Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רן, כהרגלך אתה גם מתנשא וגם לא נותן לעובדות לבלבל לך את המוח.

אינני יודע מה זה "מצע" כי אנחנו לא מפלגה פוליטית אבל מטרות המועדון רשומות בתקנון שלו ומפורסמות באתר.

הפוסט האחרון שלך משדר התנשאות על אלה שלא מחזיקים בדעתך ורואים במועדון ובכלי הביטוי שלו בית חם לאספנים.

ואם כל זה יש לך לכתוב על "הסתרות", דיינו.

בני ידידי

אתה חבר עמותה וכל מי שמצטרף למועדון החמש בפועל מצטרף לעמותה, האם מישהו אומר לו את זה?

האם נניח שהייתי יודע שהעמותה שמה לה נר לרגליה להפסיק את יבוא מכוניות האספנות מחו"ל, האם עדיין הייתי

מצטרף לעמותה, כשנוח לך אתה מתהדר בנוצות העמותה וכשנוח לך אתה מועדון, ואולי יש כאן סוג של הטעייה?

אבל אתה מקדים את המאוחר-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

אתה בהחלט צודק...אני בילבלתי שתי הגדרות לאותו דבר ומבקש את סליחתך ואת סליחת אלה שלא מסוגלים להבין שמועדון החמש הינו עמותה רשומה...יש כאלה?

בהיות מועדון החמש עמותה רשומה, חלים עליו כמה כללים של ניהול דמוקרטי, שקוף עם תקנון שאתה קורא לו "מצע" (אלא אם תסביר אחרת) ופרוטוקולים שפתוחים לקהל.

תראה לי עוד גוף "בסביבה" שמתנהל בשקיפות כזאת.

בקיצור, עוד פרק בהתנשאות שלך כלפי חברי מועדון ה-5 שלא יודעים שהמועדון הינו עמותה. זה בטח גם לא רשום באתר, אבל מי יודע לקרוא חוץ ממך?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

רן,

אני לא מוצא פסול בכך שמועדון ה-5 לכאורה מייצג את כל בעלי רכבי האספנות, בין שהם חברים ובין שלא.

הממשלה מייצגת את כל העם, בין שבחרו בה ובין שלא.

אירגוני נכים שונים, מייצגים לא רק את הנכים החברים באירגון.

כשאין גוף אחר, אזי הגוף הקיים שזכה להכרת הרשויות, הוא הגוף הרשמי.

גוף אחר המעוניין לקבל הכרה, צריך לשכנע שמטרותיו שונות מגוף קיים ו/או שאינן יכולות להיכלל בו.

מדינת ישראל מפרסמת חוקים/מכרזים וכד' חדשות לבקרים. מי שרוצה לקבל עידכונים ספציפיים ובאופן ישיר חותם על מנוי כלשהו בכדי לקבלם בלי לחפשם. אני מניח שמי ששילם חברות למועדון ה-5 מקבל עידכונים שוטפים במהלכים שונים בלי צורך לחפשם, מה עוד שבני אומר שהפרוטוקולים פתוחים לקהל.

אני לא אומר שהמטרות שאתה מנסה להשיג הן לא נכונות, אני חושב שאתה (ואחרים) מנסה להשיג זאת בדרך הלא נכונה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
בבקשה ! בבקשה !

תוכל במקום לפרסם תמונות של רכבי אספנות נדירים ו/או משהוא דומה ..

לא בא לנו עוד שרשור עם 100 תגובות נגחניות ..:-(

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

עדי גולדנברג 13399

פורסם
יש הבדל בין לעמוד על המשמר באופן ענייני ולהציע הצעות, לבין להיגרר לויכוחים אישיים תוך ציון שמות.

את אותו שירשור אפשר היה לנהל בלי הכפשות ובהחלט למשוך אותו לכיוון החיובי של עמידה על המשמר.

אני לא עומד על המשמר לפחות לא כאן, השמות שצויינו על ידי צויינו להצביע על ליקוי שנעשה לדעתי, אין כאן הכפשות לפחות לא מצדי, לא אני קארתי למישהו מתנשא...

למישהו יש חשש שתקנות האספנות יכולות להיפגע בגלל אירוע כלשהו? כן, זה קורה בפועל ובהמך אסביר למה זה גם לא בדיוני הלאה!

אפשר לנהל את הדיון בלי להתייחס ספציפית לחבר כלשהו. בוודאי אבל אז נשתמש בציון תפקידהם!

אפשר היה לצרף את אותה הכתבה ולנהל דיון על איך שומרים על התקנות. אפשר אבל אני לא חבר מועדון אז התקנות לא שיכות לי!

אפשר לנהל דיון על האם יש מקום לפתיחת יבוא רכב מיושן למטרות מסחריות. אפשר ויש לי הרבה מה להגיד בעניין!

האם כל בעלי רכבי אספנות מיישמים החוק כהילכתו וכולם באופן גורף לא מקבלים תמורה כלשהי עבור העמדת ריכבם להסעת חתן וכלה, לצילומי סידרה בטלוויזיה וכד' ? או שאולי כולם עושים זאת לשם שמיים, מטוב לב או לאיזכור שמם בקטן בסוף הסרט.

לא צריך לחפש "מתנדבים" לכל אלה, אילו רק היה משהו מסחרי המספק שירות כגון זה. הדגש בדיון צריך היה להיות שזה לא אמור לפגוע בסטטוס אספנות. זאת הראיה הנכונה להסתכל על פני הדברים, זאת הראיה הנכונה לנהל את הדיון. הצורך בשטח קיים ולהתעלם ממנו יהיה טיפשי. הראייה שלך נכונה נקודתית אבל צריך לראות את התמונה כולה כולל הפרשנות שלה!

אילו מאוד חפצתי והיה לי אינטרס לכך, אני לא צריך את מועדון ה-5 כדי לנסות לשנות את החוק או להוסיף עליו. אני יכול לפתוח בחליפת מכתבים עם הגורמים המתאימים (ומבחינתי אין כלל צורך לפנות למועדון ה-5 בתהליך הזה), לשכנע שצורך שכזה אכן קיים ולבקש להתיר יבוא רכב מיושן (או לשנות ססטוס קיים) למטרות מסחריות מוגדרות כגון צילומי סדרות, הסעות לאירועים וכד'.

המחוקק יכול להגיד כן - ובא לציון גואל, המחוקק יכול להגיד לא - ואז להידרש להסביר לי כיצד הוא מתמודד עם העובדה שלא חסרים פירסומים לבקשות רכב עתיק למטרות שונות כששכר בצידן.

אם למחוקק לא יהיה נוח לטפל בעבריינים, אולי יהיה לו יותר נוח להכשיר את השרץ וגם זאת דרך להשיג מטרה. כאדם פרטי פתוחה לך הדרך לעשות הכל במסגרת החוק, אבל הסכנה בגוף גדול שיותר קל לו להזיז דברים כיוון שהוא מייצג הרבה אנשים ולכן הסכנה ברורה יש לבדוק שבאמת הוא מייצג את האנשים כפי שהוא מתיימר לעשות, וזאת ניתן לדעת רק אם יודעים מה מייצג המועדון/עמותה.

אולי בגלל האלמוניות זה יקח כמה שנים, ואולי לידוען יהיה קל יותר לקדם ענין, אבל זה בכללל לא משנה כי דברים צריכים להיבחן בהיבט הטכני שלהם ולא בהיבט השמי. זאת בתנאי שהידוען מייצג את דעתך ומה קורה אם הוא לא מייצג את דעתי?

באותה מידה שבעלי רכבי אספנות מסויימים חרדים לכך שיהיה משהו מסחרי בתחום, אני יכול לבוא ולומר שאולי יש בעלי רכבי אספנות החרדים מכך שמשהו מסחרי רישמי יגזול מהם את ההכנסה שלכאורה לא קיימת.

.

בקיצור האינטרס שלך אינו בהרכך האינטרס של כולם וגם האינטרס של המועדון אינו זהה לאינטרסים אחרים! - רן

פורסם
ופרוטוקולים שפתוחים לקהל.
אתה מתכוון בוודאי לפרוטוקולים שבעקבותיהם נסגרה פרשת נמרי-קיפניס וועד המועדון החליט למחוק מהפורום את כל השרשורים שעסקו בה.

הפרוטוקולים האלה פתוחים לקהל עד כדי כך שחבר ועד המועדון באותה תקופה העיד כאן בפורום שאף אחד לא נתן לו לקרוא שום פרוטוקול. ביקשו ממנו להיות חותמת גומי בדיעבד להסדר שאת פרטיו ואת הנימוקים לו איש לא חשף בפניו.

הפרוטוקולים האלה גם לא נחשפו מעולם בפורום הסגור של המועדון.

אפילו הנימוקים בראשי פרקים לא נחשפו מעולם בפני החברים.

שניים-שלושה אנשים סגרו בחדרי-חדרים פרשה ש,לכאורה, יכלה להשפיע על כל אספן בארץ ואח"כ האשימו את כל העולם ואת אחותו במהומה שפרצה ומסרבת לשכוך.

פורום החווה?
פורסם

ארנון, אין ספק בכלל שכל ה"פרשה" הזו טופלה בצורה איומה ע"י המועדון, מתחילתה ועד סופה.

עכשיו יש שתי אפשרויות - להמשיך לנגח את המועדון עד קץ הימים או להמשיך הלאה.

תבינו ותפנימו - זה בסך הכל תחביב שלנו, או באותיות יותר גדולות - תחביב שלנו, ומניסיון אישי, חבל על כל האנרגייה שכולנו מבזבזים כאן לשווא, בדאגה מה יהיה אם וכאשר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אתה בהחלט צודק...אני בילבלתי שתי הגדרות לאותו דבר ומבקש את סליחתך ואת סליחת אלה שלא מסוגלים להבין שמועדון החמש הינו עמותה רשומה...יש כאלה?

בהיות מועדון החמש עמותה רשומה, חלים עליו כמה כללים של ניהול דמוקרטי, שקוף עם תקנון שאתה קורא לו "מצע" (אלא אם תסביר אחרת) ופרוטוקולים שפתוחים לקהל.

בקיצור, עוד פרק בהתנשאות שלך כלפי חברי מועדון ה-5 שלא יודעים שהמועדון הינו עמותה. זה בטח גם לא רשום באתר, אבל מי יודע לקרוא חוץ ממך?

בני

רד ממני אני לא הדיון כאן, ההתנשאות שלי ...שוב פעם שאין מה להגיב מגיבים לבן אדם....

הגב בבקשה תגובה רשמית לכך שבפורום הפתוח יש שליטה דווקא לבעלי אינטרס!

הגב מדוע חמישים אחוז מההודעה שלך מכוונים אלי שלושים אחוז ציניות, ומה שנישאר ברור מאליו.

הגב לכך שחלק מהמצטרפים למועדון מגיעים בגלל סיבות אחרות ולא בגלל מדניות המועדון, אבל נחשבים.

הגב בבקשה מדוע בוצע אוים כלפי משתמש פורום שהעלה תענות שהפריעו לו ולמה הוא מתבקש למחוק שירשור.

מה המדינות כלפי חבר מועדון שנהנה מהטבות בגלל היותו בעל תפקיד במועדון?

כיצד רואה מועדון החמש את נושא האספנות בישראל בעוד עשור.

תוכן בני תוכן...

פורסם

חן, נכון, הפרשה ההיא טופלה בצורה איומה מתחילתה.

אני לא מוסיף "ועד סופה" כי סופה טרם הגיע, אפילו אם שניים\שלושה חברי ועד אמרו "סגרנו. הכל בסדר. בלי שאלות מיותרות. תסמכו עלינו".

מאז לא ראיתי איזשהו שינוי ו\או הכאה על חטא.

כאז גם היום משתיקים ביקורת בלשון גסה, מאיימים בהליכים משפטיים על מי שמעלה שאלות לגיטימיות, קוברים בפורום הסגור דיונים כשנוח.

ככל שאני מצליח לראות, אין שום שינוי מובחן ואם תשאל אותי, מסיבה פשוטה - אף אחד לא חושב שהוא טעה, או שיש לו משהו ללמוד מכל ה"נודניקים" שממשיכים להתלונן כמעט שנתיים אח"כ.

פורסם
ארנון, אין ספק בכלל שכל ה"פרשה" הזו טופלה בצורה איומה ע"י המועדון, מתחילתה ועד סופה.

עכשיו יש שתי אפשרויות - להמשיך לנגח את המועדון עד קץ הימים או להמשיך הלאה. חן זאת לא הפרשה עצמה מי שניהל את הפרשה מכהן כרגע בתפקיד רשמי במועדון והסכנה אז אותה סכנה היום !

תבינו ותפנימו - זה בסך הכל תחביב שלנו, או באותיות יותר גדולות - תחביב שלנו, ומניסיון אישי, חבל על כל האנרגייה שכולנו מבזבזים כאן לשווא, בדאגה מה יהיה אם וכאשר.

התחביב הזה עלול לעלות לנו הרבה יותר ביוקר אם לא ננהל אותו נכון למי שיכול לשלם זאת לא בעייה, הבעייה אצל אלה שלא יכולים או לא מוכנים לשלם יותר ממה שמשלמים היום!

בקיצור חן האהבה החדשה ישנה שלך מסנוורת עיינך ואתה מסרב לראות את מה שהמוח שלך מבין כבר מזמן!

פורסם

ה"פרשה" הזו היסתיימה, ובל נשכח שסה"כ לא קרה כלום, וממה שאני שמעתי במו אוזני,הלחקים הופקו.

אני שוכנעתי בכך, והאמן לי שאני רחוק מלהיות שה תמים..

אפשר להמשיך לדון בכך עד קץ הימים, רק שנראה לי שמספר המיתעניינים בכך הולך וקטן..

פורסם
ה"פרשה" הזו היסתיימה, ובל נשכח שסה"כ לא קרה כלום, וממה שאני שמעתי במו אוזני,הלחקים הופקו.

אני שוכנעתי בכך, והאמן לי שאני רחוק מלהיות שה תמים..

אפשר להמשיך לדון בכך עד קץ הימים, רק שנראה לי שמספר המיתעניינים בכך הולך וקטן..

עיקר הבעייה ב"פרשה" חן היה העלמות השירשור, בתקופה הממש האחרונה ממשיכים להעלם שירשורים....

פורסם

בקיצור חן האהבה החדשה ישנה שלך מסנוורת עיינך ואתה מסרב לראות את מה שהמוח שלך מבין כבר מזמן!

אין פה שום אהבה, והנושא חשוב גם לי, רק שאני לא מוכן להפוך את העיניין לפארנוייה.

סבתא ונטה ז"ל לימדה אותי שיש מצבים בחיים שבהם צריך לדעת להמשיך הלאה.

לא נרצחו פה אנשים, לא נאנסו ולא ניגזלו, סה"כ "פרשה" שטופלה בצורה גרועה, ובייחוד בפן התיקשורתי שלה.

פורסם

"לא קרה כלום" - זה טיעון עלוב במיוחד. להזכירך, במשפט פלילי הכוונה חשובה לא פחות מהתוצאות.

אותי לא מעניין אם קרה או לא קרה. מעניין אותי אם היה יכול לקרות ומעניין אותי איך המועדון מוודא שבעתיד לא יוכל לקרות שוב.

שנית, מרשים ששמעת במו אוזניך ש"הלקחים הופקו". כנראה שאתה נמצא במעגל המקורבים - אלה שמתעדכנים בכל הרכילות העדכנית.

מכיוון שדובר המועדון מתרברב כאן על השקיפות והפתיחות של המועדון,

האם אינך חושב שהמועדון צריך לפרט את הלקחים שהופקו באוזני כלל חבריו באופן רשמי, במקום להסתפק בלחישות של יודעי-דבר על אוזנך?

פורסם
עיקר הבעייה ב"פרשה" חן היה העלמות השירשור, בתקופה הממש האחרונה ממשיכים להעלם שירשורים....

שוב, אין ספק שהטיפול התיקשורתי של וועד המועדון בשעתו היה גרוע.

השרשור החדש נעלם לבקשתו של פותח השרשור, מאחר ונאמרו בו דברים שיכלו להתפרש כהוצאת לשון הרע, ומאחר ושנינו לא מישפטנים (לפחות אני לא..) כנראה שלפותח השרשור היתה סיבה טובה לבקש את זה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...