רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
אני יודע שזאת שאלה לא מכובדת לכל אוהבי רכבי אספנות אבל אני רוצה לעשות בה שימוש ולא סתם שתשב אצלי, מבחינת הדלק אני לא אוכל לממן אוטו שאוכל כל כך הרבה דלק, אז אפשר לדעת איזה מנוע של 2000 או 1800 אפשר להלביש למסוטנג? תודה
הודעה אחרונה מאת גרנות, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אז ככה מאז ומתמיד רציתי באגי ובארץ אין הרבה מבחר מה גם שאין הרבה למכירה והמחירים בשמיים. חיפשתי בebay ומצאתי כמה רכבים נחמדים , לפי מה שאני יודע הבאגי יושבת על שאסי של חיפושית ומנוע של חיפושית (תקנו אותי אם אני טועה ). השאלה שלי האם יש בעיות מיוחדות להכניס את הרכב לארץ? והאם זה נכון שברכב אספנות משלמים מכס לפי מצב הרכב ? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת dadoparient, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היום טיילתי אצלי בישוב ונתקלתי ברכב הזה, מישהו אולי יודע איזה רכב זה? תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת ezl280, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום. היום חוגג ליעד הידוע בכינוי "nitch " יום הולדת אז מזל טוב פיצקלך !!! והילד בן 27 מאחל לך הכי טוב שבעולם שיעמוד ולא יפול באמצע . בברכה בני ל.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- 2 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
ברשיון רכב שלי רשום 15/165 וקניתי אותה עם ג'אנט 14.195.60,הלכתי לאשר בטסט והם שלחו אותי למשרד הרישוי ששלחו אותי לעזאזל...מישהו פה אישר כבר מידה כזו ויכול לעזור?
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
- 5 תגובות
- 680 צפיות
כך פרסמו פעם את הסטודיבייקר לארק החדש עם שחקנית ידועה
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 698 צפיות
לאחר הדה-סוטו אירפלו היפה משבוע שעבר, הנה אחותה המגודלת לבית קרייזלר עוברת מספר מבחני בטיחות. לשלושת הסרטונים הקצרים בעיה בסאונד, אך הם עדיין מרתקים, לטעמי. האירפלו היתה מכונית מתקדמת ובטוחה לזמנה, הוותה השראה למכוניות רבות, אך נכשלה בשוק האמריקאי השמרן. http://www.youtube.com/watch?v=L2-4zobEqMY&feature=related מסרטון זה עברו לסרטון 5 1930 ולאחר מכן 6 1930.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
תיכנסו לקישור המצורף כאן , עבודת אומנות הבחור עושה. ב Part 48 הוא עושה ציפוי ניקל בערכה ביתית, נראה דיי פשוט.
הודעה אחרונה מאת frik, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 999 צפיות
אפתח בברכות להשקה של היפיפיות הצפוניות! המפגש היום היה מצומצם, אבל מה שקובע באמת, זו האיכות, ובזאת... התברכנו. הנה כמה זויות של אסף, שמצלם ואז שולח אותי להעלות את הסחורה לרשת: המורגן של עובדיה .
הודעה אחרונה מאת יאיר לוסטיג, -
באיזה רכב מדובר? באיזה סדרה מיתולוגית השתתף, ומי נהג בו...?
הודעה אחרונה מאת la1234, -
לפני כיומיים, יצא לי לבקש במגדל משרדים מפואר בתל אביב. באחת הקומות התחתונות של החניון, גיליתי מספר לימוזינות אמריקאיות מרשימות (קדילק, רולס רויס וכו) . אני חושב שאני יודע למי זה שייך... אבל לא רוצה להזכיר את שמו. מישהו מזהה את הדגמים ? מצטער על האיכות של התמונות, זה צולם בטלפון סלולרי. תהנו .
הודעה אחרונה מאת bender, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום אני מחפש רכב אספנות לחתונה של אחי.. אשמח לקבל עזרה תודה
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 22 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
היה מפגש מעניין ונחמד. עקב תקלה זמנית במחשב שלי אני לא אוכל להעלות את התמונות בינתיים. אני אעלה אותן במשך השבוע הקרוב. אתם מוזמנים להעלות תמונות שלכם.
הודעה אחרונה מאת por1, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
חברים, היו הרבה פניות בנוגע לקורס . מכיון שלא יכולתי לתת תשובות, אני מתכוון ביום שני הקרוב ב-20-07-09 להפגש עם הנהלת הקורס כדי לתאם ציפיות דהינו :שעות, סילבוס, מחיר וכדומה. יש שתי אופציות בשני בתי ספר. כעת אני נפגש עם אחד. אני מבקש ממכם (לצורך המפגש שלי עם הנהלת הקורס) לשמוע מה ציפיותיכם מהקורס. נא לרשום כאן בפורום כמה שעות הייתם מעונינים ללמוד בשבוע וכמה סך הכל, איזה מחיר חשבתם לשלם ואתם יכולים לעמוד בזה, האם הייתם רוצים תעודה רשמית או לא . כל דבר שיעלה בראשכם תעלו כדי שיהיה לי מושג על מה להתמקד. אם גם הייתם מעונינים להיות נוכחים בפגישה, תפנו אלי במסר ואמסור לכם את שעת ומקום המפגש ( במפרץ חיפה). …
הודעה אחרונה מאת moharush, -
-
- 17 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
כל בעלי החיפושיות, וגם כאלה שלא, כל מי שאוהב, חושב, נושם, רוצה ומבין ברכבי אספנות, מי שבא לו לברוח ולו לרגע לעולם אחר. מי שרוצה בירה קרה, ובחורות חמות (סתם) מי שאהב אוהב ומתאהב מוזמן לשישי של כייף, במפגש מיוחד, באווירה קצת אחרת. בפאב הטוביה רח' שושן 6 החל משעה 1430- ולא משנה לנו איזה אוטו יש לך וגם לא מצבו, העיקר שתבוא להינות. הכניסה והחניה חינם מחכים לכולם רן
הודעה אחרונה מאת michael carmi, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כל פעם שאני עובר בדרך,אני רואה אותו ותמיד שאלתי את עצמי מה סוגו. נ.ב לבן אדם יש בית ענק אם מכונית כנראה משנות שה-50 ששימה לחלקאות,בזמן הקרוב אני יעלה תמונה שלה גם.
זהו בשעה טובה לאחר סגה ארוכה ולעיתים מעצבנת ובעזרת אנשים טובים באמצע הדרך הגיעה סוף סוף הציפור הגדולה לחניה . 1966 Ford Thunderbird Town Landau מנוע 428 קיוביק אינטש (7 ליטר) .
הודעה אחרונה מאת חיים רז, -
- 6 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
השקת וולוו 'מלאך' P 1800 1968 VOLVO P 1800 1968 ביום ו' , 17.07.09 , בשעה 17:30 תיערך השקה לוולוו 'מלאך' P 1800, משנת 1968, ששופצה ע"י חבר מועדון החמש אריה קרון. הטקס יפתח ע"י יו"ר המועדון, נחום קדמיאל וסקירה על תולדות הרכב תינתן ע"י קובי מילוא. האירוע יתקיים ברחבת החנייה הנמצאת ליד תחנת הדלק 'טן' בסמוך לארומה אספרסו בר, דרך בר יהודה 147, נשר. חברים בעלי וולוו מכל הדגמים מוזמנים להגיע , עד השעה 16:30, לסידור תצוגה יפה באירוע. אחראי אירוע- מתניה הלוי, טל' 0524472256 בברכה, סמדר- מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת זמי לוין, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 818 צפיות
הרצתי חיפוש והגעתי למחירון,מופיעים חמישה מחירים תחת מס' מ1-5 ליד #,מה זה?יד? איפה יש מקרא של המחירון?
הודעה אחרונה מאת mister v, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו הציע לי לקנות רכב כזה רציתי לדעת מה טווח מחיר הגיוני אם המנוע דורש עבודה פחחות צבע, ופנים הרכב גם לא משהו. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
בתמונה מצולמות מס' רב של מכוניות אמרקאיות, מי שיצליח לזהות את המס' הרב ביותר של סוגי המכוניות זוכה! בהצלחה - רן
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
ידוע למישהו האם ישנה תקינה שונה לפנסי דרך בין ארה"ב לישראל (תקינה אירופאית). מבחינת עצמה, או פיזור אלומה, או משהו כזה ? יש לי אפשרות לקנות פנסים משומשים של GTV6 מארה"ב, אני רק לא רוצה להתקע בטסט אח"כ. חיים
הודעה אחרונה מאת kompy, -
doge dart 74 1 2
מאת 74 doge dart- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
אבא שלי היום קנה doge dart 74 שצריכה שיפוץ רציני שלחנו אותה ישר לפחחות וצבע ועכשיו קצת פרטים ושאלות! היא משנת 2005 לא עשתה טסט ואנחנו רוצים לעשות לה מה צריך לעשות? ואני רוצה לשנות צבע הצבע המקורי זהב ואני רוצה כחול או ירוק או שחור אני רוצה לעשות אותה ספורטיבית קצת כמו כמה מכוניות שראיתי בחול איך משנים צבע זה אפשרי בככל למכונית אספפנות אני מדבר ברישיונות אל תגידו לי לך ליצבוע אותה? חלקים מאיפה אני יכול להביא לה בכללי אני מדבר יש איזה מקום אתר מחול משו? וקצת המלצות משו כל דבר יעזור שימו לב שאני רק בן 15 ואבא שלי קנה לי את זה במתנה כי הוא יודע שאני אוהב את זה. הוא ינהג והכל אבל בעיקרון זה שלי שיהיה לי רישין כמובן בע"ה אבל אני רוצה מעכשיו להתחיל להיכנ…
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי, -
-
- אחראי פורום
- 37 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
שלום לכולם בהפתעה מוחלטת ובלי תיכנון מוקדם התיישנתי בפורשה 928 שנת 1980. אז נכון היא עדין לא אספנות אבל היא ממש קרובה! מנוע 4.5 8V שמגרגר בהנאה צרופה. יש הרבה עבודה קוסמטית וגם קצת מכנית אבל בגדול אני חושב שהיא פשוט יהלום שרק צריך קצת לנקות ולהבריק. צירפתי שתי תמונות ואני מקווה שלאט לאט כשהשיפוץ יתקדם לו לאיטו (לצערי העבודה עליה היא רק בסופי שבוע) אני יעלה עוד ועוד תמונות. אני בהחלט מתרגש
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
ניסיתי לחפש תמונה של פונטייק גרנד פרי מודל 77 ולא מצאתי זיהוי ודאי . האם זה דומה לקטלס סופרים 2 דלתות?. אז אם למשהו יש תמונה אשמח. תודה.
הודעה אחרונה מאת low rider, -
-
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הערב יצאתי לסיבוב עם המרצדס(שנת 71)לראשונה,והתאורה בלוח שעונים לא דולקת,לפני שאני צולל עם רב מודד,אולי יש איזה מתג כלשהו?ואם זה פיוז,איפה הפיוזים...?
הודעה אחרונה מאת celica gt-i 16v, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
רציתי לשתף בבעיה שנראה שאין לה פתרון. אולי למישהו יש רעיון מוצלח?... הפורשה שלי באה עם שילוב בד + וויניל (סקאי) מוזר ביותר, ויש אומרים מזעזע (אני לא אתווכח) הבעיה היא שכל הריפודים מלבד הכסאות והדשבורד במצב חדש לחלוטין, אז לשנות את הכל תהיה משימה שמאוד לא נראית לי נכונה או פרקטית. בעצם מה שאני צריך זה את סקאי כתום עם גריין שחור בתוכו, צורת סקאי שהבנתי שהיתה נפוצה גם בפולקסוואגן. אמצע המושבים הוא בד "פלאייד" או בשמו האחר "טרטן". חיפשתי, הפכתי, צלצלתי, כתבתי התחננתי...בארץ וגם בחו"ל, וכלום. בעצם חוץ ממקום אחד באנגליה שהסכים בטובו רק לתפור לי כאלה ולא למכור את החומר, במחיר צנוע שהיה יכול לכסות קניית פורשה אספנות נוספת. הצרה הנוספת היא שגם אם אוותר איכשהו ע…
הודעה אחרונה מאת edanj, -
-
- 5 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אחד הסרטונים הכי נחמדים שראיתי בנושא: תהינו - רן
הודעה אחרונה מאת barak4*4, -
- 27 תגובות
- 2 אלף צפיות
מוריס 10 - נסיעה ראשונה רובכם ראיתם לראשונה את המוריס המקסימה של דרור בהשקה עכשיו הזמן לראות קצת ממה שהיה בנסיעה הבאמת ראשונה צילום ועריכה: אלון אדלר a8gmsHM9kq4 דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. אשמח לקבל תגובות על הסרט (פעם ראשונה שאני עורך וידאו). ויש גם חידה: מאיזה סרט לקוחה המוזיקה ?
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אהלן, אז אחרי שהרצתי חיפוש בפורום, ראיתי שיש דעות האומרות שהעבודה עם חול מאוד מסוכנת לגוף האדם ויש תחליפים שעושים את העבודה אפילו בצורה טובה יותר מחול. האם עבודה חד פעמית עם חול כאשר משתמשים בחליפה והגנות מתאימות כל כך מסוכנת? אשמח לשמוע על התחליפים, מה המומלץ ביותר, סדר גודל של עלויות? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 394 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- omrip_77
- שחר 1
- ניקו פ.
- yoav911gt2
- tan tan
- Shay Shd Dave
- רפי לין
- Igalz
- RBRB
- sperial
- לירון .ה.
- גיא_מ