Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה רשי התיבות של K T M ? :wink:

K = קניתה

T = תיקנתה

M = מכרתה

זו חברה אוסטרית (אותה מנטאליות שמייצרת לנו מרצדס, BMW ואודי) שמייצרת אופנועים כ-55 שנים וזכתה באינספור אליפויות עולם. לא נראה לי שיש מקום לזלזול הזה, זה לא פיאט (פיקס איט אגיין טוני) ושאר בדיחות שחוקות.

חבל כי משום מה בישראל חושבים ש-KTM זה זבל בזמן ששאר העולם רוחש המון כבוד לפירמה הזו.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

יבוא אישי זה טוב למי שיש זמן אבל אני רק עכשיו נחתתי בבית אחרי יום עבודה.

פשוט כבר המון זמן שאני מחפש משהו נורמאלי ולא מוצא פשוט אין אני מוכן לקחת אפילו אופנוע בארגז עם רוב אם לא כול החלקים..

ישי מצטער שלא חזרתי אליך אני ארים לך טלפון מחר ונשמע מה אתה מספר ;)

בקשר לKTM אחלה אופנועים היה לי 620 SC והאופנוע פשוט בהמה אבל נוטה להיות בעייתי מתחת לשנת 2000.

החדשים באמת הרבה יותר אמינים

פורסם

יש לי אופנוע שקניתי בזמנו דוקאטי 100 סמ"ק שהתחלתי לשפץ פירקתי אותו צבעתי והוא עדיין מפורק לחלקים אם אתה מעוניין שלח הודעה פרטית.

( יש שרשור כאן בפורום על האופנוע + תמונות).

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=163467&highlight=%D7%96%D7%99%D7%94%D7%95%D7%99+%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A0%D7%95%D7%A2

פורסם

מעוניין תשלח לי בבקשה בהודעה פרטית את המספר פלאפון שלך כמה אתה דורש עליו והאם יש רשיונות.

פורסם
בקשר לKTM אחלה אופנועים היה לי 620 SC והאופנוע פשוט בהמה אבל נוטה להיות בעייתי מתחת לשנת 2000.

החדשים באמת הרבה יותר אמינים

אני אשמח אם תכתוב לי אפילו בה"פ מה היו הבעיות איתו כי אני מחפש אחד.

תודה.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

דבר ראשון אם אתה לא מכיר את האופנוע נורא קשה להניע אותו באותו הזמן שהיה לשני חברים אותם אופנועים ולכול אחד היה ג'וק משלו זה צריך לתת לו פה קצת צ'וק עם טיפ טיפה גז,זה רק פול צוק בלי גז,וכולם היו מכוונים להפליא.

הבעיה השניה שנתקלתי בה זה שהוא גומר על הקראנקים ועל הסלילים,אומנם רכבתי עליו קשה אבל הסלילים לא צריכים ללכת באותה תדירות של הפלאג,מה גם שלפי מה שאני זוכר אי אפשר לשפץ אותם.

ודבר אחד אחרון,האופנוע לא מתאים לכול אחד אני מטר שבעים וחמש על 65 קילו ולא הרגשתי טוב איתו הרגיש לי תמיד כבד,אבל זה כנראה כי ירדתי ממוטוקרוסים ששקולים בסביבות ה98 קילו :lol:

העצה הכי טובה שלי זה תמצא אחד ממש ממש שמור,ותעשה עליו סיבוב ותראה אם מתאים לך..

ועכשיו בוא נחזור בבקשה לאופנועים ישנים :-)

• תוכן חדש...