Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש שישישרון 3.7.09

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שוקה או יורם,

האמת - אין לי מושג מי אתה מלבד הסמלון בפורום ולא ידעתי שהגעת למפגש שלנו כאורח מהשפלה.

ואתה צודק - מפגש השפלה מהנה ביותר כמו מפגש השרון.

שבוע טוב

שלי

איזה מגש נהדר.

מה אומר, אני מתחיל לפתח פיצול אישיות. הכיצד ניתן להיות בשני מפגשים בו זמנית (שרון ושפלה)...?

תודה לכל המשתתפים והאנשים הנפלאים שבכל פעם מרגש לפגוש מחדש.

יורם

פורסם
שלום שוקה או יורם,

האמת - אין לי מושג מי אתה מלבד הסמלון בפורום ולא ידעתי שהגעת למפגש שלנו כאורח מהשפלה.

ואתה צודק - מפגש השפלה מהנה ביותר כמו מפגש השרון.

שבוע טוב

שלי

שלי יקירתי, ההבדל בין מפגש השרון למפגש השפלה, מעבר למיקום כמובן, זה הישיבה במעגל שולחנות. ככה כולם רואים את כולם ויכולים לדבר אחד עם השני.

אנחנו מקפידים בדבר ולעיתים מזיזים את השולחנות מחוץ לתחום בית הקפה, העיקר לשמור על המעגל....

ממליץ בחום לנסות אצלכם.

אגב, האלפא עדיין קרובה לשפלה?

דורון

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

הישיבה במעגל באמת נחמדה יותר, והאמת - הבריזה שהיתה כשבאנו לבקר אצלכם היתה נעימה ביותר.

שלי יקירתי, ההבדל בין מפגש השרון למפגש השפלה, מעבר למיקום כמובן, זה הישיבה במעגל שולחנות. ככה כולם רואים את כולם ויכולים לדבר אחד עם השני.

אנחנו מקפידים בדבר ולעיתים מזיזים את השולחנות מחוץ לתחום בית הקפה, העיקר לשמור על המעגל....

ממליץ בחום לנסות אצלכם.

אגב, האלפא עדיין קרובה לשפלה? דורון

האלפא עזבה את השפלה ועברה לת"א, קרוב לבית.

כשתהיה מוכנה תגיע לביקור לשפלה - מבטיחה.

• תוכן חדש...