Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Triumph Herald convertible 1200

Aliensof500
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

רציתי לדעת מה דעתכם על Triumph Herald convertible 1200 שנת 69

מבחינת נסיעה,אחזקה,בעיות,איפה ניתן להזמין חלקים וכו'

חשוב לציין שהדגם המדובר הוא עם גג קשיח שאפשר להוריד.

היתי רוצה דעה של אנשים שהיה/יש להם רכב כזה או דומה.

תודה רבה לכולם

Green_co.jpg

אלכס איצקוביץ 14083

פורסם

הרכב שבתמונה איננו Conv.זהו דגם Coupe

כבר דובר רבות בפורום בנושא "אפשר להוריד את הגג"

לא ממולץ להוריד את הגג לרכב מדגם Saloon ובכך ל"הופכו" ל Conv.

מי שמבין ברכבים הנ"ל יסביר לך על השינויים המיבניים בין הרכבים כולם Herald אבל יש הבדלים בין:

ה-פתוח ה-סגור ה-קופה ה-מסחרי וה-סטיישן

מבחינת זמינותץ חלפים , יש בשפע.

רכב אמין ופשוט ביותר, נסיון של כ - 30 שנות נסיעה ועשרות אלפי ק"מ.

פרטים נוספים בפרטי.

נתי

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם
הרכב שבתמונה איננו Conv.זהו דגם Coupe

כבר דובר רבות בפורום בנושא "אפשר להוריד את הגג"

לא ממולץ להוריד את הגג לרכב מדגם Saloon ובכך ל"הופכו" ל Conv.

מי שמבין ברכבים הנ"ל יסביר לך על השינויים המיבניים בין הרכבים כולם Herald אבל יש הבדלים בין:

ה-פתוח ה-סגור ה-קופה ה-מסחרי וה-סטיישן

מבחינת זמינותץ חלפים , יש בשפע.

רכב אמין ופשוט ביותר, נסיון של כ - 30 שנות נסיעה ועשרות אלפי ק"מ.

פרטים נוספים בפרטי.

נתי

שלום,

אם יש לו גג קשיח אז זה לא קבריולט. אין הראלד עם "הרדטופ שניתו להוריד", ואין קופה אחרי שנת 1964. אפשר לפרק את הגג של ה-saloon אבל אז יש לך saloon ללא גג, ולא קבריולט. הסידור הזה יכול להיות מסוכן כי בקבריולט האמיתי יש סידור מיוחד שמונע מהדלתות להפתח במהלך הנסיעה.

מבנה הגוף של דגם ה-saloon שונה מזה של הקבריולט והגג לא ניתן להחלפה ביניהם. גם הגג של הקופה לא מתאים לקבריולט. אם תרצה יש לי תמונות שמראות בדיוק מה ההבדלים, בעיקר באיזור מכסה הבגז'.

בקיצור, מה שראית זה דגם saloon, כנראה דגם 1200 (שהמשיכו לייצר אותו עד שנת 1970), משנת 1969. אוטו חביב מאוד, אבל ממש לא קבריולט.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

כנראה שטעיתי בשנת הדגם.

בכול מקרה אני בטוח ב 100% שמדובר בדגם שיש לו גג קשיח שניתן להסיר כנראה מדובר בדגם הCOUPE

אין לרכב את התופסנים לגג הברזנט כמו שיש לקבריולט הרגילה אבל יש לו מעיין קשת עם 2 מקומות לעגינה ממש ליד התא מטען.

רציתי גם לברר איפה ניתן להשיג גג קשיח כזה בארץ.

אלכס איצקוביץ 14083

פורסם
כנראה שטעיתי בשנת הדגם.

בכול מקרה אני בטוח ב 100% שמדובר בדגם שיש לו גג קשיח שניתן להסיר כנראה מדובר בדגם הCOUPE

אין לרכב את התופסנים לגג הברזנט כמו שיש לקבריולט הרגילה אבל יש לו מעיין קשת עם 2 מקומות לעגינה ממש ליד התא מטען.

רציתי גם לברר איפה ניתן להשיג גג קשיח כזה בארץ.

הכי פשוט זה שתביא תמונות של האוטו המדובר ונוכל להגיד לך באיזה דגם מדובר. בכל מקרה, אפשר להסיר את הגג מכל הראלד, אבל רק הקבריולט נועד לנסיעה ללא גג. אין "הרדטופ" כמו במכוניות ספורט.

בגדול אפשר להבדיל ביו הדגמים ע"פ המרחק בין החלון האחורי לצירים של תא המטען. בסלון המרחק קצר, בקבריולט הוא בינוני ובקופה הוא ארוך (מאוד). חוץ מזה, הקופה היה דו-מושבי, ובעצם הפסיקו לייצר אותו ב-1964 מכיוון שהוא איבד מפופולריותו אחרי השקת הספיטפייר.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

טוב עכשיו אני ממש מבולבל.

כנראה אני טועה בפעם השניה ואכן מדובר בדגם הסלון מכיוון שיש לו גם ספסל מאחור.

למרות שכאשר ראיתי את הרכב הוא היה עם גג ברזנט והבעלים אמר שזה לא הגג המקורי ושיש לו גג קשיח, משום מה היתי בטוח שמדובר בהרד-טופ כמו במכוניות ספורט.

אבל אם ניתן להפוך בעצם כל HERALD לקבריולט (בלי גג) האם זה לא פוגע בבטיחות של הרכב.

זה נשמע מאוד נחמד שיש גג קשיח שאפשר לשים בחורף ולהוריד בקיץ.

מה הבעיות של רכב SALOON ללא גג?

לגבי התמונות אנסה לצלם את הרכב מחר (יום שלישי)

אלכס איצקוביץ 14083

פורסם
טוב עכשיו אני ממש מבולבל.

כנראה אני טועה בפעם השניה ואכן מדובר בדגם הסלון מכיוון שיש לו גם ספסל מאחור.

למרות שכאשר ראיתי את הרכב הוא היה עם גג ברזנט והבעלים אמר שזה לא הגג המקורי ושיש לו גג קשיח, משום מה היתי בטוח שמדובר בהרד-טופ כמו במכוניות ספורט.

אבל אם ניתן להפוך בעצם כל HERALD לקבריולט (בלי גג) האם זה לא פוגע בבטיחות של הרכב.

זה נשמע מאוד נחמד שיש גג קשיח שאפשר לשים בחורף ולהוריד בקיץ.

מה הבעיות של רכב SALOON ללא גג?

לגבי התמונות אנסה לצלם את הרכב מחר (יום שלישי)

הנה תמונות לזיהוי השוני בין הדגמים ללא גג. שים לב למרחק שבין הצירים של הבגאז' לחלון האחורי:

קופה:

2428137253_b33a4d2eb0.jpg?v=0

קבריולט:

2262648544_2a90b7f6b0.jpg?v=0

סלון:

2221576090_1cd81b36fc.jpg?v=0

כפי שכבר כתבתי, למיטב ידיעתי הבעיה בלנסוע בסלון ללא גג זה שהדלתות יכולות להיפתח במהלך הנסיעה מכיוון שחסר המנעול הכפול שיש בדגם הקבריולט. חוץ מזה, לא ידוע לי על בעיות אחרות.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

הבעיה המרכזית ואחת החשובות ביותר של לפרק את הגג מהסלון היא... זה לא חוקי...!

השוטר/בוחן תנועה הראשון שתיתקל בו ישמח לבצע לך הורדה מהכביש.

מרצדס 350SL שנת 1972 W107

מרצדס SLC שנת 1980 W107

מרצדס 250C קופה 1972 W114

מרצדס 230E שנת 1982 W123

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני יודע שאני ממחזר את ההודעה, זאת שאלה בהמשך למה שרשום בהתחלה.

כמה לדעתכם אמור לעלות רכב כזה ללא טסט שלא במצב נסיעה וזקוק לפחחות כמו רצפה חדשה וגג וצבע כמובן.

אלכס איצקוביץ 14083

פורסם

Herald קבריולט מקורי נמכרת בקנדה ב - Ebay במחיר מטורף ?

אז מה שוות הערכות המחיר כל אחד והשריטה שלו.

ותחשבו על זה

נתי

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Cars-Trucks___Triumph-Herald_W0QQitemZ220355413888QQddnZCarsQ20Q26Q20TrucksQQddiZ2282QQcmdZViewItemQQptZUS_Cars_Trucks?hash=item220355413888&_trksid=p4506.c0.m245&_trkparms=65%3A-1%7C39%3A1%7C240%3A1318

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם
שאלה שלא קשורה להראלד אבל זה טריומף

אם בהראלד בדגם סלון אסור להוריד את הגג האם בספיטפייר מותר ?

הייתי חייב לתקן אותך אחרי שבדקתי את הנושא מאות פעמים ושמעתי מכמה אנשים אין שום בעיה להוריד את הגג בהראלד, ולדגם הסלון והקופה יש קיט בכדי שתהיה קבריולט.

אלכס איצקוביץ 14083

• תוכן חדש...