Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולוו 340 אספנות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נתקלתי בכביש בוולוו 340 שבלוחית הרישוי שלה היו 6 ספרות וכיתוב "רכב אספנות".

מדי פעם צצות כאלה, אבל משנות ה80, מעולם לא ראיתי אחת ישנה יותר.

הקדימה שלה נראה טיפה שונה מאשר אלו של שנות ה 80, היא לא היתה הכי שמורה, צבע כחול דהוי.

עכשיו מסקרן אותי לדעת באיזה שנים הרכב הזה שווק בארץ? חן תכתוב משהו :-)

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

הוולוו הזו היא 343, משנת 79 ורשומה כאפנות מזה חודשיים.

היא עמדה בשנים האחרונות, והיתה שייכת למוסך מרכזי של וולוו.

קילומטראז נמוך מאד, ויד ראשונה או שנייה.

הוחלף לה, עוד כשהיתה שייכת למוסך וולוו, הגיר מהגיר הרציף המחורבן לגיר ידני 5 הילוכים.

נוהג עליה בןשל חבר שלי, שקיבל אותה לסיום הבגרויות.

אם מישהו מעוניין, היא תהיה למכירה עוד כחצי שנה כנראה.

ויליס 53

ויליס 58

פורסם

פתרת את התעלומה.

כמעט כתבתי שזה בטח רכב נדיר מאוד, אבל האמת שבשנים האחרונות (התחלתי להשים לב) כל פעם שאני על הכביש אני רואה לפחות 3 וולוואים ישנות משנות ה80 ומטה נוסעות, כל פעם רכבים אחרים.

יש ריכוז אדיר של רכבי וולוו ישנות על הכרמל ובחיפה בכלל.

היה לי יום מעניין היום, נתקלתי גם באלפא 33 שנת 84 ובמרצדס אספנות משנות ה 70 המוקדמות בצבע כחול מטאלי, לא משהו שרואים כל יום.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
הוולוו הזו היא 343, משנת 79 ורשומה כאפנות מזה חודשיים.

היא עמדה בשנים האחרונות, והיתה שייכת למוסך מרכזי של וולוו.

קילומטראז נמוך מאד, ויד ראשונה או שנייה.

הוחלף לה, עוד כשהיתה שייכת למוסך וולוו, הגיר מהגיר הרציף המחורבן לגיר ידני 5 הילוכים.

נוהג עליה בןשל חבר שלי, שקיבל אותה לסיום הבגרויות.

אם מישהו מעוניין, היא תהיה למכירה עוד כחצי שנה כנראה.

היה לי גיר כזה על דאף 55 ש ה 340 היא מחליפתה.

גיר מצויין ללא כל תקלות מכניות בכלל במהלך 3 שנים שהייתה אצלי בין השנים 1975-8 למיטב זכרוני.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עדי אני חושב שהפנסים מקדימה היו קצת שונים, יכול להיות שאפילו היו זוג פנסים עגולים בכל צד.

ארז

פורסם
היה לי גיר כזה על דאף 55 ש ה 340 היא מחליפתה.

גיר מצויין ללא כל תקלות מכניות בכלל במהלך 3 שנים שהייתה אצלי בין השנים 1975-8 למיטב זכרוני.

(Volvo 340/360 (1976 - 1991

עדי גולדנברג 13399

פורסם

אני זוכר את וולוו 343/345(בהמשך 340) כאחת המכוניות הפחות מבריקות שנהגתי עליהן. אמנם הגיר ישב מאחור, מה שתרם במשהו ליציבות, אך המכונית היתה כבדה, איטית, צוידה במנועי רנו פשוטים ורועשים וסבלה מהיגוי איטי, כבד ומסורבל. גם הגיר לא ממש תרם את חלקו לביצועי הרכב. וכאילו אין די בכך, מחירה באותן שנים היה יקר מאד, בזכות "הילת וולוו" שאז היתה כאן בשיאה. מי קנה אותה? כנראה אותו סוג של לקוח שחיפש "יוקרה זולה" וקנה גם את השברולט שבט :lol:

קוריוז: לידית ההלוכים הקוביתית של 340 היו 4 מצבים(P,R,N,D), אך מאחורי מסילת ההילוכים התחבא כפתור קטן שהפעלתו נועדה לסייע בבלימת מנוע בירידות. זה עזר כמו כוסות רוח למת.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

נראה לי שמה שראיתי זה בדיוק כמו הרכב בתמונה, גם באותו הצבע, כתוב עליו שהוא 345.

105.jpg

ארז

פורסם

באותו נושא או ליד, ראיתי לפני כחודש וולבו עומדת בחניה, מתחת לשנות ה80 , דגם ספורט שלא ראיתי כמותו מעולם, פנסים עולים, צורה לא אופיינית לוולבו, הייתה ידנית, מישהו יודע על מה אני מדבר?

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

אכן כן, צודק, זה הרכב שראיתי, תודה , רכב מעניין מאוד.

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

• תוכן חדש...