רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
בא למועדון חבר חדש פרטים בהמשך
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 116 תגובות
- 20.5 אלף צפיות
השקת מוריס 10, 1939 MORRIS 10 1939 ביום ו', 01.05.09, בשעה 17:30, תיערך השקת מוריס 10, משנת 1939, ששופצה ע"י חבר מועדון החמש דרור וסרשטיין. הטקס יפתח ע"י יו"ר המועדון , נחום קדמיאל וסקירה על תולדות הרכב תינתן על ידי קובי מילוא. לתשומת לבכם: הטקס לא יתקיים במקום המפגש הצפוני הרגיל אלא ברחבת החנייה של קניון חוצות המפרץ חיפה, מול קפה גרג. חברים בעלי מוריס מדגמים שונים מוזמנים להגיע עד השעה 16:30 , לסידור תצוגה יפה באירוע. אחראי אירוע- מתניה הלוי, טל' 0524472256. בברכה, סמדר- משרד המועדון טל' 037318818.
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
עברה בערך שנה מאז שצבעתי את הרכב. הרכב עבר צבע-פחחות ויצא כימעט וללא גלים בצדדים. אני שומר עליו מאוד ואין עליו מכות דלת ושום דבר בסגנון, אבל משום מה שמתי לב שהופיעו גלים שניתן ליראות אותם כשמסתקלים מהצד. יש למישהו הסבר לזה או מה ניתן לעשות כדי להחזיר את הרכב למצב שהוא היה אחרי הצבע? יש לציין שעבדו על הרכב מעל חודש ימים, לא היה לי חלודות ברכב ושילמתי סכום של קצת מעל 10 אלף ש"ח. אצלי גם לא קיים גג ככה שניתן להסיק שהעבודה שנעשתה לא ברמה הכי גבוהה אבל גם לא פחחות בשקל מה שנקרא. הינה תמונה שגם אתם יכולים ליראות את הרכב כשבוע אחרי הצבע: יש עוד הרבה תמונות שניתן ליראות השתקפות ישרה על הרכב ואני גם הייתי זוכר אם היה גלים. והינה הרכב היום, בתמונות מלפני שבוע: …
הודעה אחרונה מאת bmw ricer, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 914 צפיות
כבר השלמתי עם זה שהמצלמה אבדה לי (מיד אחרי המפגש בשישי האחרון), שלא יהיה שום תיעוד רשמי למפגש וששוב אצטרך לחרוש אתרים ולהזמין מצלמה חדשה. היום הופיעה הילדה עם האובייקט ביד, "תראה מה צילמתי...", לא שאלתי איך ולמה, היא קיבלה נשיקה ואני נשמתי לרווחה. הנה התיעוד והקרדיט לאיתמר סגל - שהבזיק.
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 6 תגובות
- 949 צפיות
הסתכלתי על רכב ב EBAY המוכר רושם CLEAR TITLE אבל איך אפשר לדעת אם הוא דובר אמת ? נניח שאני זוכה במכרז. איך אני בודק שהטייטל נקי לפני שאני משלם לו ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת ravivhaik, -
- 0 תגובות
- 801 צפיות
לידיעת החברים, השבוע (יום ו'- 15.05.09) יתכנו שיבושים בכניסה למשטח החנייה עקב הקמת מס' אוהלים לטובת ה-Final' four'. האוהלים ממוקמים במקום החנייה של מכוניות האספנות, לפיכך הכניסה למשטח תהיה דרך השער של החנייה , עם הצגת תעודת חבר בתוקף בלבד. במידה והשטח שיותר לחניית הרכבים לא יהיה רחב דיו , הרכבים ימוקמו על שטח האספלט במגרש החנייה. בברכה, סמדר - מועדון החמש טל' 037318818.
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אני רוצה ליבא רכב אמריקאי לישראל בשנות השישים השאלה שלי איך אני מחשב את מה שאני צריך לשלם למכס וכמה ההובלה לישראל ואם אפשר כמה שמות של חברות הובלה וענין אחר יש את החוק הזה בישראל שאסור להיות ברכב אספנות משעה שבע עד תשע השאלה שלי האם זה בלילה או בבוקר
הודעה אחרונה מאת mister v, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בעוברי ליד כפר מנדא בסמוך לתחנת הדלק פז נדהמתי לראות פג'ו 404 4 דלתות בצבע בורדו המונפת אלעל על עמוד ברזל כפרסומת של מגרש רכבים . עוד רכב ש"אבד עליו הכלח" פשוט ....חבל .
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 946 צפיות
אני רוצה לקנות ישן שנת 82 הרכב לא נסע מספר שנים והרשיונות מוקפאים,האם ניתן להעביר בעלות לרכב הזה? כי לא בא לי להשקיע ובסוף לגלות שאי איפשר להעביר בעלות בכל מיני סיבות.
הודעה אחרונה מאת A900, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
בסיבוב קצר שעשינו נתקלנו במתלה העציצים הזה עומד בגינה באחת החצרות יש מישהוא שיכול לזהות מה זה?
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שבת שלום לכל חובבי רכבי האספנות ורכבים בכלל. להלן תמונות מהמפגש בהיכל נוקיה שהתקיים היום בת"א. ל'
הודעה אחרונה מאת יאיר לוסטיג, -
-
טיול שבת לגלבוע ו.. 1 2 3
מאת kal2208- 37 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
היכונו לטיול שבת לגלבוע . שבת הקרובה 9 במאי . יציאה מתחנת הדלק Yellow (מול לב המפרץ ) בשעה 10:00 בדיוק ! בתכנית: נסיעה לצפות בנוף המרהיב הנשקף ממעלה הגלבוע , הפסקת קפה שתיה והנאה מהנוף . נבקר ב"כתף שאול" והסביבה , משם נמשיך לכיוון בית שאן , לעמק השלום , ה"אגם הנעלם" - להתכונן להליכה רגלית קצרה . ולסיום - במושבה מנחמיה , ארוחת צהריים כמיטב המסורת המנגלית ... להתכונן עם מצב רוח , אוכל טעים , שתיה מרובה ותכינו את המכוניות ו... מצלמות ! ! ! הטיול ילווה בהדרכה של חיים ידידנו . נא להתפקד .
הודעה אחרונה מאת חיים מוריס 8 35, -
מישלוח בנלאומי
מאת gnga- 1 תגובות
- 671 צפיות
אני רוצה לייבא אופנוע קטן מאנגליה צריך המלצה לחברה למישלוח בנלאומי, יש למישהו מושג כמה זה יכול לעלות
הודעה אחרונה מאת טל חסיד, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 617 צפיות
לתשומת לב: החל מחודש יוני מופיעים אירועי המועדון בלוח האירועים הנמצא בתפריט מעל הפוסטים. בני, מנהל הפורום
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
טוסטוס DELTA
מאת asaf572- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
הטוסטוס הזה הוא כנראה מתחילת שנות התישעים מתוצרת מזרח אירופאית. הוא הובא לארץ ע"י עולה חדש שנפטר זמן קצר לאחר מכן ומעולם לא נעשה לו רישוי. הכלי במצב חדש לגמרי ויש לו 44 ק"מ על השעון!!! אפילו על הצמיגים נשארו שאריות הגומי מהיצור. השאלה שלי היא האם קיימים עוד כאלה בארץ? והאם ניתן לעשות לו רישוי בצורה חוקית?
הודעה אחרונה מאת אושרי, -
- 3 עוקבים
- 22 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
הנושא הזה נדון בעבר אבל ככל שידוע לי אינו מקודם מול משרד הרישוי. בבעלותי מכונית ישנה יחסית, אך לא אספנות. מעת לעת אני נתקל במכוניות נוספות שהייתי שמח מאוד לרכוש, לשמר ולשפץ לאיטי. אלו מכוניות שניתן לקבוע -במידה גבוהה של ודאות- שלא יגיעו לגיל 30 ויגרטו לפני כן. הבעיה שרבים כאן נתקלו בה: כל מכונית כזו עולה לחובב כמוני 2500 ש"ח מדי שנה (רישוי+ביטוח חובה) למרות שאינה זזה ממקומה. אפשר להתחיל ללהטט - להפקיד רשיונות, להחזיר לכביש וחוזר חלילה, אבל זה לא באמת ריאלי. את בעיית ביטוח החובה קשה יותר לפתור. התוצאה - אם המכוניות האלה נרכשות מלכתחילה (מה שבד"כ לא קורה), הן עומדות ללא רישוי\ביטוח ונרקבות לאיטן. הפתרון די-פשוט על פניו: תשלום אגרת רישו…
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
כמיטב המסורת של "אספני כלי הרכב הארצישראלים" ובחסות עירית רמת השרון, יתקיים מפגש ביום שבת ה-9 במאי 2009, החל מהשעה 16:00. המפגש ייערך בככר עיריית רמת השרון ברחוב אוסישקין, ויכלול מפגש חובבי אספנות ותצוגת כלי רכב . לרווחת הבאים בית הקפה ליד הככר. הכניסה לככר תהייה מהכניסה המזרחית, מאחורי הבמה. כולם מוזמנים.
הודעה אחרונה מאת UFD41, -
- 3 תגובות
- 864 צפיות
אני מחפש חיפושית ספציפית מודל 68 עם מס' רישוי 244-576 זהו רכב שהיה מזמן ברשות משפחתי והייתי רוצה להצטלם, אני יודע שזוהי בקשה מוזרה,אודה לכם אם ידוע משהו, תודה
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היום חזרנו מתערוכת סיטרומוביל בהולנד. גן עדן לאוהבי סיטרואן. מתנהל כאן שירשור מקביל אודות סיטרואן ואני שמח להיצתרף ולהוסיף תמונות. מידי שנה נערכת התערוכה בסוף השבוע הראשון של חדש מאי בעיר אוטרכט שבהולנד, חצי שעה מאמסטרדם. הכבישים המובילים אל האתר מתמלאים בסוף השבוע מאות סיטרואני מכל הסוגים ומכל אירופה. מגרש החניה נהיה למעין מוזאון ענק של סיטרואן. תארו לעצמכם מן מיפגש שישי אלא גדול פי 100. מגרש החניה הוא גם הזדמנות למי שרוצה למכור, או לקנות סיטרואן קלאסית. וכך מגיעים רבים עם כל מיני מציאות על גבי ניגררים, כששלטים המצעים למכירה מודקים על שמשות הרכב. בתוך אולם ענק מתקימת תערוכה של סיטרואנים. ו... השוק. שוק של כל מה שמישהוא עשוי לחולום או לבקש. חלקיםישנים וחלודים, חל…
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
-
גלדיאטור 76
מאת eli3- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
נסעתי לתומי. וניתקלתי ברכב המיוחד הזה ב-מ-י-ק-ר-ה הייתה לי מצלמה רכב נדיר. הבנאדם טוען ששופצה ליפני 10 שנים.
הודעה אחרונה מאת six 4 life, -
שלום לחברי הפורום הנכבדים. האם קיימת בארץ המכונית המופלאה הזו? הדודג' צ'ארג'ר מככבת בסרט 'בוליט' עם סטיב מקווין, יש שם סצינה בלתי נשכחת, במרדף חתול ועכבר עם מוסטנג 390 gt של סטיב מקווין. קראתי גם שבסצינות שנעשו ברחובות סן פרנסיסקו, הצ'ארג'ר עמדה בכבוד בכל הקפיצות בכבישים ואילו למוסטנג היו קצת בעיות, כמובן שלא רואים את זה בסרט.
הודעה אחרונה מאת smcboy, -
- 6 תגובות
- 964 צפיות
שלום חברים, האם ידוע למי מכם האם קיימת חובה להעביר רכב אספנות מיובא את הטסט מיד לאחר השלמת הליך התקינה? האם קיימת תקופה מקסימלית בין התקינה לטסט או שאין קשר בין שני התהליכים וניתן להסתפק בתקינה בלבד (למשל - אם מתכוונים לשפץ את הרכב לאחר השלמת התקינה)? כמו כן, אבקשכם לאשר כי רכב המתייצב לתקינה אינו חייב להיות במצב המאפשר לו לעבור טסט. למיטב ידיעתי בתקינה נבדקים נתונים טכניים של הרכב (התאמת מספרים, מידת צמיגים וכד') אולם לא נבדקת תקינות מערכותיו של הרכב. האם כך? תודה.
הודעה אחרונה מאת אריוס, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אמנם מכוניות סדאן מגודלות עם 4 דלתות אינן "כוס התה" שלי, אך במהלך חיפושי אחר דגמים אחרים של ביואיק לא יכולתי להתעלם מהלה-סייבר 1968 4 דלתות הרדטופ בעלת הקוים המיוחדים, האופיניים לביואיקים של סוף הסיקסטיז. בנוסף, דגם זה עדיין מתומחר ברמות סבירות, כך שקשה לי לי לדמיין אותו חוצה את קו ה-6000 דולר. המכונית מקורית ושמורה להפליא עם מיילג' נמוך. אהבתי מאד גם את הצבע, הכל כך אופייני לתקופה. סקרנתי אתכם? תהנו. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1968-Buick-LeSabre-Beautiful-Original-S-California-car_W0QQitemZ260401125739QQcmdZViewItemQQptZUS_Cars_Trucks?hash=item260401125739&_trksid=p4506.c0.m245&_trkparms=72%3A317%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318
הודעה אחרונה מאת cb750, -
- 1 תגובות
- 762 צפיות
הרכב ייבוא אישי, והמידה GR78-14 רשומה ברשיון (זה מה שהיה עליו כשהגיע מארה"ב בשנת 1980). המידה המקבילה היום היא 205R14C. היבואן לא מאשר את המידה הזו (אבל כאמור, זה רכב בייבוא אישי). יש דרך לשנות את המידה ברשיון בלי אישור ייבואן על פי ההמרה מהמידה שרשומה ברשיון? אני רוצה שהרכב יהיה נאמן למצבו המקורי בשנת 1978 ככל האפשר, וזה כולל גודל הצמיגים. תודה, אסף.
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכולם, היום הפיז'ו סוף סוף נכנסה לטסט, לאחר 4 שנים של שיפוץ. הכל בסדר חוץ משני דברים: 1. לא מצאו את מספר השלדה (אני מניח שהוא לא מוטבע). 2. הגג הנפתח לא רשום ברשיון. לגבי מספר השלדה, מישהו יודע אם היתה הטבעה לדגם הזה? בכל מקרה, הוא רשום על הלוחית המחוברת למנוע. לגבי הגג הנפתח, מישהו פעם נתקל בבעיה הזו? מוסך פיז'ו המרכזי לא יכולים לעזור לי מכיוון שאין להם נתונים על הרכב, בגלל השנתון (הם שומרים נתונים ל - 7 שנים לאחור). בכל מקרה, מה עושים הלאה? מכון הטסטים בו הייתי נמצא בירושלים. מדובר על הפיז'ו שבחתימה שלי. תודה, שחר
הודעה אחרונה מאת TheGhost, -
-
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לא בדיוק בעיה אבל,אם אני עושה "בורנאאוט" כל האוטו נכנס לי לוויברציות מטורפות,כאילו הוא קופץ אחורה, כשקניתי אותו זה לא היה,כך שאין מצב שזה בגלל שהוא קל מאחורה,הבולמים אחורה נראים תקינים,לעומת זאת,קדימה אחד נוזל,יש מצב שזה קשור?עוד משהו,בערך ב140(תאורטית...)האוטו מתחיל להתנדנד בטירוף...(מה שלא היה קורה לפני כן...)
הודעה אחרונה מאת chev corsica, -
- 4 תגובות
- 775 צפיות
לחברי הפורום שלום לפני כמה ימים קניתי רכב אספנות ברצוני לשפץ את הרכב לבד כמה שניתן (75%) היתר לבעלי מקצוע . אני מחפש פחח שיש לו סבלנות להסבר לי איך מרדים צבע תקונים של חלודה וכ'ו . ודבר אחרון אני גם מחפש בעל מקצוע לתיקון גג מתגלגל (רק החלק העליון בגג מתגלגל ) תודה גל רצוי מאזור השרון או תל אביב
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 769 צפיות
איני יודע אם יש קשר לסוג הרכב אבל שאלתי היא ספציפית לגבי חיפושית מודל 72-75. אני שוקל להיכנס לתחום ריכבי האספנות והייתי מעוניין לדעת את מחירי הביטוח ואגרות רישוי לרכב הנ"ל. כמו כן אשמח לדעת מהן שעות הנסיעה המותרות על כבישינו לרכבים אלה. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת vogivog, -
-
- 8 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
השבוע התפרסם ב"ידיעות אחרונות" לינק לאתר שמפרסם שרות השכרה של אמריקאיות קלאסיות בישראל: http://www.classicrentals.co.il/ מישהו מכיר את האוסף הזה ? יש שם כמה מכוניות מאד מענינות, כמו קאדילק קופ-דה-ויל 1959, קרייזלר ניו-יורקר 1948 ועוד.
הודעה אחרונה מאת soundman2, -
מרצדס SL
מאת איתמר ואבא-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מרצדס SL, מבקש ייעוץ בעניין, איזה דגמים עדיפים? מה רמת המחירים הסבירה? עלויות אחזקה ( אין לי מושג - אני מתכוון לנהוג בו לפחות פעמיים בשבוע), מוסכים מומלצים עלויות הטיפולים והביטוחים.... דרך אגב, יש לי רכב המשמש את המשפחה... אני ללא ידע במכונאות וללא ניסיון עם רכבי אספנות. תודה מראש לכל המסייעים!!!
הודעה אחרונה מאת razmel, -