רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
הסמוראי הראשון
מאת Yishay- 0 תגובות
- 671 צפיות
http://www.jeepolog.com/635.html כל הזכויות שמורות לאסף שמכבד גם אותנו בנוכחותו ישי
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
קבלו קישור חברת רטרו סאונד http://www.retrosoundusa.com/ פעם ראשונה שאני רואה יחס אישי לרכבי אספנות. המערכת מבטלת את כל השחטות הדשבורד לשם התקנת מערכת סטראו מודרנית ועושה את זה עם סטייל, הפתרון האולטימטיבי למערכת קול מודרנית ברכב אספנות. אני עוד מחכה מהם לערכת התקנה מתחת לדשבורד שתראה כמו אולד פאשון, ותתאים לי לווריאנט. דרור
הודעה אחרונה מאת דרור 914, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם, במהלך שיטוטים בפורומים השונים בארץ, נתקלתי בקישור הבא בפורום PSI. קרדיט לעופר DL שהעלה אותו. http://www.cookhaus.co.uk/vinegar/index.htm תהנו. (לי ניראה רק שחלק הייבוש הוא הבעייתי, לא?)
הודעה אחרונה מאת celica gt-i 16v, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
אמנם פירסמתי שרשור לפני כשנתיים, בו טענתי כי המספר שונה ממה שרשום ברשיון, אך לאחר התייעצות עם המוסכניק הוא אמר לי שזה בכלל לא המספר של המנוע, אלא סתם מספר (מצ"ב תמונה), ולא הצליח למצא את המספר שאמור להיות מוטבע. מישהו יכול לעזור לפני שאני הולך לטסט ונכשל? תודה, שחר
הודעה אחרונה מאת TheGhost, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
שלום לכולם! הודעה זו מיועדת לכולם, סקרנים, בעלי סובארו מכל השנים ומכל הדגמים, וגם אלו שבטעות הגיעו לשרשור זה! מפגש מועדון סובארו קלאסיק יתקיים ביום שבת הקרוב, בתאריך 7.2.09, ברחבת איצטדיון רמת גן בשעה 11:00 בבוקר! כולכם מוזמנים להגיע ולהתרשם מהרכבים, כמה מהם קיבלו סטטוס אספנות השנה. (מזל טוב ילידי 79!) אז לכל מי שמעוניין, נתראה במפגש! בברכה, ארז. נ.ב: תמונות מהמפגש יועלו גם בשרשור זה לאחר המפגש.
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
שלום. ברולס שקניתי יש לי בעיה של חלודה בתחתית הרכב בצורה מסיבית. אם מישהוא יודע איך ניתן לנקות או להסיר את החלודה יעזור לי מאוד. לא ניתן ולא מעונין לעשות ניקוי חול. אם קיימת חומצה או חומר כימי שמאכל את החלודה אשמח לקבל פרטים. בתודה בני ל.
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
- 26 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום הנכבדים. אני בחור יחסית צעיר (23) עם רצון גדול וחוש טכני לא קטן וידיים מיומנות (יחסית כמובן) רוצה לקחת על עצמי פרויקט לדעתי די גדול, אבל אני מלא התלהבות ומלא תשוקה למכונייות (אמריקאיות במיוחד) אז רציתי להתייעץ פה עם אנשים שיש להם ניסיון וידע רב בנושא האם כדאי לי להתחיל פרויקט ישר עם אמריקאית או שכדאי ללכת על משהו בסדר גודל קטן יותר כדי לצבור טיפה ניסיון. מבחינת התקציב אני מודע להוצאות הכרוכות בפרויקט אבל אני לא מתכוון וגם לא יכול לעבוד על הפרויקט זמן קצוב. גם אם יקח לי מעל שנה שנתיים (מסיבות תקציב או חלקים או כל דבר אחר) אני עדיין לא מתכוון לוותר. מה אתם אומרים? נ.ב אני מתכוון לעבוד על המכונית לבד ומקווה מאוד שלא לפנות לאנשי מקצוע …
הודעה אחרונה מאת oORodmaNOo, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
..........
הודעה אחרונה מאת datsun280z, -
- 0 תגובות
- 600 צפיות
לחברי המועדון שלום, בפורום הסגור של מועדון החמש מפורסם דו"ח וועדת ההיגוי במלואו. הנכם מוזמנים לעיין בו. בברכה, אבי נוף- יו"ר מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היה כיף של מפגש הבוקר
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
- 0 תגובות
- 789 צפיות
יש לי אפשרות לקנות מנוע לאופנוע באיביי הוא מוכן לשלוח את המנוע לארץ השאלה שלי כדי להכניס אותו לארץ בצורה חוקית מה אני צריך לבקש מהמוכר לשלוח לי רשיונות או איך שקוראים לזה בגרמניה? כי ששאלתי על רשיונות הוא לא הבין בדיוק מה אני רוצה ממנו מה אני צריך לבקש לפני שאני קונה את המנוע? ומה מה אני צריך לעשות מבחינת רישוי בארץ? המנוע בגרמניה
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי חבר'ה, לפני כשנה שאלתי בפורום איך ניתן לשחזר את הלוחית המכילה נתוני שלדה, משקל וכו'. קיבלתי מספר תשובות לא ממצות, ולכן פתחתי שרשור חדש, על מנת לתת פיתרון ברור. באזור התעשיה באור יהודה יש מפעל לדפוס שמתעסק עם הדפסת משי על מתכת, ובצמוד אליו יש מפעל שמתעסק עם חריטות על מתכת. כל מה שצריך זה להשיג תמונה של הלוחית (אני ביקשתי מהספק הגרמני של כל החלקים שלי) ולהביא את הלוחית הישנה (לא חובה - אם יודעים מה המידות שלה ואיזה מספרים אמורים להיות אז אין צורך). בכל מקרה, התהליך הוא כזה: הולכים לפלקסיקו, על מנת שיחתוך לוחית אלומיניום זהה בגודלה (עוביה 1 מ"מ על מנת שהחריטה לא תשבור אותה). משם הולכים לדפוס דניאל. לאחר שבדפוס דניאל סיימו את העיצוב (לוקח בין יום ליומיים, תל…
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
- 1 תגובות
- 786 צפיות
נתקלתי בקטלוג הזה: http://www.nfauto.co.uk/download/catalogue.pdf באתר הזה: http://www.nfauto.co.uk/index.html בהשוואה לדברים מקבילים שיש גם באתרים אחרים הם לא הכי זולים אבל בהתחשב בריכוז כל מה שצריך לרכב במקום אחד שווה לשמור לשעת הצורך.
הודעה אחרונה מאת אריוס, -
ברצוני לשתף אותכם בתהליך שיפוץ הריקשה. אשמח לכל עזרה בהשגת חלקים, הכוונה לבעלי מקצוע,או ייעוץ טכני. סקירה קטנה על הריקשה. הריקשה מודל 1965. נפח מנוע 200 סמ"ק יד ראשונה. את הריקשה מצאתי באקראי ב 26.06.2006 הבעלים השתמש בה בתור רכב עבודה הוא היה מתקן כלים חשמליים ומוטוריים ונעזר בה להובלות (מכונות כביסה, מיקסרים, מכונות דשא וכו'). הריקשה הייתה בשימושו מיום רכישתה בשנת 1965 ועד תחילת שנות ה-80 לצרכי עבודה ונסיעות משפחתיות (לדבריו נסע איתה לחיפה, טבריה וכל הארץ כשאישתו לידו בקבינה וילדיו בארגז מאחור) ואז לדבריו "נסע איתה לסככה והעמיד אתה על בלוקים". במהלך שנות השמונים פורק המנוע ממנה ונמכר לנערים שרצו להתקין את המנוע בקרטינג שבנו. לאחר רכישתה על ידי חיפשתי את …
הודעה אחרונה מאת yosi277, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
באתי להניע את הרכב כרגיל, אני מסובב את המפתח, לוחץ על מפסק ההנעה, שומע את הסטרטר, בום - הולך כל החשמל ברכב ואני צריך להרים את המינוס\פלוס של המצבר כדי לעשות את הפעולה שוב. מה יכול לקצר בעת הנעה? הרי לפני ההנעה, יש חשמל, אורות עובדים, אפילו ההנעה רק שאחרי עשירית שניה החשמל נופל. בברכה מארק. נ.ב מדובר בביואיק אפולו 74
הודעה אחרונה מאת gluk, -
חבר מעוניין להרחיב את צי מכוניותיו ברכב חדש-ישן או ישן-חדש נוסף. הצעתי את עזרתי בחיפוש אחר הרכב המתאים עבורו ובמסגרת התקציב שלו. חשבתי כי בעדיפות לרכוש רכב מחבר מועדון, או לפחות מחבר בפורום. ביותר ממחצית מהודעות המכירה נכתב "לרציניים בלבד" ואין אזכור למחיר המבוקש. יתכן שזה רק אני ההדיוט שלא מבין מיהו "רציני" והאם המוכר יסרב למכור למי שאינו "רציני"? האם רציני הוא מי שנולד לאמא רצינית? או אולי "רציני" הוא מי שיהיה מוכן לשלם כל מחיר בלי לשאול שאלות? ועכשיו ברצינות, חברים יקרים. אם אתם מעונינים שלא יבלבלו לכם את המח, ציינו את המחיר המבוקש. הרי אין מדובר בסוד מדינה שהצנזורה לא תאשר פרסומו. מודעות אלו שקהל היעד שלהם הוא "רציניים בלבד" ללא ציון המחיר גורמות תחו…
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכל המנוסים.... אני מחפש חברות שילוח למשלוח רכב (וכנראה שניים), מארה"ב לארץ. בעקרון המשלוח יהיה מאזור ניו יורק. האם יש למשהו המלצות, הצעות, מחירים רעיונות? וכן הלאה... כל פרט יתקבל בברכה! (אגב, מכפיר חצרוני כבר קבלתי הצעת מחיר גבוהה ממה שתכננתי...).
הודעה אחרונה מאת bareliran, -
- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום רב רציתי לדעת מה דעתכם על Triumph Herald convertible 1200 שנת 69 מבחינת נסיעה,אחזקה,בעיות,איפה ניתן להזמין חלקים וכו' חשוב לציין שהדגם המדובר הוא עם גג קשיח שאפשר להוריד. היתי רוצה דעה של אנשים שהיה/יש להם רכב כזה או דומה. תודה רבה לכולם
הודעה אחרונה מאת Aliensof500, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי מצאתי איזה רכב שמאוד מעניין אותי (קרמן גיאה קבריולט). הרכב נמצא בקליפורניה. ואני מעוניין לגרור אותו למכר שנמצא בסטנפורד, קונטיקט (חוף מזרחי) עד שאני אארגן את הכסף לייבוא עם המיסים והכל. אני מניח שגרר עולה 1000$ מהחוף המערבי למזרחי. השאלה היא האם יש הובלה ימית או משהו יותר זול בתוך ארה"ב מקליפורניה לקונטיקט ? או לחלופין, אני מוכן לשקול ישר לשלוח את האוטו מקליפורניה לישראל, אם קיים דבר כזה. האם זה יותר יקר ? אם מישהו יכול לעזור מניסיונו, אני אשמח אם תוכלו לרשום פומבי או בפרטי יום טוב
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני רוצה לברר עלויות אצל מוסכים לפני טסט מישהו יודע כמה זה מחיר סביר לאישור כזה? ומה בודקים בו?
הודעה אחרונה מאת D master, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 683 צפיות
כמו כל שבת ראשונה של החודש, גם בשבת הקרובה, 7 יוני, החל משעה 10:00 בבוקר,ניפגש בקפה ארומה שבתחנת הדלק "פז" בצומת רופין (על כביש 4, כשני ק"מ צפונית לצומת בית ליד (צומת השרון). מזג האויר הנפלא "דורש" לאוורר את המכוניות. אז בואו!
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 9 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום. יש לי מספר שאלות בקשר לוולוו 121 אוטומטית: 1. האם ממלאים שמן גיר דרך החור של המדיד? 2. האם יש לרכב פילטר בגיר שצריך להחליף אם רוצים לעשות טיפול לגיר? 3. אם כן, מאיפה אני יכול לקנות פילטר שכזה ומה הפרצודרוה שיש לעשות כדי להחליפו (היכן ממוקם וכו...) 4. היכן אני יכול לרכוש חלפים מתכלים לרכב? - פילטר אוויר, משאבת ברקס צינוריות ברקס רפידות וכו... 5. כל מידע שיש לכם שעשוי להועיל לשיפוץ הרכב הנ"ל יתקבל בברכה ע"י פותח שישרשור זה. 6. נתקדם קצת נראה אם זה רציני ואז תראו תמונות. תודה אופיר.
הודעה אחרונה מאת D master, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן לכולם. לאחרונה אני נתקל בתופעה מעצבנת (פורשה 914) כשאני נוסע בהילון ראשון/שני הרכב נוסע טוב מאוד, נסיעה בהילוך שלישי במשך כדקה/דקה וחצי והרכב מגמגם,לא מקבל את הגז,ולעיתים נכבה. לפעמים אני תופס אותו בהתחלת הגמגום עם קלאץ ל2-3 שניות והגמגום עובר, וחוזר חלילה. בהילוכים 4,5 אותה הבעיה, מגמגם אפילו מוקדם יותר מאשר בהילוך שלישי. לחץ שמין תקין כל הזמן תקין,שמנים/פילטרים הכול חדש,קרבורטורים שופצו מעולה לא מזמן. אני חושד ב-2 אופציות, משאבת דלק (לא מקורית),או במנגנון של הדוושת גז,יש לי לאחרונה תחושה שמשהו שם לא במקום, מאז שהחלפתי כבל גז הדוושה קשה יותר, רק לא ברור איך זה קורה רק בהילוכים הגבוהים. אגב זה קורה כשאני מוריד את הרגל מהגז,לא תמיד הוא מוכן לקבל גז ב…
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 3 תגובות
- 903 צפיות
ערב טוב. שואל בשביל חבר שרוצה לרכוש רכב שהקפיאו את הרשיונות שלו לפני זמן מה. מה התהליך "לשחרר" את הרכב ולהשיבו לכבישי ישראל? עלויות, לאן ניגשים ומה עושים? בתודה מראש!
הודעה אחרונה מאת iwalup, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 862 צפיות
אני לא רציתי לפתוח נושא חדש אך מאחר ועשיתי חיפוש נשארתי די מבולבל. כל כך הרבה דעות לכאן ולכאן ולא ממש הבנתי מי נגד מי. לכן אשמח מאד לקבל המלצה על חברת ביטוח אמינה וזולה לרכב אספנות. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת יאיר לוסטיג, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים, אני מחפש מישהו שמביא רכב לישראל מארה"ב בטווח זמן קרוב, כדי לחלוק מכולה או, תמורת תשלום כמובן, לצרף חבילה לא גדולה מאד של חלק חילוף). אם יש מעוניינים, אשמח לה"פ. תודה ויום מצוין, חמי
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 809 צפיות
תלמידי התיכון "תלמה ילין" מכתה י"א - וי"ב מצלמים סרט גמר בתל אביב. הסרט הוא תקופתי על שנות הששים ולצורך כך דרושות מספר מכוניות מהתקופה לכשעתיים באיזור ככר דיזינגוף בתל אביב, ביום ה 22 לפברואר בסביבות הצהרים. נא לפנות ליונתן, 0509654589. המכוניות יהיו סטטיות התלמידים לא ייכנסו למכוניות
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
מפגש צפוני 30.1.09 1 2
מאת לירוי1- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כן יש דבר כזה מפגש צפוני . לא צילמתי הרבה היות והסוללות במצלמה נגמרו
הודעה אחרונה מאת Alon_A, -
- 15 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
אני מחפש חוטי חשמל חדשים -אבל מהסוג שמצופה אריג ולא פלסטיק (ללנד רובר 1953) אני לא יודע איך להתחיל לחפשץ מישהו?? יובל
הודעה אחרונה מאת YYYUVAL B,
-
מי מחובר 43 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 679 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Camaro 92
- Oren051249
- Tal7
- Fluffy
- Accent Coupe
- IsraCar
- Nico62
- פריג'י
- epiphone
- מיץ פטל
- itaysamurai
- the Batman