Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ארז, מתי שוטפים את האוטו?! שלי נראה זוועה!! שלך מוכן כבר לבוק?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גם אני אגיע. :-)

ד"א, ארז את ה-XT השחורה אני רואה מדי פעם בכרמיאל, נראית במצב דיי סביר. עוד שחורה יצא לי לראות במלמ"ש (בית הספר לשוטרים).

זאת שראית בבית ספר לשוטרים שייכת לאחלה בחור מאחד הכפרים בצפון, הוא זה שמכר לי את ה XT השחורה, הוא היה במפגש הקודם ובגלל הלחץ של הקורס לשוטרים שהוא נמצא בו, לא סגור אם הוא יבוא גם הפעם, כמו הרבה אחרים הכל תלוי באישה :-).

ארז, מתי שוטפים את האוטו?! שלי נראה זוועה!! שלך מוכן כבר לבוק?

תהיה אצלי מחר ב 8:30, ויש לי בעיה, יש לי בית קברות לברחשים על הפרונט ואני לא מצליח לגרד אותם :-( למישהו יש רעיון?

שמח לשמוע על הפרגון וההיענות בפורום :mm_yeah:

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

ויש לי בעיה, יש לי בית קברות לברחשים על הפרונט ואני לא מצליח לגרד אותם :-( למישהו יש רעיון?

מים פושרים עם סבון וכמה דקות רטיבות של התערובת הנ"ל בד"כ מורידים גם את הברחשים העקשנים. לא לגרד על יבש יכול להוריד את הצבע!

שלמה דן גדרון

פורסם

תודה, אני אנסה.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

אני לא יודע מאיפה להתחיל, היה מפגש נהדר, אמנם לא כל מי שאמר שיגיע הגיע אבל הגיעו אנשים עם רכבים מדהימים, המפגש עצמו היה קומדית טעויות משעשעת (רמז: זוכרים את הפרק בטופ גיר שהם לקחו 3 מכוניות על משנות ה 70 וכל רגע קרה משהו?), מסוג המפגשים שיזכרו אותם עוד הרבה זמן.

אני אתחיל את סיפור היום:

1.גיא מגיע עם ה SVX, לא כל כך מרוצה מהשמש הקופחת.

2.3. ה XT ים שלי.

4.ארז עם הטנדר

5.ה FF המדהימה של דודי.

6.הסטיישן של אלי עם ג'אנטים מושחרים + פיהוק מטורף ברקע :).

7. מה דעתכם? הג'אנט נראה פצצה, בלי קשר על איזה אוטו הוא מורכב.

8.החברים מתחילים להגיע לאט לאט.

IMG_1218a.jpg

IMG_1219a.jpg

IMG_1220a.jpg

IMG_1221a.jpg

IMG_1222a.jpg

IMG_1223a.jpg

IMG_1224a.jpg

IMG_1225a.jpg

ארז

פורסם

1. זוית נוספת.

2. עובד עליך, אה ארז?

4. דודי בשוק שיש עוד סובארו ישנה עם קילומטרז נמוך שהיא לא שלו :-)

בשלב הזה כבר התחיל להיות לנו ממש חם ומאחר וכבר עברה חצי שעה נסענו לתוך הקיבוץ לאיזור מוצל (למה לא חשבתי על זה בהתחלה?)

8. שלושת הקניות האדמוניות האחרונות שלי של דודי ושל גיא, תכלס יש לי אשמה בכולן :-)

IMG_1226a.jpg

IMG_1227a.jpg

IMG_1228a.jpg

IMG_1229a.jpg

IMG_1230a.jpg

IMG_1231a.jpg

IMG_1232a.jpg

IMG_1233a.jpg

ארז

פורסם

יוסי, צודק בקשר לטלפון, בכל מקרה ב 11:15 כבר לא היה טעם להגיע.

3. בתוך ה SVX.

4.5. מעיינים בחוברות של אילן.

7. ניסן מגיע באיחור אופנתי של שעה.

IMG_1234a.jpg

IMG_1235a.jpg

IMG_1236a.jpg

IMG_1237a.jpg

IMG_1238a.jpg

IMG_1239a.jpg

IMG_1240a.jpg

IMG_1241a.jpg

ארז

פורסם

1-4. האוטו של ניסן מקבל בוק.

5. בדיקות אחרונות לפני הנסיעה לבית אורן.

6-8. יוצאים לדרך, אף אחד לא ידע איך זה הולך להיגמר...

IMG_1242a.jpg

IMG_1243a.jpg

IMG_1244a.jpg

IMG_1245a.jpg

IMG_1246a.jpg

IMG_1247a.jpg

IMG_1248a.jpg

IMG_1249a.jpg

ארז

פורסם

1-3. עדיין עומדים ברמזור, נשארנו שישה.

4-5. יוצאים לדרך.

6. זמן לצלם את הרדיו המקורי של XT6 שהבאתי מארה"ב.

בדקות הבאות לא צילמתי אז אני אתאר במילים: התחלנו לעלות את העליה לכיוון עוספיה, אילן מתפעל מהמזגן של הסובארו, המחוג טמפרטורה מתלהב יותר ממנו ומזדקר למעלה :-), כיבוי מזגן ועצירה קלה בדרך ויאללה ממשיכים, עוד לא עברה דקה והשיירה שוב עצרה, ה SVX מעלה עשן, השמן הגה מטפטף באיזור המנוע וגורם לעשן, מאחור ה XT של ניסן הקיאה ליטר מים מהרדיאטור (כמובן אחרי שמישהו ציין שהאוטו של ניסן בסדר), כנראה היה לה הנג אובר מטורף :drinking:, שוב ממשיכים הלאה הטנדר של ארז ממלא אותנו עשן, אבל הוא נוסע.

מגיעים לפניה לבית אורן, נפרדים מגיא עם ה SVX ומדודי (אגב ה FF1 הקשישה עשתה את הנסיעה בלי למצמץ) וממשיכים לבית אורן 4 רכבים, עוצרים בחוות הסוסים.

7-8. חוות הסוסים.

IMG_1250a.jpg

IMG_1251a.jpg

IMG_1252a.jpg

IMG_1254a.jpg

IMG_1255a.jpg

IMG_1257a.jpg

IMG_1264a.jpg

IMG_1265a.jpg

ארז

פורסם

2 תמונות אחרונות מחוות הסוסים.

משם המשכנו חזרה ליגור בשלושה XT, בדרך הטלפון מצלצל, רן על הקו "אין לי בלמים" אני מסתכל במראה ורואה מאוחרי את ה XT האדומה צמודה לי לתחת, DAMN! רן הצליח לעצור בצד ולתת לבלמים להתקרר.

bg8hlv.jpg

המשכנו הלאה וסיימנו את הטיולון עייפים, שרופים ורעבים (את הארוחה בסטופמרקט לא צילמתי), אחרי כל התקלות ראוי לציון שאף אחד לא שפך מנוע.

תודה לכל מי שהגיע עם הסובארואים וגם לאילן פייביש ועידן מהפורום, מצטער מראש אם שכחתי מישהו.

IMG_1266a.jpg

IMG_1267a.jpg

ארז

פורסם
1-3. שוב ממשיכים הלאה הטנדר של ארז ממלא אותנו עשן, אבל הוא נוסע.

התכוונת לכתוב: ממלא אותנו במעט עשן, אבל הוא נוסע ובגדול!!

הכנתי קליפ קטן מהמפגש מהתמונות של simply nuts ומכמה תמונות וקטעים שצילמתי בעצמי.

מומלץ לפתוח בחלון גדול ולראות בHQ!

MV3MCiRgrw4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פס הקול מתאים לרוח הנסיעה.. :twisted:

היה נחמד לפגוש פרצופים חדשים וישנים!

מה שכן אבל, שוב פשלנו עם הכוסות! והפעם היה דרוש גם קרם שיזוף 70 לפחות!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...