Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה הייתם אומרים על הרכב שלי?

מדובר על סיטרואן מהארי מודל 70

בסופ"ש האחרון ראיתי רכב כזה או דומה לו באילת

• 6 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 139
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עד לפני כמה שנים היתה וליאנט קונברטיבל מאותם שנים, בשכ' מגדלי עילית בחדרה. אני לא יודע אם היא עדיין שם, מזמן לא הייתי שם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בנושא השירשור ( המאוד מעניין !) :

למישהו יש הערכה כמה סאאב 96 (לי יש אחת בשימוש יומיומי)נשארו בארץ? (וכמה מהם עם המנוע שתי פעימות של DKW- הייתי שמח לשים יד על אחת כזאת )

האם קיים בארץ דגם הספורט/מונטה קרלו עם אותו מנוע V4 בגרסת ה- 1.7?

(וגם מצאי הטאונוס עם אותו V4 בארץ?)

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם

סובארו XT טורבו:

18 שרדו בוודאות - (5 כסופות, 3 שחורות, 1 שחור\כסף, 3 אדומות, 3 לבנות, 2 תכלת ואחת צהובה :?).

הצהובה שנת 85 יחידה בארץ מהשנה הזאת, עוד 2 הן שנת 87 הנעה 4X4 אחת מהן אוטומטית,

והשאר ידניות משנת 86 +אחת מ 87).

אולי שרדו שאני יודע - 10 (ביניהן 3 לבנות, 2 שחורות, 1 כסופה, 2 אדומות).

ירדו מהכביש שאני יודע (בטוח שהיו עוד מלא) - 8 (3 שחורות, 2 כסופות, 2 לבנות, 1 תכלת (שנת 88 אוטומט בלי טורבו).

בקיצור הערכה שלי נשארו בין 25 ל 35 במצב נסיעה.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
טריומף TR3 - מכונית אחת.

נכון - מכונית אחת, וליתר דיוק TR3A :lol:

טריומף TR3A שנת 1958

וולוו P1800 "המלאך" 1965

ותמיד מחפש עוד רודסטארים/מכוניות ספורט אירופאיות

פורסם

ומזמן לא ראינוה במפגשישי, איל? הפעם האחרונה שראיתיה, באייטם שלך בטלויזיה במסגרת מסע עולמי שקשור ל"פינק" בירושלים

אירית

• תוכן חדש...