Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה זה הרשיון הזה לאופניים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לוחית כזאת בebay... או לפחות היתה לפני כמה ימים.

אור.

ג'יפ פורד מודל 1942

אוסטין A30 מודל 1955 (בשיפוץ)

מחפש בדחיפות כל דבר שקשור לAustin A30/A35

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

איך הגעת לשרשור מלפני שנה וחצי?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אני מעלה תמונות שמראות מהו מספר לאופניים.

האופניים הן "דהר" שרשיון שלהן מצולם בתחילת השירשור.

פעם אחרונה שחודש הרשיון היה ב 1976 בחדרה.

אני מכיר את נחום נוסע איתם כ-40 שנים , עוד כשהיו להן כנפים , אני בטוח שהן נסעו עוד שנים רבות לפני כן ותמיד היו המועדפות , גם כשבבית עמדו עוד מספא זוגות מפירמות מכובדות ועם הילוכים רבים.

עד לפני כשנה הן היו ברמת תחזוקה נאותה והיו בשימוש מידי פעם ואז נחום עזב אותנו והשאיר אותן לבד מתחת לעץ הפקאן הגדול.

תמונות אילו הועלו לזכרו.

ישי

אני לא מכיר את נחום אישית, אבל מגיע לו ולאופנים הצלה לפחות לזכר הימים ההם-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אני מעלה תמונות שמראות מהו מספר לאופניים.

האופניים הן "דהר" שרשיון שלהן מצולם בתחילת השירשור.

פעם אחרונה שחודש הרשיון היה ב 1976 בחדרה.

אני מכיר את נחום נוסע איתם כ-40 שנים , עוד כשהיו להן כנפים , אני בטוח שהן נסעו עוד שנים רבות לפני כן ותמיד היו המועדפות , גם כשבבית עמדו עוד מספא זוגות מפירמות מכובדות ועם הילוכים רבים.

עד לפני כשנה הן היו ברמת תחזוקה נאותה והיו בשימוש מידי פעם ואז נחום עזב אותנו והשאיר אותן לבד מתחת לעץ הפקאן הגדול.

תמונות אילו הועלו לזכרו.

ישי

יש לי שניים כאלה בדיוק מחכות לשיפוץ,מישהו יודע איפה היה מפעל 'דהר'?

פורסם
אני לא מכיר את נחום אישית, אבל מגיע לו ולאופנים הצלה לפחות לזכר הימים ההם-רן

רן : את נחום לא זכית , וכבר אי אפשר , לצערי.

אני מבטיח להעביר את הפניה לגורמים הרלוונטיים. בדרך כלל הם אחראיים מספיק (:-))

יש לי שניים כאלה בדיוק מחכות לשיפוץ,מישהו יודע איפה היה מפעל 'דהר'?

frik : תחשוב על לשפץ שלושה ביחד , זה יעזור לשנינו , ואני מבטיח לתת כתף , כמו שאתה יודע שאני יודע.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
רן : את נחום לא זכית , וכבר אי אפשר , לצערי.

אני מבטיח להעביר את הפניה לגורמים הרלוונטיים. בדרך כלל הם אחראיים מספיק (:-))

frik : תחשוב על לשפץ שלושה ביחד , זה יעזור לשנינו , ואני מבטיח לתת כתף , כמו שאתה יודע שאני יודע.

ישי

למען האמת חשבתי לשפץ אחד יפה יעני לעשות משניים אחד כבר רכשתי זוג צמיגים חדשים מידה 26 אינט'ש מתברר שלא

קל להשיג בכלל להשיג את המידה הזאת.

לא שכחתי אותך.

חן.

פורסם

שאלה: מישהו יודע איפה היה מפעל 'דהר'?

תשובה למיטב זיכרוני באיזור תל-אביב ומפעל ICM היה ליד בית שמש

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...