Jump to content

1982tal

  • הודעות

    5
  • כאן מאז:

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של 1982tal

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. תודה על המענה,אתה יכול בבקשה להגיד למה זה אסור? למה אסור להחליף מנוע גדול למנוע קטן? במוסטנג 1966 תודה שוב
  2. אני יודע שזה כיף, אבל אני רוצה לעשות בו שימוש ולא לשים אותו ליופי בחנייה, אפשר בבקשה תשובות לשאלות, אני מאוד סקרן ואין לי למי לפנות חוץ מהפורום.
  3. דרך אגב עם מנוע של 2000 עם אוטו ששוקל קילו 1350, אני חושב שהמנוע הזה בכבישי ישראל יתפקד יפה, השאלה איזה מנוע אפשר לשים במקום.
  4. אפשר תשובה עניינית יותר? אתה אומר שאני לא יכול מבחינה חוקית לשים מנוע של 2000 במוסטנג? אני מאמין שזה יהיה אפשרי אז כן אשתמש בה לכל יום, אני לא מבין למה לא להנות ממנה אם יש אותה. ועוד דבר, אתה אומר שאני לא מבין את כל הוצאות? איזה הוצאות אני צפוי להתקל בהם ומה עלות שלהם? בכללי תודה רבה על התגובות המהירות.
  5. אני יודע שזאת שאלה לא מכובדת לכל אוהבי רכבי אספנות אבל אני רוצה לעשות בה שימוש ולא סתם שתשב אצלי, מבחינת הדלק אני לא אוכל לממן אוטו שאוכל כל כך הרבה דלק, אז אפשר לדעת איזה מנוע של 2000 או 1800 אפשר להלביש למסוטנג? תודה
×
×
  • תוכן חדש...