Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Resto-Cal ו-Rat-Look

vadim6385
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון, למי שלא יודע מה זה:

Resto-Cal - בעיקרון זה כשלוקחים פולקסווגן חיפושית, משפצים אותה למצב מושלם, והופכים אותה למשהו דומה להוט רוד משנות החמישים עם המון כרום וצעצועים, וכמובן גם משפרים אותה מכנית, הנה דוגמא:

CalAndRestoBlog_013.jpg

מה שמעניין כאן, זה שזה לא חייב להיות פולקסווגן עם קירור אוויר. היום עושים את זה בעקרון עם כל VW משנות ה-80 וה-90:

1247311707_0-15.jpg

גם לא חייב שיהיה פולקס:

1_IMG_1399.jpg?t=1248341894

בעיקרון אפשר לעשות דבר כזה עם כמעט כל אוטו אירופאי או יפני משנות ה-70-80-90.

עכשיו זה אולי ייראה לכם שונה, אבל Rat-Look מאוד דומה בעקרונות שלו ל-Resto. פה צריך שהאותו ייראה גרוטאה מושלמת, אבל יהיה 100% תקין מכנית, כשיר וחוקי לנסיעה בכביש. גם זה התחילו עם חיפושיות:

1244105700_61814-2013.jpg

1244105808_65144-11991.jpg

וזה התרחב להמון סוגי רכבים, אירופאיים, יפניים, ואפילו אמריקאיים:

1244105871_65229-2013.jpg

1244105981_66731-2013.jpg

1244106539_michaelcorsigliarecarotuningdays-7.jpg

1244105994_66733-2013.jpg

1244105967_66729-2013.jpg

1244105737_61832-10837.jpg

1244105576_8.jpg

שימו לב שגם פה VAG שולטים ביד רמה.

הרכבים עדיין עוברים שיפוץ מקיף ,רק שזה במקומות שלא נראים לעין, כגון שלדה, מנוע, גיר וכו'. וגם בחלקי הפח שלא רואים אותם. את פנים הרכב לפעמים מספיק פשוט לנקות, ואולי לעשות כמה תיקונים קטנים.

שימו לב שלא רסטו ולא ראט לוק כמעט לא דורשים שינויי מבנה, כך שזה יכול לעבור טסט בכיף.

עכשיו שני הסגנונות האלה נפוצים בארה"ב, גרמניה ומשום מה רוסיה. עכשיו השאלה שלי היא כזאת:

האם יש בארץ מישהו שניסה להרים פרוייקט דומה? כי לי יש עכשיו רעיון לקנות אוטו ישן ולעשות ממנו RAT-LOOK כחול לבן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

באמת חבל שאין בארץ הוט-רודים, אולי בפנסיה, שיהיה לי זמן אני אתחיל אחד (אם עדיין נהיה פה).

למרות החוקיות והטסט, נראה לי שיהיה סיוט לעבור ליד ניידת עם הרכב...

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
חבל ש80% מהתמונות לא עובדות :|

אצלי עובד מושלם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

התמונות לא עובדות, חוץ משתיים.

אבל לפחות ראיתי, איפו קראת את הכתבה המקורית :|

פורסם

מצטער, טעות שלי, אכן כלום.

לא האתר המתאים לעשות הוטלינק לתמונות ממנו.

הנה המקור (רוסית):

מראה עכברוש : http://inetauto.ru/2009/07/23/rat-look..html

פורסם

אשר בבקשה להבין מה טוב בRat-Look כשאפשר למצוא פה בכל כפר ועיר איזו DL חבוטה וחלודה שלא מתקרבת בכלל ליום מותה ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

מה שיפה הוא שרכב נראה כמו גרוטאה מושלמת, אבל תקין פיקס, ולפעמים אפילו משופר מכנית. זוהי מין תנועת האנדרדוג של תעשיית השיפורים.

פורסם

זה ממש ללכת אחרי עדר של מטומטמים, אם כבר השקעת כל כך הרבה על הצד המכני של הרכב, אז שהרכב יראה כמו משהו שהוצא בזה הרגע מהזבל בפחות מחצי שקל ? למה לא לשפר אותו גם בצד המכני וגם בצד הקוסמטי ? אם כבר, אז כבר. אני בחיים לא יבין אנשים שעושים את הRAT-LOOK הזה בכוונה.

לפי מה שאני מבין, אלו מסוג האנשים שכשקונים רכב מהחברה מצידם זה יהיה דייהטסו סיריון 2000 אבל הצד המכני הוא החשוב.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

ואיזה "עדר של מטומטמים" בדיוק ראית כאן? -כי אני לא שמתי לב, שרוב האנשים מעדיפים את האוטו שלהם ככה!:roll:

ולעניין: הסגנון הזה בהחלט קיים ויש לו כבוד בעיניי. אישית אני פחות התחברתי דווקא לדגמים של המכוניות, שהחברה שבכתבה בחרו לשם כך- אבל זה הטעמם האישי. אני הייתי רוצה איזו אמריקאית, או מוסטנג מאך1, או קמארו, משופרת מכנית בטירוף, אבל חבוטה ומכוסחת מבחוץ- בעיניי זה אחד מהדברים המגניבים שיש!:twisted:8) בסגנון של מה שיש בכל מיני סרטי "אפוקליפסה" על העתיד אחרי מלחמת העולם השלישית הגרעינית...:twisted:8):evil: דווקא הוטרודים הנוצצים והמלוקקים פחות עושים לי את זה- אבל זה הטעם האישי שלי!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הסגנון אכן קיים בארץ, אני אישית מכיר רכב אספנות שנראה חיצונית (ופנימית) חבוט ומוזנח אבל מתחת למכסה המנוע פועם מנוע רב עוצמה, וגם השילדה ועוד כמה מכלולים ברכב שודרגו.

ולאלון - על טעם וריח... יש כאלה שאוהבים רכב אספנות כאשר הכול בו מקורי כאילו יצא הרגע מהמפעל, יש כאלה שאוהבים שכל מה שאפשר משודרג, יש כאלה שאוהבים לשפר רק את הצד המכאני ויש... ויש... עצם העובדה שכל אדם שונה מרעהו מאפשר לנו העדפות שונות וכל אחד יכול להינות ממשהו אחר (אני בטוח שאתה מכיר אחד או יותר שלא בדיוק מבינים מה מצאת בתחום האספנות...).

כל זמן שנהנים, וזה חוקי ולא מפריע לזולת, זה לא משנה מה זה, העיקר שזה עושה טוב למישהו.:-)

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם

לא הבנתי למה העבירו את הת'רד לפורום האספנות.

אולי זה מראה עד כמה שהנושא אינו מפותח ואם מישהו כן שמע עליו - מקשר את זה ישר לרכב ישן/אספנות :roll:

יש לי מכר,שגר בארה"ב (מסנט-פטרבורג במקור),שהכרנו דרך VWVortex (כינוי שלו זה Rat4Life),

אשר נוהג לו בגולף MK4,מעוצבת בסגנון Rat style.הנה הסרטונים של האוטו שלו:

אחרי התקנת Air Ride,באחד האירועים המקומיים:

http://www.youtube.com/watch?v=uQ8yX6a10Pk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

וזה הסרטון של אבולוציה של הרכב,הכוללת השתלת מנוע VR במקום 2.0 הצנוע:

http://www.youtube.com/watch?v=B0FleZcKyrY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
  • תוכן חדש...