Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DRIVE YOUR VW TO WORK DAY ב 22 ביוני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.fuscabrasil.net/wwbd/Beetle-Day.htm

אני יודע שאסור לנהוג רכב אספנות בין 7 ל 9 בבוקר. בבקשה לשמור על החוק.

בכל שנה, ב 22 ביוני, מצויין באופן בלתי רשמי "יום החיפושיות העולמי", ובו נוהגים ברחבי העולם חובבי VW מקוררי אוויר ברכביהם לעבודה, מחנים VW מקוררי אוויר ברחוב, ובאופן כללי מפנים את תשומת לב העולם לכלי הרכב המיוחדים הללו, מראים שכוחם עדין במותניהם.

התאריך מתקרב, ואני מפנה את תשומת הלב, וקורא לכל בעלי הVW מקוררי האוויר לנהוג לעבודה ברכבם (כמובן, בשעות המותרות), להעמיד אותם ברחוב, להשתמש בהם לשימושים היומיומיים ובאופן כללי, לציין את היום המיוחד הזה.

אסף.

פורסם

ואם אני עושה את זה גם ככה פעם פעמיים בשבוע?

(בשעות המותרות )

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...