.

ה"הפסד" שאתה חושב, הופך מהר מאד לרווח, בזה שיותר ויותר אספנים חדשים מבקרים במפגשים האיזוריים, כאלה שלא מגיעים לתל אביב בכלל, מכירים את חברי המועדון ומצטרפים לשורותיו.

אגב, אתה חבר במועדון כלשהו? לא, לא בצופים....:wink::lol:

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

grbil1 הוא אייל קליימן אז לפני שאתה מזלזל בו ושואל אם הוא חבר בצופים תבדוק טוב מי עומד מאחורי הכינוי בפורום.

פורסם

קובי, אני לא מזלזל באף אחד. הכינוי שלו לא מוכר לי, גם השם שלו לא אומר לי כלום. מה שכן, הוא מדבר על מפגשים של המועדון בו אני חבר והייתי שמח לדעת אם הוא חבר במועדון שלנו, או וגם באחר. ואם אתה לא שם לב לפרטים, כמו סימני הומור, כדאי שתיקח את זה לתשומת ליבך, לפני שאתה מעיר למישהו אחר...

• תוכן חדש...