רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
כמה תמונות מטיול לצפת של מועדון הווספות הנוסטלגי, תמונות נוספות ופרטים על יצחק מאיטק ז"ל, חבר המועדון כאן. אורן.
הודעה אחרונה מאת yonico, -
בשעה טובה נסגרה אתמול העיסקה והרכב נמשך ע"י טרקטור מהשדה ב22:00 בלילה והועלה על הגרר תמונות יועלו מחר הרכב שנת 1970 מי שיוכל לתת לי קצת פרטים על הרכב והמלצות על פחחים בצפון אני אודה לו
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שבוע טוב
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היום נסעתי עם המשפחה וחברים לעיירה הלמונד בדרום הולנד, לא רחוק מאיינדהובן איפה שאני גר. מזג האויר היה אביבי וחמים, רוח קלה - מושלם ליום בחוץ. העיר השיקה לאחרונה פארק טכנולוגי-מוטורי המיועד לאכלס חברות הולנדיות העוסקות במחקר וייצור בתחומים האוטומוטיביים, וכנראה שואפת למצב את עצמה כמרכז המוטורי של הבנלוקס, ולכן העירייה שמחה לסגור את כל מרכז העיר לטובת הארוע. בנוסף למכוניות האספנות, היו שם דוכנים גם של מועדוני מירוצים, כמה חברות טכנולוגיות בתחום הנעה חשמלית, בקרת תנועה ועוד פה ושם, וכמובן גם הדוכנים (ההכרחיים בהולנד) של בירה מהחבית. הפארק הטכנולוגי-מוטורי הולך לשמש גם בעוד שבועיים כנקודת ההתחלה והסיום של ראלי ELE, שהוא סבב באליפות הראלי ההולנדי. כמה מהסטייג'ים עוב…
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 11 תגובות
- 7.7 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי רכב אספנות שנת 72. רציתי להזמין חלקים מחו"ל ודורשים ממני מספר שילדה. כנראה אחת הספרות מחוקות והיא גם לא מופיע לי ברשיון רכב. איך אפשר לבדוק מספר שילדה? הוא מופיע איפשהו? אשמח אם תהיה למשהו תשובה עבורי זה ממש דחוף לי.
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
רחוב האודי 10 1 2
מאת יאיר לוסטיג-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 20 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
וזה לא הכל...
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
שלום חברים, אני פונה אליכם בניסיון למצוא רכב אמריקאי, קבריולט, משנתון ישן ככל האפשר, זאת לממטרת השתתפות בצילומי קליפ לערוץ 24. הצילומים יתקיימו מחר. מודה על עזרתכם הרבה מראש, זאב 054-7555396
הודעה אחרונה מאת זאב1978, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
אתמול ניגשתי להניע את הרכב לאחר חודש ומשהו שהוא עמד מכוסה, שמתי מצבר ו... נאדה. הסתכלתי בפילטר דלק (שקוף) וראיתי שהוא ריק. כאן המקום לציין שפקק מילוי הדלק של הרכב הוא אילתור זמני (נשמות טובות "השלימו" מהרכב את הפקק המקורי), ולכן לאחר שהרכב עומד מספר שבועות הדלק מהמיכל מתאדה. שפכתי שני ליטר דלק מג'ריקן ושוב ניסיתי להניע שוב... נאדה. שפכתי מעט דלק לתוך הקרבורטור והרכב הניע לשניות בודדות ונכבה, חזרתי על פעולה זו מספר פעמים וראיתי שהפילטר דלק מתמלא (כנראה מהדלק ששפכתי לקרבורטור). החשד שלי הוא במשאבת הדלק (שלפני חודש וחצי עבדה פיקס ללא קירטועים או גמגומים), לפי מה שראיתי המשאבה היא מכאנית ומונעת ע"י הקאמשאפט כמו הדיסטרובוטר ומשאבת השמן. הפתרון שחשבתי עליו הוא להביא משאבת …
הודעה אחרונה מאת GLF, -
- 0 תגובות
- 954 צפיות
לא רע בכלל. http://boston.craigslist.org/bmw/mcy/1187749953.html בכלל, שוק האופנועים המשומשים בארה"ב יותר גרוע משוק הרכבים המשומשים.
הודעה אחרונה מאת voodoo, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אשמח לקבל המלצה על מנעולן שיגיע לביתי לצורך תיקון סויץ למרצדס רצוי מאזור המרכז.
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לחברי מועדון החמש, חברת פז ביקשה ממועדון החמש להשתתף באירוע מיוחד שהחברה מארגנת ביום א', 24.05.09: מסיבת עיתונאים במתחם אפולוניה (צמוד לשכונת נוף ים בחוף הרצליה), בין השעות 09:00-12:00. לצורך כך, דרושים 5 כלי רכב אספנות מיוחדים. כל כלי רכב יאסוף 3 עיתונאים מאזור המרכז ויסיע אותם למקום הכינוס . איסוף העיתונאים יהיה בשעה 09:30. משך מסיבת העיתונאים יהיה כשעתיים ולאחר מכן יוסעו העיתונאים באותן מכוניות חזרה לת"א. בזמן מסיבת העיתונאים יוגש לבעלי הרכבים כיבוד קל. התמורה הכספית לכל משתתף תהיה בסך של -.700 ₪, שישולמו תוך כשבועיים ממועד האירוע (בכפוף לקבלת התשלום מפז!). החברים המעוניינים להשתתף מתבקשים להירשם בדחיפות במשרד המועדון טלפונית או במייל עד יום ד',…
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 632 צפיות
לאחר שראינו כמה הנסיון היה "מאד מוצלח" הגענו לגיבוש צורה חדשה של הצגת ההודעות האישיות בפורום. היום בערב יתבצע השינוי ובאותה הזדמנות יחזרו ההודעות לכבודו של אסף בקר ויוצגו וכמובן תישארנה הודעות ההשתתפות לזכרו של איציק לוי ז"ל. אנו מקווים שהסידור החדש יהיה נכון יותר ועם כולם הסליחה. בני הספל ורז מלמד, מנהלי הפורום
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
פורד גרנדה
מאת רנו- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היום ראיתי פורד גרנדה מודל 77 מנוע 5000 סמק תוצרת פורד ארצות הברית מישהו יכול קצת להסביר על האוטו הבנתי שיש כמה סוגים ובכלל אם הוא חולק חלקים עם האמרקיות האחרות
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 3 אלף צפיות
איפה ניתן להשיג מטף כיבוי אש לרכב? אני מתכוון למטף גדול יותר מאלו שנמכרים באביזרי רכב.
הודעה אחרונה מאת TheWolf, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם הרכב בפרסומת זו מוסטאנג?
הודעה אחרונה מאת smcboy, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היום בצהריים שטפתי את הרכב ניסיתי להניע אך ללא הצלחה עקב מצבר ריק. חיברתי כבלים ונגיעה ראשונה והרכב מונע. בתקווה שבעוד שבועים נעבור טסט ואז יהיה יותר קל לקחת הצעות מחיר לפחחות צבע ועוד(להגיע למפגשים לדוגמא). הפוייקט התחיל אפשר להגיד מתי יסתיים רק ההוא מלמעלה יודע. קצת תמונות
הודעה אחרונה מאת ahia, -
-
סיטרואן טרקסיון
מאת אקסל- 14 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
מה אתם אומרים על היפיפיה הזאת :-D:-D?
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
אירוע ניר עוזדור 2009 1 2
מאת מצא-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
ברכות למארגני אירוע ניר עוזדור - ישר כוח. האירוע היפה כיבד את זכרו של ניר כיאה לחובב אופנועי אספנות, דליה ובני המשפחה כיבדו בנוכוחתם את האירוע ושלב הענקתם הפרסים הייתה נאה ומכובדת ביותר מברך את זמי שהוציא האירוע לפועל ותחת שרביטו כל הפעילים שהתנדבו לסייע בידו לארגן את המקום כראוי : חן קלמנוביץ, נחום, מתניה, צביקה, דרור, עזיז, צליק ועוד חברים שעבדו לכוון את הכניסה, התנועה והחניה הן של מכוניות האספנות ,את את אופנועי האספנות והן את שאר רבות של חברים שבאו לאירוע. האירוע מאד מוצלח, בית הקפה שבמקום שפתח בפנינו את שעריו היה בדיוק במקום והשלים את האווירה. להלן מס' תמונות :
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
התחרות השנתית ע"ש ניר עוזדור ז"ל – 2009 התחרות לזכרו של ניר עוזדור ז"ל לשיפוץ ושחזור מצטיין של רכב דו/ תלת גלגלי. יוזמי התחרות: מש' עוזדור ומועדון החמש האירוע בשיתוף ובחסות מגזין 'מוטו'- מגזין האופנועים הישראלי הזכייה בתחרות עוזדור תצויין בטקס מיוחד אליו יתבקש הזוכה להגיע עם רכבו. הטקס יתקיים ביום שבת, 23.05.08, בלב הכפר הירוק שבאזור השרון, במתחם קריפטון. האירוע יימשך כ-3 שעות. 10:30-10:00 – הגעה למקום האירוע והתארגנות. איך מגיעים: הכניסה למתחם קריפטון הינה דרך השער הדרומי של הכפר הירוק. פונים לכיוון בית העלמין הצבאי ומשתלת אהרוני , עולים למעלה עד השער , פונים ימינה לפי השילוט ונוסעים ישר לכיוון כפר עופרים . בסוף הדרך פונים שמאלה…
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
תמונות מהמפגש בנשר ביום שישי
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
ביואיק 1924
מאת discoTD5-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 952 צפיות
היום נכנסתי למוסך בת"א, ושם עמדה בגאון יפהפיה מדהימה - ביואיק 1924. (אני מניח שהיא זו שמוזכרת בפרסום הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=263556&highlight=%D7%91%D7%99%D7%95%D7%90%D7%99%D7%A7+1924 ) רכב מ ה מ ם!!! פשוט עוצר נשימה. ברצינות. נראה סוף, שאחריו אין יותר סופים! רוצו לראות. אם ינתן אישור ממנהלי הפורום אעלה תמונות שצולמו בסלולרי, כך שהאיכות לא משהו וזה עוול לרכב!
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- 1 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שאלה אנחנו בארץ מדי שנה וחצי והרשיונות על האוטו ("רכב אספנות") לא שולמו מאז הפעם האחרונה. רציתי שתשלח רשיון חדש בכדי לשלם אבל בטלפון הרגיל של משרד הרישוי היא אמרה שאצלה זה "חסום" וצריך להגיע למשרד הרישוי לברר למה (אנחנו שייכים למשרד הרישוי חיפה) תחילת שבוע הבא ננסה להתקשר לסניף בחיפה (אם זה ניתן...) מה אפשר לעשות ? תודה
הודעה אחרונה מאת kitt, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אחרי שסגרו לחברינו בשפלה את בית הקפה (רק לששי הזה!) הם באו להתארח בשרון.הופיעו גם שתי כרכרות מפוארות, קדילאק 1966 ורולס רויס.
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
-
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
בפרק הראשון בסדרה רואים את תומר לוי נכנס לרכב של סטראסקי והאצ' "המקורי" מדובר בקורבט שנת 75 שנראית חדשה, יכול להיות שזו רפליקה אבל אולי אחד מהחברים כאן מחזיק בה?
הודעה אחרונה מאת moriseven, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 53 תגובות
- 4 אלף צפיות
http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/893/701.html?hp=1&loc=49&tmp=6503
-
-
- 16 תגובות
- 11.1 אלף צפיות
יש רכב שאני שם את העין עליו בזמן האחרון, לאחר שיחה קצרה עם הבעלים, גיליתי כי הוא הפקיד את הרישיונות להקפאה, ולטענתו בעקבות טעות, הרכב הורד מהכביש. הוא הציע לי מחיר לקנות את הרכב, וטוען כי יש אפשרות לשחזר את הרישיונות. יש לי שתי שאלות: אפשר לעשות העברת בעלות לרכב שהורד מהכביש?[לא זיכרון דברים, העברת בעלות כדי שאני אוכל לזרז עניינים מול משרד הרישוי] איך מתחילים בתהליך של שיחזור רישיונות של רכב שהורד מהכביש? [נעשו מקרים כאלו בעבר]
הודעה אחרונה מאת gluk, -
עזרה בשנת ייצור
מאת יורקי- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 867 צפיות
היום ראיתי רכב שש ספרות שמתחיל ב 889-111 לא מצאתי בטבלה המפרוסמת מאיזה שנת ייצור הרכב האם יש מי שיכול לעזר תודה יורקי
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- 3 עוקבים
- 29 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם לא מזמן הזמנתי חבילה מארה"ב שמכילה בעיקר חלקי פסטיק / גומי ופילטר שמן ודלק לרכבי. עלות החבילה עומדת על 150$ בפתק שקיבלתי מהדואר, כתוב שתוכן החבילה נבדק ואושר ועלי לסור למשרד התחבורה ברח' המלאכה 8 בתל אביב להמשך הליכים. אני הייתי בטוח שזה יגיע לסניף הדואר המרכזי או לסניף שקרוב לביתי...מה זה אומר שאני צריך ללכת למשרד התחבורה? האם מישהו נתקל בזה? תודה!
הודעה אחרונה מאת asafk, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
היום נתקלתי בכביש בוולוו 340 שבלוחית הרישוי שלה היו 6 ספרות וכיתוב "רכב אספנות". מדי פעם צצות כאלה, אבל משנות ה80, מעולם לא ראיתי אחת ישנה יותר. הקדימה שלה נראה טיפה שונה מאשר אלו של שנות ה 80, היא לא היתה הכי שמורה, צבע כחול דהוי. עכשיו מסקרן אותי לדעת באיזה שנים הרכב הזה שווק בארץ? חן תכתוב משהו
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
קליפ עם mg מדהימה. מעניין בבעלות מי היא כיום? ועוד סתם נוסטלגית רכבים ארץ ישראלית... http://www.youtube.com/watch?v=If4P6cF12SE
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
מי מחובר 5 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 484 אורחים (הצג רשימה מלאה)