Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היתה לי פעם סוברו ליאונה,ואני לא כל כך נזכר בא כשאני יושב באימפלה ומלטף את דוושת הגז של ה V8 ...:wink:

היפהפיה שלך שייכת לתור הזהב של תעשיית הרכב האמריקאית, כשביצועים ועיצובים מכרו מכוניות. אם האימפלה שלך היתה מודל 76, היית מבין את כוונתי. קל וחומר אם היית מנסה את אחת הלינקולן הגרוטסקיות מהשנים האלה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אירוע מלבב ומקסים, אותי ריגשה מכל דווקא התמונה של הפורשה שלך בחניה:)

לי נראה שהבוגאטי הלבנה אינה מקורית אלא קיט-קאר, אלא אם כן בוגאטי עשו שימוש במתלה קדמי של חיפושית...

כנציגנו במקום, האם תוכל להמליץ על מפגש כלשהו בהולנד (או בלגיה) במהלך אוקטובר?

תודה,

יניב

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם
היתה לי פעם סוברו ליאונה,ואני לא כל כך נזכר בא כשאני יושב באימפלה ומלטף את דוושת הגז של ה V8 ...:wink:

בכלל נראה לי ששכחת את האמרקאית השניה שלך, משום מה היא נעלמה מנבכי אדמות הלס, עכשוו יש סלון נוסע וזהו ?

מצא משה

פורסם
בכלל נראה לי ששכחת את האמרקאית השניה שלך, משום מה היא נעלמה מנבכי אדמות הלס, עכשוו יש סלון נוסע וזהו ?

אם תסתכל טוב בתמונות של "רחוב האודי 10" תראה את האמריקאית השניה...

אסף והאודי 003.jpg

פורסם

הולנד מבחינת אופיי תושביה אינה בזבזנית בלשון המעטה, וניתן למצוא ברחובותיה המון רכבים מכל השנתונים

נוסעים ומשרתים את בעליהם כרכב יום יומי, רובם אגב במצב מצויין יחסית, ולא נדיר למצוא שם מוסכים

מדהימים המטפלים ברכבים אלה!

בכל עיר בינונית ומעלה תמצאו עשרות כאלה, נדירות יותר ונדירות פחות, גן עדן לאוהבים נוסטלגיה! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אכן גן עדן לאוהבי נוסטלגיה.

בסופי שבוע עם מזג אויר יפה כולם מוציאים את היפהפיות שלהם, ואפשר לראות המון שנוסעים בדרכים הכפריות.

תענוג לעיניים.

אירוע מלבב ומקסים, אותי ריגשה מכל דווקא התמונה של הפורשה שלך בחניה:)

לי נראה שהבוגאטי הלבנה אינה מקורית אלא קיט-קאר, אלא אם כן בוגאטי עשו שימוש במתלה קדמי של חיפושית...

כנציגנו במקום, האם תוכל להמליץ על מפגש כלשהו בהולנד (או בלגיה) במהלך אוקטובר?

תודה,

יניב

הנה קישור ללו"ז ארועי מכוניות קלאסיות השנה.

http://www.oldtimernederland.nl/index.php?class=evenementen

בהחלט יש מה לראות.

הרשימה הזאת לא שלמה. בחיפוש בגוגל ההולנדי על מילות המפתח oldtimers evenementen 2009 agenda קיבלתי עוד קישורים למועדונים מקומיים וארועים נוספים.

בנוסף, יש יום מסלול של מועדון מירוצי מכוניות קלאסיות במסלול Zandvoort ב 2 באוקטובר (העליתי לפני כחודשיים תמונות מארוע זהה שהייתי בו).

ואם טרקטורים זה התחום של מישהו, באוקטובר יש שוקחתן

http://oldtractor.come2me.nl/583643/AGENDA-2009

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
הולנד מבחינת אופיי תושביה אינה בזבזנית בלשון המעטה, וניתן למצוא ברחובותיה המון רכבים מכל השנתונים

נוסעים ומשרתים את בעליהם כרכב יום יומי, רובם אגב במצב מצויין יחסית, ולא נדיר למצוא שם מוסכים

מדהימים המטפלים ברכבים אלה!

בכל עיר בינונית ומעלה תמצאו עשרות כאלה, נדירות יותר ונדירות פחות, גן עדן לאוהבים נוסטלגיה! - רן

מס' תמונות מהטיול האחרון שלי לשם...

DSCF7705.jpg

DSCF6977.jpg

DSCF6984.jpg

DSCF6982.jpg

DSCF7080.jpg

DSCF7078.jpg

DSCF7778.jpg

DSCF7355.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...