Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מועדון ירושלמי בטוביה 07.08.2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בעיני יוני מייצג את האספן הנדיר, המיוחד, זה שמציל רכב מהחול ומביאו למצב חדש. אתה חבר שלו וכן עזרת לו רבות בתהליך, אבל תן לו את הבמה. מגיע לו, פרגן לו וגם לעצמך.... ושמור את המחלוקות לפעם אחרת.

אני מניח מהפיסקה הזאת שאתה מגיע, ואני שמח על כך.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

דורון צודק.

רן, בנסיונות שלך להביא שניים וחצי אנשים שלא מעוניינים להגיע בגלל עינייני אגו ופוליטיקה (למרות שניסית נואשות לשכנע אותם להגיע) אתה תגרום לחברי מועדון החמש שרוצים להגיע לחשוב פעמיים.

תן ליוני להנות מהיום המיוחד שלו, הוא שיחק אותה בגדול, אל תכניס פוליטיקת שייכות מועדונית או אי שייכות מועדונית, הרי אלו שאתה כל כך חפץ ביקרם הודיעו שלא יגיעו, תן לארוע לזרום בגדול, אף אחד לא יצטער, לא אתה ולא אלו שלא מגיעים, לעומת זאת אלו שיגיעו, כולל אותך ואת יוני, יהנו בגדול, אני משוכנע ביכולות שלכם להרים ארוע.

בהצלחה.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
דורון צודק.

רן, בנסיונות שלך להביא שניים וחצי אנשים שלא מעוניינים להגיע בגלל עינייני אגו ופוליטיקה (למרות שניסית נואשות לשכנע אותם להגיע) אתה תגרום לחברי מועדון החמש שרוצים להגיע לחשוב פעמיים.

quote]

שמע זה עבד גם הפוך הקטע של האגו גם אנשי מועדון החמש לא היגיעו לאירועים של מועדונים אחרים בעבר אפילו הלא רחוק בוא נגיד אפילו באזור יולי....

דרך אגב אני יכול לציין שדווקא גורמים מתוך הועד של מועדון החמש מנסים לרקום מערכת יחסים חדשה עם מועדונים שלא היה איתם קשר בעבר ואני חושב שאותם אנשים בהחלט בועד שלכם באמת עם ראש פתוח ורצון טוב.

ככה שאם היו מזמין את אותם 2 וחצי אנשים עם אגו והם היו מסרבים אז באמת היית יכול להגיד שיש פה בעיית אגו

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...