Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בשקט בשקט מתחיל להתרומם לו קו ציפוי ניקל באיזור התעשיה בשלומי ....

אגב , משיחה היום עם אמנון הוא טוען שהיוםישנם חומרים כימיים שבעזרתם אין צורך בכלמיני ליטושים והכנות משוגעות .

פרטים עוד יגיעו ...

חשוב ביותר - תנו מידות של החלקים בפורום ,על מנת שהם ידעו באיזה גודל צריכה להיות אמבטיה ,אני אנסה לחבר את אמנון לפורום .

תוכל לזרז אותו בבקשה, אני מאמין שעם מחירים נוחים לא תהיה חסרה לו עבודה.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היום שוב ( כמו בכל בוקר ) היה אצלי אמנון , העניין מתקדם , בשבוע הבא הוא אמור לקבל דוגמאות של החומרים מחו"ל ויש צורך בחלקים לדוגמא , אי לכך ובהתאם לזאת תורמת האיברים של עליזה תאלץ להפרד ממספר חלקי מתכת על מנת לשמש כדוגמנית ציפוי . כולי תקווה שתמונות יעלו לפורום בקרוב .

אגב הוצאתי העתק שרשור ושלחתי לאמנון וביקשתי ממנו להתחבר כדי שמי שרוצה יוכל לשאול שאלות ...

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

האם הוא יוכל לעשות גם רפלקטורים ? גלוונומטה לא יכול לעשות את הרפלקטורים שלי מסיבה טכנית כלשהי. דני, האם אוכל להביא לך רפלקטור כדי שאמנון יראה אם אפשר לצפות ?

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
האם הוא יוכל לעשות גם רפלקטורים ? גלוונומטה לא יכול לעשות את הרפלקטורים שלי מסיבה טכנית כלשהי. דני, האם אוכל להביא לך רפלקטור כדי שאמנון יראה אם אפשר לצפות ?

סבלנות ....:multi:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

התקשרתי ליחיאל מאגמים, לפי דבריו הם לא הולכים להרים קו ציפוי ניקל, מסובך מדי!

מה שכן, הם יצרו קשר עם חברה אמריקאית שמבצעת צביעה "דמוי ניקל" chin.gif

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם

קריטי לאריכות ימיו של הפריט המצופה - ציפוי בנחושת במסגרת התהליך.

באנגליה לא חסרים מצפים ורובם מצפים באיכות ירודה מאוד ללא ציפוי נחושת מקדים ובאקלים הבריטי זה מחזיק כמו... בקיצור לא מחזיק.

המקומות המצפים באיכות טובה עולים כסף.

קולגה שעובד רק על אסטון DB2 עד DB6 סיפר לי את הסיפור הבא:

נכנסה DB5 לפירוק ציפוי והרכבה של כל חלקי הכרום החיצוניים ברכב. הרכיבים נשלחו לציפוי אצל אחד המפעלים המובילים בתחום.

איני יודע כמה עלה הציפוי, אך החשבון הסופי ללקוח קצת יותר מ6K ליש"ט. (מחירה של DB5 היום 180-220K ליש"ט).

פורסם

ציפוי חשמלי זה דבר יקר , מעבר לציפוי יש תהליך הכנה שלוקח זמן רב.

לא שווה לצפות חלק בודד, שווה להביא מספר חלקים וכולם ביחד משתכללים באותה "מנה".

כמובן שציפוי לא איכותי לא שווה כלום.

פורסם

גם הנסיון שלי עם גלנוומטה לא הכי טוב. אין לי טענות מיוחדות ליחס, אבל לאיכות ולמחיר - יש ויש.

כמו שאחרים כתבו לפניי, הבעיה שם היא הליטוש. ליטוש קפדני מצריך התאמת סרטים, עבודה מדויקת, ובאופן כללי הרבה זמן. מאחר והבנאדם הוא מפעל תעשייה לא שווה לו להשקיע את מה שצריך, והתוצאות בהתאם.

ישבתי שם וראיתי את תהליך הליטוש, והוא בהחלט חפיף, ולא ברמה מתאימה ונכונה.

היום אין מצב שאני אתן לו חלק לציפוי, זה פשוט לא שווה את הכסף. אם יש לי חלק לצפות אעדיף להזמין אחר מצופה, עדיף בציפוי מקורי (משומש הכוונה, ובמיוחד אם זה מרצדס שבהם הציפויים מחזיקים יפה גם אחרי שהרכב התפורר...), וגם אם יהיה בו פגם או שניים, הוא יהיה יפה בהרבה, יחזיק הרבה יותר זמן, ובגדול, גם יעלה פחות.

אפשרות אחרת היא לקחת את החלק לליטוש אצל מישהו שיודע את העבודה - ויש כאלה, ואחרי כן להביא אותו לציפוי.

דרך אגב, למיטב ידיעתי גלנוומטה לא ממלאים. הם מלטשים מה שאפשר (עם המון שריטות...) ומנסים לשטח.

בענין האסטון DB שמישהו כתב כאן, זו כנראה לא דוגמא. זו אנגליה, וחלקים נרקבים. אם החלקים (ובאסטון יש הרבה!) היו מלאי חורים כתוצאה מחלודה, היה צריך לעשות עבודת מילוי וליטוש מ ט ו ר פ ת . זו עבודה שבמצב רגיל אף אחד לא יעשה, אבל אסטון לפירוק אין הרבה, ולכן כנראה היה צריך לשפץ שם משהו שבאופן רגיל אף אחד לא היה נוגע בו, ולהביא אותו למצב מושלם (שהרי זו אסטון...) זה בקלות יכול להסביר את החשבון אבל לא ממש נוגע לכאן.

אשמח מאוד לדעת שיש אלטרנטיבה טובה, ואני מצטרף לענין של ההוא משלומי, ואשמח לראות תמונות ולדעת עליויות. בקרוב (אינשאאלה...) תבוא גולדווינג, יש שם ה ר ב ה כרום...

• תוכן חדש...