Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש נוקיה 06.02.09

EzRi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן, אני "איש החושך", ושומר על התדמית בקפדנות!:lol::twisted::wink: ואומנם, הפעם דווקא הגעתי יחסית מוקדם, כשעוד היה קצת אור, ואפילו ראיתי, שצלמו אותי, אך אינני יודע מי היו הצלמים, כנראה לא שייכים לפורום הנ"ל, ולאף פורום, שאני מכיר!:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
לי,

אנחנו צריכים אותך בכל מפגש,מצידי אבא שלך יכול להשאר בבית:roll::roll::roll:

תמונות יפות ויחודיות!!!

יישר כוח.

אני בהחלט אמשיך לבוא למפגשים כל עוד אני יכולה :) -

אבל כמובן שעם אבא!

תודה רבה לך!,

ושבוע טוב.

לי.

פורסם

לי - תמונות מדהימות (תפרסמי גם בפוטולייט)

היה ממש נחמד

חבל שלא הוצאתי את המצלמה

ערן

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

פורסם

האימפרזה שתי דלתות מטמטמת.

אחלה רכבים ואחלה צלמים.

לדעתי משהו בתמונה לא תקין \ או ברכב עצמו " הפתח אויר על המכסה מנוע - הפוך"

גדי - אישימוטו

פורסם

אין צורך בכונס משום שהאינטר עבר לחזית- אך גם בעיני זה תמוה שהכונס הורכב בפוך, מבחינה ויזואלית.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
לי - תמונות מדהימות (תפרסמי גם בפוטולייט)

היה ממש נחמד

חבל שלא הוצאתי את המצלמה

ערן

:mm_yeah: של תמונות.

ערן היה רכב שביקש להצטלם אבל התעצלת ולא הוצאת את המצלמה.:wink:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...