Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

XOFOIRX כתב "אם היא מאיביי אתה חייב את מס העסקה והיא מאמתת את זה מול איביי"

תודו שזה נשמע כמו קומדיה?

האמת שמזה באמת שהופתעתי,

כשהבאתי את התדפיסים מאיביי המס עסקה לא נכנסה לתדפיס, הפקידה לא היתה מוכנה להתחיל את התהליך ללא מס העסקה ושלחה אותי למשרד שליד שיבדקו לי באינטרנט את מס העסקה, כל זאת שהיא תוכל לראות ולאמת את המחיר של הקניה ע"י כניסה לאיביי.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

כבר קרה לי העבר שהגברת במכס ניכנסה על הרגע לאי בי על מנת לאמת את פרטי העיסקה. הם מחוברים שם לאינטרנט. בפעם אחרת כשקניתי מוצר שלא באי בי, הם לא התעצלו, חיפשו בגוגל את החברה, ניכנסו לקטלוג על מנת לאמת את המחיר.

ודדוקא על פריטים לא יקרים. גדולים בכסף קטן ....

אריה

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אז כך...הזמנתי מספר חלקים לרכב שאני משפץ מארצות הברית, החבליה הגיעה ארצה לפני יותר משבועיים. קיבלתי הודעה מדואר ישראל שהמשלוח שלי מעוקב במכס, התקשרתי, אמרו צריך אישור של תחבורה למרות שהחבילה כבר נבדקה וניתן אישור (לא מבין מה זה אומר - לא מבין את הפרדוקס). התקשרתי לתחבורה ביקשו כך וכך טפסים, שלחתי בפקס את כל מה שהם רצו, כבר שבועיים עברו ועדיין אין לי אישור, טלפנתי מליון פעם לתחבורה, אבל ללא מענה, סופסוף היום ענו לי ואמרו שזה כבר נשלח, בנתיים אני מחכה, אני משלם דמי אחסנה, ויש סיכוי שהמלשוח יוחזר לארה"ב.

אני לא מבין אתם תיארתם אנשים נחמדים במשרד התחבורה...והדבר היחיד שלא נתקלתי בו היה נחמדות.

עוד מישהו נתקל בכזה יחס? עוד מישהו חיכה לאישור כלכך הרבה זמן?

פורסם

האם עמיל מכס יכול לפטור אותנו מהבלגאן הזה? (מההתרוצצויות ובזבוז הזמן)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

עמיל מכס יכול לפתור אותך מכל ההתרוצצות. זה רק עולה כסף. גם העמיל יתרוצץ. הוא לא חסין התרוצציות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כך...לפני כשנה ותשעה חודשים כשרק התחלתי להביא חלקים לפרוייקט שלי התקשרתי למשרד התחבורה (למחלקת יבוא, יצור או משזה לא יהיה...)ובזמנו הם אמרו שלחלקים מארה"ב אין צורך באישור והדבר היחיד שמחייב אישור זה "מוצרי בטיחות" משומשים לחדשים אין צורך. כששאלתי למה בחודשים האחרונים שינו את המדיניות הם אמרו "כך" ואחר המזכירה הוסיפה "יש אנשים שמציגים אישורים מזוייפים..." לא הבנתי מה הקשר בדיוק...הרי לא היה צורך באישורים. למה עכשיו דווקא רוצים אישורים באופן שוטף לכולם ולכל דבר...ולא רק זה אלא צריך שנציג של התחבורה יבדוק כל מוצר לפני שהוא מאשר (תמונות באינטרנט ומספר עסקה באי ביי לא מספיקות). אגב זה היה כתשובה לשאלה ששאלתי את המזכירה האם אפשר לקבל אישור להזמנה שעדיין עושה את דרכה לכאן על מנת לחסוך זמן וכסף (דמי אחסון). בנוסף שאלתי אותה על כל מני אופצויות ליבוא ושחרור מהמכס..ובקצרה לא משנה איך או מה צריך אישור, אפילו עמיל מכס צריך אישור בין אם הוא עושה את זה בעצמו או משיגים את האישור בעצמכם...ואגב חבילות דלת-לנמל (כאלה שצריך ללכת לשחרר מהמכס בנתב"ג) צריך לשלוח להם בקשה ולתאם איתם שיבוא לנמל תעופה לבדוק את החבילה כי אין להם נציג קבוע שם והם מגיעים רק בימים מסויימים.

בקיצור- אישור זה אישור וצריך להשיג אותו אחרת לא משחררים מהמכס

זה סיכום של שיחות ארוכות ורבות עם התחבורה קחו את זה בערבון מוגבל יכול להיות שמחר הכל ישתנה או שזה משתנה מאחד לאחד אני לא יודע.אם מישהו קיבל תשובות זהות אז שיאשר כי לי כל הטרטור הזה נראה מיותר והמטרה שלו היא שאנשים "מקורבים" ו/או "בעלי אינטרסים בתחום" ירוויחו מזה

פורסם
אם החבילה נשלחת למוסך והנמען הוא מוסך לתיקוני רכב זה טוב או רע ליהודים?

דני לוי

את זה לא שאלתי ספיציפית אבל הבקשה שאתה מגיש לתחבורה היא "לצריכה עצמית" כך שאני לא יודע איך מוסך יכול להתברג להגדרה זו, מה גם שסוחרים צריך למלא טופס אחר אם אני לא טועה.

אגב בבקשה אתה חותם מתחייב לתקן את האוטו ולהתקין את החלקים במוסך מורשה....שזה נשמע חשוד מאוד.מישהו שם לב לדברים האלה גם?

פורסם

רק היום קיבלתי סופסוף את האישור של התחבורה. לציין שהחבילה התקבלה ארצה ב 20/6/2009 וב 24 שלחתי את כל הטפסים הנדרשים למשרד התחבורה. חלקכם בטח יגיב שאם הייתי הולך לשם בעצמי הייתי משיג את האישור יותר מהר ובכן חברה אני מהצפון הרחוק ולהגיע לת"א משמעו לקחת יום חופש מהעבודה ולנסוע שעתיים בכל כיוון שלא לדבר על הפקקים וכו' וכו'...

אז אין לי מושג מה זה הבירוקרטיה הזו, אני רק מקווה שהמשלוח שלי לא הוחזר עדיין לארצות הברית ושאוכל לשחררו מהמכס ולהשלים את הפרוייקט שלי.

אני מקווה שמישהו יעשה משהו בנידון

• תוכן חדש...