Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב נו באמת עכשיו זה כבר ממש לא קשור,

אז לא הייתי כל כך בקיא בכל מה שקשור לבעיות ברכב, ולא היה לי מושג יותר מידי על תחזוקה מונעת ותחזוקה בכלל, וכמוך וכמו כולם פה לומדים ומחכימים (רק חבל שאתה עדיין מעדיף להיות תקוע)

עדיין אני בדיעה שסובארו לאונה (על כל תתי דגמיה כולל הXT) זה לא רכב הכי בטיחותי ולא רכב שהייתי רץ לקנות בסכומי עתק, למרות שאני כן מעדיף את הלאונה על פני אחרים מאותם שנים. בקשר לבטיחות כמו שכתבתי הייתי מאוד מאוד מעדיף שלא להכנס עם הרכב הזה למצב של תאונה כי הוא ממש לא בטיחותי , דרך אגב הטנדר הוא היה בעיתון של שישי לפני שנה במדור של מכונית אחת בשבוע, למי שמכיר את זה (עיתון ידיעות ) ושם כתוב שהוא קיבל ציון של כוכב אחד מיתוך 5 במבחן ריסוק..

והלאונה האמת, הייתה רכב משפחתי שקרוב מאוד מיתחת למינימום , אם אתה לא יודע הסיבה שסובארו הציפה את ישראל זה בגלל החרם הערבי , אבל אח"כ שהגיעו המצובישי לנסר אז באמת התרסקו המכירות , הסיבה שסובארו קראה לדגם ה"חדש" גרנד לאונה (שלימים הפך לאימפרזה הידועה) זה בגלל רצון לקדם את המכירות שלו בתקווה שעוד יזכרו את הלאונה,

זה שכבתי עובדות (כמו אילו למעלה) שאתם לא קיבלתם כמו הוויכוח הטיפשי עם אלוני שטען שמי ברז או מים מזוקקים זה מתאים לראדיאטור ,ועל העיצוב של סובארו B9 , אז זה בעיה שלכם תלמדו לקבל גם את הדיעות השונות,

אתם ממש סוגדים ומתפללים לסובארו , שזה פשוט פטתי ועלוב.

זאת ההודעה האחורנה שלי שאני מתכוון לענות לך SIMPLY NUTS אני ממש לא מתכוון לרדת לרמה שלך ולהגיב לך על כל גחמה שאתה כותב,

והכי חשוב סע בזהירות ותשמור על עצמך.

ויוסי פרנקוס היקר מה אתה בכלל מתערב? מה אתה יודע על מה שהיה או לא היה, עדיף שלא תתערב .

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

הויכוח פה הוא על תחזוקה, ולא האם סובארו היא חברה טובה או לא.

גם רכב עם תחזוקה מעולה יכול לסבול מבעיות. אם זה לא היה ככה, להיתקע בצד הדרך היה נחשב לעבירה פלילית בגלל סיכון חיי אדם והזנחה.

וכן, אני מכיר את ההודעות שלך, גם בפורום סובארו.

שם אני פשוט משתמש בשם אחר.

פורסם
הסיבה שסובארו קראה לדגם ה"חדש" גרנד לאונה (שלימים הפך לאימפרזה הידועה) זה בגלל רצון לקדם את המכירות שלו בתקווה שעוד יזכרו את הלאונה,

זה שכבתי עובדות (כמו אילו למעלה) .

גרנד לאונה היה תעלול מכירות ישראלי, הרכב היה ונשאר אימפרזה.

פחדו שהישראלים לא יתמודדו עם השם הזה.

כבר חתמתי...

• תוכן חדש...