Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאחר וכבר שלושה חברים מעוניינים להתרשם מעבודתו של הפחח שהצעתי, אני מציע נקודת מפגש בצומת צור יגאל לכיוון טייבה ביום שבת הקרובה בשעה 10:00 בבוקר.

הנייד שלי לצורך תאום: 0526688995

ארז

ארז רונן

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי אשמח להגיע אם זה יוצא לפועל אני בפנים

מאחר וכבר שלושה חברים מעוניינים להתרשם מעבודתו של הפחח שהצעתי, אני מציע נקודת מפגש בצומת צור יגאל לכיוון טייבה ביום שבת הקרובה בשעה 10:00 בבוקר.

הנייד שלי לצורך תאום: 0526688995

ארז

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

הייתי שמח גם לראות- אבל אני "קצת" לא נייד בזמן הקרוב...:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הכוונה לפחח המדובר אפשרית?

זה לא בושה לעשות פחחות ברמה סבירה,

את הקפרי שלי עשיתי בכפר קסם עם עבודת פחחות טובה ועבודת צבע לא משהו, מה שהיה חשוב לי זה שעד שיהיה לי כסף לפחחות טובה מאוד אני אצבע את האוטו אצל פחח זול כדי שיהיה לי נעים ליסוע עם האוטו ללא "בושה" ממצבו החיצוני,

הפחח רצה בזמנו 3000 וקיבל רק 2500 על הצבע הגרוע, עוד כמה שנים שיהיו מזומנים אכניס אותה לפחח טוב.

אותו הדבר אני מתכוון לעשות לקורטינה שלי.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

צביקה, אני שמח שאתה כן חושב לשמור על האוטו ולעשות לו פחחות, כל הכבוד.

לפחות תהיה ל 127 שלי אחות חורגת (ספרדית לא?)

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

שמח מאד לבשר כי נמצא פחח העונה לדרישות שלי

נסגרה עיתו "העיסקה" ובעזרת השם יום שלישי הקרוב הרכב נכנס לפחחות מקיפה+צבע .

תודה רבה לכל העוזרים (והיו לא מעט כאלה) שנתנו עצות, והמלצות שונות לפחחים.

אז באמת תודה מקרב לב לכולם

לפני הפחחות אצלם את הרכב וכמובן גם אחרי.

שי אכן פיאט 127 תוצרת ספרד (3 דלתות)

צביקה, אני שמח שאתה כן חושב לשמור על האוטו ולעשות לו פחחות, כל הכבוד.

לפחות תהיה ל 127 שלי אחות חורגת (ספרדית לא?)

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

בשמחה..

יש להכנס לכפר קאסם , לעבור את הכיכר, וברגע שרואים בצד שמאל של הכביש חנות ירקות גדולה במבנה חדש יש להסתכל ימינה , הוא הפחח הראשון בשורה.

בחור מאד חביב בשם אמיר

אתה מוכן "להסגיר" את הפחח שאיתו סגרת?

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

אז אנחנו בהחלט נשמח, אם תשתף אותנו בכל התהליך!:-D מחר נראה אותך?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אכן מחר נתראה..

מקווה שלא תיבהלו יותר מדי ממצבו העגום של הרכב....

אז אנחנו בהחלט נשמח, אם תשתף אותנו בכל התהליך!:-D מחר נראה אותך?

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

לא ראית את האסקורט שלי, זה בסדר...:cry::?

פורסם

האמת היא שהמליצו לי על שכן שלו...אבל מאחר והוא היה סגור ניגשתי לפחח אחר שהיה פתוח

היה חביב ביותר שאל שאלות לגבי הרכב , בדק את כל הרכב, פתח מכסה מנוע, פתח בגז בדק את כל הרקבונות ומה אני מצפה וכ"ו התרשמתי שהוא אדם פשוט שעובד לבדו , הוא הסביר לי שאני צריך סבלנות וייקח איזה שבועיים וחצי בערך .

בקיצור מדובר על מישהו שפשוט הסכים למחיר שפוי

ולשאלתך לא מדובר על מישהו שהומלץ.

רק אחרי שיסיים לעבוד על הרכב אוכל לתת חוות דעת כנה ואמיתית לגבי עבודתו ולשתף את כולם .

צביקה, האם זה אחד הפחחים המומלצים כאן או מישהו שהסכים למחיר שפוי?

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
האמת היא שהמליצו לי על שכן שלו...אבל מאחר והוא היה סגור ניגשתי לפחח אחר שהיה פתוח

היה חביב ביותר שאל שאלות לגבי הרכב , בדק את כל הרכב, פתח מכסה מנוע, פתח בגז בדק את כל הרקבונות ומה אני מצפה וכ"ו התרשמתי שהוא אדם פשוט שעובד לבדו , הוא הסביר לי שאני צריך סבלנות וייקח איזה שבועיים וחצי בערך .

בקיצור מדובר על מישהו שפשוט הסכים למחיר שפוי

ולשאלתך לא מדובר על מישהו שהומלץ.

רק אחרי שיסיים לעבוד על הרכב אוכל לתת חוות דעת כנה ואמיתית לגבי עבודתו ולשתף את כולם .

שתף אותנו במחיר השפוי ואולי גם תמונות על מצב הרכב כדי שנוכל לחבר בין המצב למחיר.

ארז רונן

פורסם

מחר מבטיח להעלות צילומים של הרכב...

לגבי המחיר , בוא נגיד הרבה הרבה פחות מהמחיר שהייתי מוכן לשלם

שתף אותנו במחיר השפוי ואולי גם תמונות על מצב הרכב כדי שנוכל לחבר בין המצב למחיר.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תוכן חדש...