Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קובי, מנסיונך אצל איציק צריך לקבוע תור מראש בטלפון טרם הגעתי אליו או שאפשר תמיד "לנחות" אצלו בלי הודעה מוקדמת?

הוא מטפל רק ברכבים אמריקאים "מיוחדים" או בכל דגמיי האמריקאיות שנמצאות בארץ?

אתה יכול אוליי לתת לי בבקשה כתובת מדויקת של המוסך שלו והסבר כיצד להגיע אליו, מכיוון שאיני מכיר את רעננה?

פורסם

איציק נמצא ברחוב דולב 3 ברעננה ליד מוסך TOP GEAR

איציק עובד על כל האמרקאיות והוא תמיד עמוס בעבודה ככה שעדיף שתתקשר אליו ולקבוע יום מסודר.

למרות שאני לא מכיר איישית את אבי ממוסך גרנד פרי שמעתי המון דברים טובים על המקום

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

איציק הוא "הבעל הבית" או שהוא עובד כשכיר במוסך?

הוא עובד בעצמו על הרכב או שיש מצב שפועל אחר יעבוד והוא רק ישגיח מרחוק?

איך תנאיי התשלום אצלו? מכבד כרטיס אשראי בתשלומים במידה והסכום גבוה?

אוקיי, אני אתאם איתו יום ושעה מסודר מכיוון שאני צריך להגיע על גרר מאחר והמשאבת דלק שבקה חיים ואין לי אפשרות להניע ולהגיע בנסיעה.

פורסם
איציק הוא "הבעל הבית" או שהוא עובד כשכיר במוסך?

הוא עובד בעצמו על הרכב או שיש מצב שפועל אחר יעבוד והוא רק ישגיח מרחוק?

איך תנאיי התשלום אצלו? מכבד כרטיס אשראי בתשלומים במידה והסכום גבוה?

אוקיי, אני אתאם איתו יום ושעה מסודר מכיוון שאני צריך להגיע על גרר מאחר והמשאבת דלק שבקה חיים ואין לי אפשרות להניע ולהגיע בנסיעה.

איציק עובד לבד בלבד והוא בעל העסק,הוא מכבד תשלומי אשראי הכל תלוי צריך לדבר איתו מראש.

פורסם
קובי, מנסיונך אצל איציק צריך לקבוע תור מראש בטלפון טרם הגעתי אליו או שאפשר תמיד "לנחות" אצלו בלי הודעה מוקדמת?

הוא מטפל רק ברכבים אמריקאים "מיוחדים" או בכל דגמיי האמריקאיות שנמצאות בארץ?

אתה יכול אוליי לתת לי בבקשה כתובת מדויקת של המוסך שלו והסבר כיצד להגיע אליו, מכיוון שאיני מכיר את רעננה?

גם אני מצטרף לבקשה לקבל כתובת של המוסך,תודה :-)

פורסם

הוא כבר ענה שאיציק נמצא ברחוב דולב 3 ברעננה ליד מוסך TOP GEAR

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

• תוכן חדש...