Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בוקר טוב !!

Alon_A
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה שהמוטיב הנוסטלגי והדרומי חזק פה אז באוירה משרת שלום ששוררת פה, אז קבלו את אבא של חבר טוב שלי משתתף בהובלת הצינורות של קצא"א.

movil1.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גם אותי החזרת אלון.....

אבי החזיק אופל רקורד סטיישן ירוקה מודל 1971 .היא נמכרה בשנת 1991.אני רוצה לומר לך שהיה כיף לנהוג עליה ,במיוחד ההגה הרך שלא היה אפילו הגה כוח .אף פעם לא הבנתי את זה .ההגה היה רך.....

והנה תמונה נוסטלגית שלי על הסוסיתא שהייתה לפני .מדובר על שנת 1986 בערך.

היום לא הייתי עושה את זה לרכב :evil:

פתאום אני שם לב ,שדווקא תמונה אחת של האופל אין לי...:-(

בברכה

מוטי

lastscan.jpg

lastscan1.jpg

lastscan2.jpg

פורסם
אני רואה שהמוטיב הנוסטלגי והדרומי חזק פה אז באוירה משרת שלום ששוררת פה, אז קבלו את אבא של חבר טוב שלי משתתף בהובלת הצינורות של קצא"א.

משאית קונטרקטור!

אהבתי אותן כמובילי טנקים

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...