Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שניים,מעורבות ישנות בתאונות קטלניות שואפת לאפס !.

ברור. שיעורם של הישנות בקרב כלל כלי הרכב נמוך מאוד. תוסיף על כך את העובדה שרוב בעלי הישנות הנוטות להתפרק ימנעו מנסיעות בין עירוניות או ארוכות. רוב התאונות הקטלניות (שלא מעורבים בהן הולכי רגל) הן בכבישים בין עירוניים.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רק טרנטות ישנות נוטות להתפרק ?

רכב שנוטה להתפרק יש למנוע ממנו נסיעה על כביש.

רכב מיושן מסודר שאינו נוטה להתפרק יכול לנסוע בכל תואי שנוסע בו רכב חדיש ואף לשמור על המהירות החוקית.

ארדן לא עושה זאת בגלל דאגתו שמשהו יתפרק או שאזור מסוים בארץ יועמס בגזים המרעילים שלו...ארדן בפרוש רוצה לדחוף חלק מהאזרחים בתקופה לא קלה להוצאות נוספות על הקיימות.

תחשוב ותשתף גם את ארדן שאינו מסתיר את כוונותיו בכתבה,תסביר לו שאם היה חוסך מטח מהמדינה ולא שורף אותו על רכבים היה עוזר לאיכות הסביבה בהקמת עוד 5 מפעלי יצור מים וכל העלות היא מליארד וחצי דולר,כעת תחשוב כמה שרפו עד היום ארדן וקודמיו בדחיפת אנשים לשריפת מטח.

פורסם

אני לא מדבר כאן על ארדן או הצעת החוק שלו. אני מתייחס רק לתפיסה שהוצגה כאן ע"י משה והרפורמים:

לקנות רכב מוזנח וזול מאוד (אבל במצב נסיעה ועם טסט), להשתמש בו עד שהוא מפסיק לנסוע ואז לרכוש שוב רכב מוזנח וזול במצב נסיעה עם טסט.

פורסם

רמי 09 אתה כותב דברים לא הגיוניים בכלל.

מישהו מכריח אותך עם אקדח בראש לעשות צעד שאתה לא מעוניין בו?

מישהו יכול להכריח אותך להוציא כספים שאין לך? אתה מדבר כמו ילד קטן.

אין פה עניין של כפייה בסך הכל מציעים לך עסקה ואתה מחליט אם לקחת את העסקה או לא.

אני בכל אופן לא מוכן לנסוע ברכב ללא כריות אויר וללא ABS ועם תכנון שלדה מיושן ולא בטיחותי שלא עבר שום מבחן ריסוק.

אתה מדבר על חלקים בוא נראה אותך מוצא פנסים לסוזוקי סוויפט 85-88 במחיר נורמלי-אף אחד כבר לא מחזיק ומי שכן חושב שיש לו זהב ביד.

אני חושב שזה צעד מעולה שאם יצליח גם יוביל לצעדים נוספים לאיכות הסביבה שהיא גרועה בישראל.

פורסם
אני לא מדבר כאן על ארדן או הצעת החוק שלו. אני מתייחס רק לתפיסה שהוצגה כאן ע"י משה והרפורמים:

לקנות רכב מוזנח וזול מאוד (אבל במצב נסיעה ועם טסט), להשתמש בו עד שהוא מפסיק לנסוע ואז לרכוש שוב רכב מוזנח וזול במצב נסיעה עם טסט.

תן לי פיז'ו כמו של משה והרפורמים עם טסט בלי טסט לא משנה,אני מסדר אותה פיקס והיא תיסע ללא בעיות שנים רבות,בנתיים הטרגדיה גדולה אנשים מתפרקים ומתפזרים על הכבישים עם השילדה המודרנית ובלעדיה,עם כרית ובלי כרית,תמונות קשות ונוראות שמלוות אותנו בעשור האחרון,משפחות שלמות נעלמות לא בשל שהרכב מיושן,אלא בשל טעויות אנוש מחרידות ומהירויות גבוהות מידי ובשל שיכרות או חולירס אחרים.

מחפשים הכל,תשתית לקויה,רכב מיושן,שוטרים חארות,משטרה אשמה,משרד רישוי אשמים,מעצ אשמים,מתנדבים אשמים,ממשלות חארות,רק את עצמנו לא מעיזים להאשים,וברור לכל שהנהגים הם שקובעים את המצב והם אלו שמביאים למצב בו האכיפה מתעלקת עלינו,כל צעד חדש שמגיע נגדנו הוא תוצאה שבה אשמים הנהגים,הם במו ידיהם גורמים לצרות שפוקדות אותנו מכל הכיוונים,כל השאר ,מיושן,תשתית,לאט מידי,מהר מידי,שילדה,אלו ספורי סבתא לכיסוי ישבן.

פורסם
לסיכום - הלוואי. אני מאוד ספקן כי הרבה רצו ולא יצא בסוף, אבל מצד שני - הממשלה עכשיו נראית יציבה מאוד ועושה רושם שהולכים לקדם דברים מעניינים.

אשמח לשמוע ממך מהם דברים מעניינים .

אם תוכל לפרט בבקשה.

פורסם
ראית מישהו בארץ שמשמר BX? אחד אפילו?

אני לא מאמין שיש הרבה משוגעים כאלה בארץ ואני אומר את זה בתור בעל BX בעבר הרחוק(שנות ה90).

האוטו הזה פשוט מתפרק ואני לא ממש הייתי רוצה לראות רכב כזה "משומר" אלא מעדיף לזכור אותו בימים היפים שלו.

אבא שלי קנה BX16TRS חדשה מלובינסקי ב1988 וב1994 היא עברה אליי.

לפחות לפי ההבנה המועטה שלי הGS/GSA והCX היו הרבה יותר אמינות ואיכותיות וסיטרואן פשוט שמו לעצמם רגל עם הBX כשיצרו אותה באיכות נוראית.

זה מאוד חבל כי לנסוע בBX תקינה זו פשוט חוייה-אני נהגתי בBX TRS כבר בשנת 1989 ולא היה אחד שלא התלהב מהרכב הזה בשנים ההן.

נו, אני רוצה. בסדר? ובהזדמנות הראשונה גם אעשה את זה! חוץ מזה לפחות בפורום הזה יש עוד כמה "משוגעים" כאלה. אגב, עד עכשיו אף אחד לא הסביר לי עדיין- אם זה כזה "אוטו-חרא"- איך זה, שיש עדיין מלא BX ים בכביש?:roll: ותאמינו לי- אני כל היום בכביש, ורואה אותם נוסעים עדיין, למרות שרובם נראים כאילו עוד שניה ייתפרקו- אבל עדיין נוסעים!8) אפילו פגשתי פעם אחת בכביש 1 את המונית לשעבר- דיזל! להזכירכם- נהגי מוניות זרקו אותם עוד כשהיו חדשים- ואיזה פלא- האוטו נוסע יפה מאד עד היום!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני חייב להגיד שאתה נודניק ומציק

הרי רכב שעובר טסט כל חצי שנה, ואני קונה אותו עם טסט למספר חודשים, ברור שהוא תקין

אני לא יודע מה איתך, אני נוסע ביום יום בסיירה גיאה 93, שאולי לא נראית מדהים, אבל היא תקינה לחלוטין

וגם ה 505 שהיה לי, וגם זה שעומד עתה ליד הבית (מודל 85) תקינים לגמרי

ואני עושה כ 35000 ק"מ בשנה

זה שרכב הוא זול לא אומר שהוא לא תקין, אני מכיר כמה וכמה רכבים בני 3-6 שנים שלא הייתי מעז לעלות עליהם

נכון שרכבים מודרניים הם בטוחים יותר, על זה אין ויכוח

אבל מכאן ועד להכללה הגסה שלך ביחס לרכבים ישנים המרחק גדול

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

בקשר לBX זה הכל פקה פקה דיבורים באויר.

קודם כל אני לא רואה כאלה יותר,אולי אחת פעם בכמה חודשים,אני לא יודע באיזה מדינה אתה חי.

אם תספר לי איפה אתה רואה כל כך הרבה בי איקס נוסעות אני אסע לראות את הפלא הזה.

דבר שני אף אחד לא "משמר" רכב כזה אלא רק מדברים באויר ולדבר גם אני יכול זה לא עולה כסף ולא דורש מאמץ.

ברגע שמישהו יתחיל להתעסק ברכב כזה במציאות ולא רק לדבר אני בכלל לא בטוח כמה זמן הוא יחזיק מעמד עד שיתייאש.

הבן אדם לא הרכב.

יש לרכב הזה כל כך הרבה בעיות ומחלות שאפשר לכתוב ספר.

ובקשר למוניות ברגע שהפכו אותן לפרטיות החליפו את המנוע לבנזין ,אותו דבר עשו גם עם הפיז'ו 405.

• תוכן חדש...