Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תספרו בפורום אוספים ואספנות בתפוז שהתחלתם אוסף חדש, תראו קצת רצינות ואספנים מתחומים אחרים לגמרי יתחילו לעזור לכם למצוא פריטים.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אנשים נחמדים,

למי שיודע ולמי שלא- הייתי אתמול במפגש השרון.

היה מדהים. אתם אנשים מדהימים, חברה מדהימה והיה לי העונג להציץ ל"תחביב" שלכם למשך זמן קצר.

נתתם ואתם נותנים לי חומר רב למחשבה, שלעניות דעתי ניתן לעשות עליו דוקטורט (למי שלא יודע, אני סה"כ בסימסטר השני של התואר הראשון- כך שלא הייתי מצפה ממני להברקות מזהירות :-) )

אני באתי כדי לנסות להבין תחביב שאני פשוט לא מבינה,

וכעת, אני אפילו לא בטוחה שכולכם יודעים מה יש לכם בידיים. רבים מכם אמרו שאצל כל אחד זה שונה, שכל אחד רואה את זה אחרת וזה נכון ואני עוד רחוקה מלסיים את ה"מחקר" הקטן הזה..

אבלמה שאני כן רואה (בעין רגילה לחלוטין- ולא חוקרת בכלל)- זה ש"התחביב" הזה, ה"שריטה", ה"שגעון" (והכל בשפתכם בלבד!), גורם לכם לחייך, גורם לאחרים לחייך ומביא לקשרי חברויות שממש לא רואים בכל מקום.

תודה רבה לכולכם,

אני מבטיחה להמשיך להציק בקרוב...

כמובן, שאשמח לעוד התייחסויות מצדכם....

עדי.

פורסם
עדי היקרה, את מפספסת ובגדול

לכסף אין קשר לעניין התחביב, זאת אהבה כמו כל אהבה אחרת, ובאהבה נהוג להשקיע והרבה.

אני יכול לספר לך על חבר שמחזיק גיטרות ומגברים שיכלו לממן לו מכונית חדשה, שלא לדבר על הזמן שהוא משקיע בעניין,

חבר אחר מחזיק נגריה שלמה בבית שעולה כמעט כמו כל הבית שלו.

בקיצור, תחביב זה תחביב, ולתחביב הזה אנחנו מתחברים.

אם תקציב לא היה בעיה אני מבטיח לך שהיו לי גם גיטרות, גם נגריה, וגם מכוניות קלאסיות, אבל צריך למצוא דרך לממן את הכל וכמובן זמן להכל.

מחזק את דבריך

יש לי והרבה פה מלא תחביבים אבל התחום הזה ובפורום הזה

התחום העיקרי זה אספנות של רכבים יפים ונדירים כאחד

יש כאלה שבמחלקות על חוקים מסויימים ודעות שונות על הרכבים שלהם

וישנם כאלה שיש להם דיעה אחרת גם ספציפי על הרכביהם

(הכוונה אחד אוהב רכב אורגנלי והשני אוהב כל מיני גימיקים אם זה בחיצוני או פנימי וטכני)

עדי - כל הכבוד שחשבת על זה

(תסתכלי הודעה פרטית)

8) ערן

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

• תוכן חדש...