Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם
בכל אופן גם אם היה מישהו מספיק שרוט כדי לייבא את זה לארץ הרכב החביב הזה לא היה מקבל רישוי בישראל

לפי הבנתי הדגם מקורי של פיאט, לא?

משכנתא זה קל

פורסם

מי יכול להעריך כמה יעלה לי להביא את הרכב הנ"ל ארצה מכס וכל הבירוקטיה כאן מאר"הב ועד לביתי.

על איזה סכום אני אגיע, ללא ה 350 דולר שמבקש בעל הרכב.

האם ניתן בכלל?

פורסם

נראה לי בסביבות 20-25 אלף שקל גג- השאלה, האם זה שווה לך? כי אכן, האוטו במצב די רע, וכאן בארץ לשקם אותו ברמה טובה יעלה הרבה, ועדיין לא תהיה אחריות לאיכות, ולהביא אותו עד לכאן, ולעשות עבודה חפיפה- בכלל יהיה מטומטם, אז, להערכתי, בפחות מ-50-60 אלף האוטו הזה לא יראה את הכביש- זה שווה לך?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לפי הבנתי הוא לא יצא כך ממפעלי פיאט

כמה שאני מבין חתכו לו את הגג והוסיפו לו שמשיה שמתאימה יותר לרכב גולף חשמלי

לפי הבנתי הדגם מקורי של פיאט, לא?

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
לפי הבנתי הוא לא יצא כך ממפעלי פיאט

כמה שאני מבין חתכו לו את הגג והוסיפו לו שמשיה שמתאימה יותר לרכב גולף חשמלי

אתה טועה. ככה הוא יצא, אמנם לא בדיוק ממפעלי פיאט אלא מסדנת Ghia. כולל גם מושבי הקש הקלועים. זה בהחלט לא אלתור והמחיר משקף את מידת הנדירות של הדגם.

http://microcarmuseum.com/tour/fiat500jolly.html

:turn-l:
פורסם

זה המחיר הריאלי..

עכשיו אתם מבינים למה שלי עלתה 900$ ? הנה פה :

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&item=250416631072

העלות הריאלית של הספיידר 74 שנמכרת ב 350$ תהיה בארץ במקרה הכי זול 25000 ש"ח.

אל תשכחו שצריך לגרור אותה עד לנמל שזה 500$ , צריך להוביל אותה לישראל (עוד 1500$ לפחות) וצריך לשלם מס סביב 105% שזה עוד 2000$, בקיצור, יעלה 4000$-4500$ וזה רכב שצריך להשקיע עליו הרבה מאוד.

בקיצור, לא מציאה לישראלים. אם הייתי גר בארה"ב, הייתי שוקל בחיוב.. אבל להביא אותה לכאן במצבה ?

אפשר למצוא דברים הרבה יותר טובים בלא הרבה יותר מדי כסף. לדוגמא כמו שלי..

פורסם

צודק. אבל לקחתי את זה בחשבון. יש לי חבר מוסכניק 30 שנה שבשבילו מנועי פיאט הם כמו גרעינים. הוא עשה מאות במשך השנים, ככה שגם אם יעלה עוד 3000 ש"ח לסדר אותו, היה ו... עדיין משתלם.

פורסם

לרכב אין title ולכן לא ניתן להוציאו מארה"ב, גם אם תקבל אותו בחינם...

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• תוכן חדש...