Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
:smilecolr הרבה מזל טוב :smilecolr

תודה רבה:lol:

אני כבר עובד על חיפוש פרויקט חדש (ייתכן שזה יהיה אולדסמוביל אומגה)

צביקה.ש

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

[email protected]m

בשנת 1977 כשהייתי בן 9 הוריי רכשו פיאט 127 חדשה מהחברה ב78000 לירות אדומה בהמלצתי עפי הצרכים דאז לשימוש ערוני בעיקר אךהרכב כיכב בכבוד בכל חלקי הארץ ונמכר במצב מעולה ושמור מעל המחירון עם 30000קמ לאחר 5שנים בסהכ.

פורסם

[email protected]m

בשנת 1977 כשהייתי בן 9 הוריי רכשו פיאט 127 חדשה מהחברה ב78000 לירות אדומה בהמלצתי עפי הצרכים דאז לשימוש ערוני בעיקר אךהרכב כיכב בכבוד בכל חלקי הארץ ונמכר במצב מעולה ושמור מעל המחירון עם 30000קמ לאחר 5שנים בסהכ.

אני עד היום מחפש בנרות את פיאט 127 1981 בצבע כחול שהייתה אצלינו במשפחה ונמכרה בשנת 1993 אך ללא הצלחה.

אגב פיאט 127 אדומה , ברחוב לידי חונה אחת כזאת צבע אדום (דור 2) משנות ה 70 .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
אני עד היום מחפש בנרות את פיאט 127 1981 בצבע כחול שהייתה אצלינו במשפחה ונמכרה בשנת 1993 אך ללא הצלחה.

אגב פיאט 127 אדומה , ברחוב לידי חונה אחת כזאת צבע אדום (דור 2) משנות ה 70 .

היי צביקה אכן כנתנייתים מכרנו את הרכב לתושב העיר שהחזיק בו במשך שנים רבות ויתכן עד היום.

פורסם

לכל חובבי הפיאט

מיוחדת למכירה ב - Ebay

1937 Fiat COLLECTOR CLASSIC

Fiat : COLLECTORItem number: 180368614491

נתי

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

• תוכן חדש...