Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ישיבה על רכבי אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואמש היתי עד לאחד שהיגדיל לעשות, ופשוט פתח דלת של רכב אמריקאי וניכנס פנימה.

בשוע שעבר, סבא חביב הושיב את נכדו בתוך אחת מהמכוניות הפתוחות והעתיקות , הילד החמוד ישב מול ההגה, אבל גם השאיר שם את הארטיק שאכל.

אריה

ואתמול בבטחון רב (כאילו הרכב שלה)ובלי כול היסוס, ניגשה נערה צעירה לפרארי של אביב והתכוונה לפתוח את הרכב, כשהערתי לה , היא חזרה בה ולאחר שניה שאלה אותי עם אני בעל הרכב, כשהשיבותי שאיני בעל הרכב, אז היא, ברוב חוצפתה, אמרה לי , אז מה אכפת לך...

ועל זה בוודאי יש מה לומר וכמובן גם עניתי לה בהתאם

צודקים אלו שרוצים את המכוניות בטווח העין, הציבור הישראלי חייב למשש את הסחורה גם אם היא לא שלא - זה מה יש - יקח עוד הרבה זמן לחנכו.

מצא משה

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האם משהו חשב על שלטים מאירי עיניים כמו שלטי הרכבים של מועדון ה- 5 וחיבלול התצוגה ?

אצלי על המוסטנג יש מגנט קטן PLEASE DO NOT TOUCH MY CLASSIC MUSTANG

ולא תמיד גם זה עוזר , יתכן ואתרגם זאת לשפות נוספות

MUSTANG 1964 1/2 (1965)- V8 - 260, THUNDERBIRD TOWN LANDAU 1966 - V8 - 428 , MGB - 1979- 1800CC

חלומות נועדו להתגשם - כיף להגשים חלום .

MustanG

פורסם

אכן התרבות בכלל והתרבות המוטורית בפרט ירודה מאד כאן בארץ,

אין כבוד נימוס ודרך ארץ-אבל תמיד אפשר לטוס לחו"ל להינות - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

פתרון טוב גם לנשענים וגם לשמירה על הרכב אזעקת ביפר ,גם בעלת טווח קליטה גדול ,גם עם רגישות שניתנת לשינוי וגם שתשמור על הרכב מפני מיותרים החושקים בה

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

התופעה הזאת מוכרת לא רק בהקשר של רכבי אספנות. למשל ברשותי BMW E32, למרות שזה לא רכב אספנות, אבל זה רכב שיקר לי באופן אישי, אני שוטף אותו ועושה וקס בעצמי. אנשים פשוט מתנחלים על רכוש של מישהו אחר - כך אני רואה את זה. כדי שלא יישבו לי על הרכב במקום שהוא חונה, אני נאלץ להשתמש במגפון ולבקש מיושבים למצוא מקום אחר לשבת. :evil:

זה פשוט אי כבוד לרכוש של זולט. אני חושב שזה פחות משנה, אם יש על הרכב לוחית רישוי אספנות או לא, הנקודה כאן זה אי כבוד של אנשים לרכוש שלך. הם לא מכבדים את זה שעבדת קשה כדי לקנות ושאתה עובד קשה כדי לתחזק את הרכב.

אחד ממכרים שלי גם נהג לשבת על רכבים של אנשים אחרים. שאלתי אותו למה הוא עושה את זה. הוא טוען שזה נוח. ברשותו רכב ליסינג, לכן אין לו את תחושת בעלות אליו וכניראה אינו מבין את אלה שרכשו את הרכב לעצמם והיו מעדיפים שלא יישבו עליו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

גם אני מכיר את הבעיה. הרכב שלי אמנם לא רכב אספנות וערכו הוא לא מבין הגבוהים, אבל זה מרגיז שיושבים לך על האוטו.

ערסים למיניהם פתחו מנהגל שבת על אוטו ושאתה מעיר להם הם מתחכמים....אחח איפה הימים שאנשים היו מלמדים ילדים קטנים לקח:evil:

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

היתי שם בובה מתחת לאוטו ומן הסתם מלביש אותה, מוסיף על האוטו סט מפתחות ובקבוק שמן. ומקליט קולות של תעביר לי את מפתח 10 מ"מ.

מצחיק:lol:

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

חבל שהדבר קורה כך.

אצלי יש הזעקה שרק נוגעים ברכב הוא מתריע וגם מצפצף בביפר.

כך שאני רץ למקום.

האמת. אנ יבא עם הרכב אספנות שלי למפגש, מחנה את הרכב מחוץ לאירוע על הכביש הראשי.

תמיד בקשר עין (נו על הכביש הראשי לא נראה?)

פעם אחת מישהו ישב לי על הרכב ובאתי אליו ואמרתי לו שהרכב שלי לא כסא ואני מבקש שלא ישען

הוא התנצל וישב על המדרכה.

הזוי שרכבי תצוגה יושבים עליהם

לדעתי (לצערי) צריך חבלול מסביב לרכב.

אני רק חושב שאם הרכב שלי הייה בין ההמון של האנשים שכולם היו נוגעים וממששים ואפילו סתם נותנים מכות עם איזה משהו ביד שפוגע בטעות ברכב הייתי מתרגז.

וזה קורה המון ביד אליהו.

כאדם בעל 2 רכבי אספנות אני יודע ומעריך ומתקרב עד קצה היכולת לרכב אבל בשום אופן לא לגעת.

לא שלי, אין לי למה לגעת. אם אני ישבור בטעות? לא רוצה!

כואב לי על האנשים שבאים עם קורבט, מרצדס או אפילו עם רולס רויס .. אני רואה את כל הטביעות אצבע ושנוגעים בסמל של הרכב וממזמזים את האוטו...

יאללה רוצים למזמז משהו יפה תחפשו אישה.

הרכב ימושש/ ימוזמז רק על ידי בעליו או אנשים עדינים.

פורסם
אצלי על המוסטנג יש מגנט קטן PLEASE DO NOT TOUCH MY CLASSIC MUSTANG

ולא תמיד גם זה עוזר , יתכן ואתרגם זאת לשפות נוספות

אולי לשפת הסימנים?

:2gunfire::2gunfire:

חוצפנים, יש גם כאלה שהופגים את הרכב לבר ומשאירים עליו כוסות וכו'.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

יצא לי כבר כמה פעמים לקבל כוס קפה על גג הרכב, הבעיה שאני לא שותה קפה.

פתרון נחמד להציב שלט על/ליד הרכב "רכב האספנות של משפחת אלפרון", אני מבטיח לכם שאף אחד לא יתקרב.

פורסם

פתרון נחמד להציב שלט על/ליד הרכב "רכב האספנות של משפחת אלפרון", אני מבטיח לכם שאף אחד לא יתקרב.

ניסתי לא הלך, בסוף ניסרתי אותם ובקו החלוקה שלי זרקתי בכמה פחים בעיר :lol:.

בכל אופן השיטה הכי זולה היא חישמול הרכב

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.8566

תגדילו כפול 10 ונקבל אנשים שיתרחקו מהרכב או פשוט לייזר חזק יגרום לאנשים לקום מהרכב.

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.1372

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

בארה"ב ניתן לקנות אזעקות שכשמישהו נמצא בטווח של 5ס"מ ופחות מהרכב היא צועקת you are standing too close to this car , אחרי שהיא צעקה 3 פעמים הרכב מתחיל לצפצף מאוד חזק ולא נעים להיות בקירבתו.

פורסם

הבעיה עם כל האזעקות האלה שאם אנשים באמת ישימו אותן אז כל המכוניות ברחבה פשוט לא יפסיקו לצפצף.

צריך ליצור שורות של רכבים שמופרדות פיזית מהקהל, ולא הסלט שיש עכשיו.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...