Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מוסטנג 79 זה רכב בלי ערך

זה כמו להיות עם מוסטנג ולהרגיש סוסיתא

אריה, לא יפה !

מה יש לך נגד סוסיתא ? :lol:

‏‏עותק של IMG_4453.JPG

עדי גולדנברג 13399

פורסם
הרישום למועדון חמש פתוח לכל אחד. הטלפון של המועדון 037318818

אני ירשם אבל בהמשך, אני לא רוצה להירשם "כרווק" למועדון.

בגגל זה אני מחכה :-)

בברכה,

רודי

פורסם

אם אתה בקטע של אמריקאיות לך על האימפלה 72, כנס ליד2 עמוד 5-6 נראה לי.

הוא רוצה עליה 10, אפשר להוריד בכיף, אני בעצמי הייתי קונה, אבל אין מקום ברחוב למכוניות כבר :)

הוא היא והם יוצרים את האני

פורסם

:brickwall::beerchug:

אריה, לא יפה !

מה יש לך נגד סוסיתא ? :lol:

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

א. אני מסכים לגבי כל מה שכתבו לך על המוסטנג 79. זה כאילו לא עשית כלום.

ב. אם תהיה סבלני, אני חושב ששמתי יד על מוסטנג 69 (לפי הצורה), במצב די גרוטאתי מצד אחד, אולם יש לה את כל החלקים מצד שני. מצאתי אותה זרוקה באיזה מגרש ואני מקווה לקבל מהבעלים מחיר השבוע. במקור התכוונתי לרכוש אותה בשביל עצמי, שתשמש לחלקים למוסטנג שלי, אבל אין לי בעיה להעביר לך אותהאם המחיר יתאים לך. צור איתי קשר בפרטי לצורך כך....

ג. שיהיה בהצלחה בכל מקרה ותוכל למלוא הרבה עזרה כאן בפורום ובפורומים האמרקאים.

On the seventh day, god created MUSTANG

אתר מועדון המוסטנג הישראלי: www.mustangclubofisrael.com

ובפייסבוק: Classic Mustang of Israel

פורסם

נהגתי היום בסוסיתה של עדי. הרכב שמור במצב מקורי והכל פועל כמו פעם. במבט לאחור אני יכול לומר שהוא רכב סביר של שנות השישים. דהיינו, אם אין לנהג ציפיות ל"רכב על" ואם משווים אותו לרכב 1000-1100 - של אותה התקופה הוא עומד יפה במבחן. אם משווים אותו לרכב יותר טוב אז אין בסיס להשוואה.

הרכב היה כייפי והרבה יותר כייף ממוריס מינור או רנו דופין שנראות יותר טוב אבל הן הרבה פחות. מזכיר מאוד את הפורד אנגליה של שנות השישים אולי בגלל מנוע הפורד.

פחות כייפי ממכוניות מוצלחות כמו הסימקה 1000 אבל בהחלט בר השוואה לטאונוס 1200 סטישין או לסאב שתי פעימות של אותה תקופה שעלו הרבה יותר.

בכל מקרה אני הופתעתי לטובה כי זו הפעם הראשונה שנהגתי ברכב כזה מזה 40 שנה. לפני 40 שנה היה לחבר שלי רכב כזה שהיה בצעירותו בצבא ואח"כ אצל כמה בעלים פרטיים והרכב באמת היה הרוס ועל הפנים. בצעירותינו עקב המחסור בכסף זו היתה הסוסיתא שהכרנו. הרכב של עדי שמור מקורי ויפה ונוסע בהתאם. כאמור הופתעתי לטובה.

יש לזכור כי הסוסיתא היתה רכב רב תכליתי שהיה מיועד לשמש גם כרכב משפחתי וגם כרכב מסחרי.

טוה פתחתי תיבת פנדורה...

שלמה דן גדרון

פורסם
נהגתי היום בסוסיתה של עדי. הרכב שמור במצב מקורי והכל פועל כמו פעם. במבט לאחור אני יכול לומר שהוא רכב סביר של שנות השישים. דהיינו, אם אין לנהג ציפיות ל"רכב על" ואם משווים אותו לרכב 1000-1100 - של אותה התקופה הוא עומד יפה במבחן. אם משווים אותו לרכב יותר טוב אז אין בסיס להשוואה.

הרכב היה כייפי והרבה יותר כייף ממוריס מינור או רנו דופין שנראות יותר טוב אבל הן הרבה פחות. מזכיר מאוד את הפורד אנגליה של שנות השישים אולי בגלל מנוע הפורד.

פחות כייפי ממכוניות מוצלחות כמו הסימקה 1000 אבל בהחלט בר השוואה לטאונוס 1200 סטישין או לסאב שתי פעימות של אותה תקופה שעלו הרבה יותר.

בכל מקרה אני הופתעתי לטובה כי זו הפעם הראשונה שנהגתי ברכב כזה מזה 40 שנה. לפני 40 שנה היה לחבר שלי רכב כזה שהיה בצעירותו בצבא ואח"כ אצל כמה בעלים פרטיים והרכב באמת היה הרוס ועל הפנים. בצעירותינו עקב המחסור בכסף זו היתה הסוסיתא שהכרנו. הרכב של עדי שמור מקורי ויפה ונוסע בהתאם. כאמור הופתעתי לטובה.

יש לזכור כי הסוסיתא היתה רכב רב תכליתי שהיה מיועד לשמש גם כרכב משפחתי וגם כרכב מסחרי.

טוה פתחתי תיבת פנדורה...

תודה על המחמאות, היה שווה להיפגש :lol:

עדי גולדנברג 13399

פורסם

שלום לך לגבי מוסטנג 79 לא כדי .אבל כן ללכת על מכונית אמריקאית למה ?

כי יש אמון חלקים וקל יותר לשיפוץ מי מכוניות צרפתיות למשל.

למה לא תיקנה דודג דארט יופי של רכב ואמון חלקים

או שברולט בכל מיקרה ברוך הבא לעולם המכוניות הישנות

מישל גולן:lol:

הרכבים שלי שברולט c10 1964

רנו 17 TS מודל 1974

אולדסמוביל קטלאס סופריים 3800v6 1987

הונדה סיווק ומזדה 3

פורסם

מישל, הגיע זמן שתחליף/תעדכן את הסמלון!:wink:

מצטרף לקודמאי: אמריקאית זה אחלה מהרבה בחינות. וגם- הכי חשוב, לדעתי, שאכן יהיה לך משהו לרכב הספציפי. מה הטעם לקחת משהו, שלא ממש מעניין אותך, להשקיע בו זמן וכסף, ובסוף לגלות, שאין לך לך מה לעשות איתו, ולמכור תוכל במחיר הרבה יותר נמוך ממה, שהשקעת בו!

ולהבדיל- אם, סתם לדוגמה, נדלקת על המוסטנג ה-79- אז, בגדול, מה אכפת לך, מה אחרים חושבים על האוטו? נכון, שהוא "לא נחשב", אז מה?:roll: -ככה אני תמיד מתנהג- אפשר להגיד, שאין לי אף רכב, שממש מעניין מישהו- וזה מה-זה לא מזיז לי, אני נהנה מכל רגע, שאני מתעסק איתם ומכל שקל שמשקיע בהם! אבל שוב- אל תקח משהו, שלא ממש מושך אותך, רק בגלל שזה זול, לא שווה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לא ארחיב בנושא המוסטנג 79, אסכם ואומר שאני מצטרף לחברים.

אבל, הרשה לי להציע לך לייבא מוסטנג משנתון 65-68, (במרכב Coupe), תחת הכותרת Project Car.

ניתן למצוא במדינת הדוד סם במחירים של 1000$ מגוחכים ממש.

אחלה פרויקט להתחיל איתו.

רכב שעלותו 1000$ יעלה בישראל אחרי הוצאות כ 20,000 ש"ח.

גם קיבלת רכב עם ערך אספני, גם תהנה מרכב עם חזות קלאסית וגם תקבל סיפור מעניין יותר.

בהצלחה

פורסם
לא ארחיב בנושא המוסטנג 79, אסכם ואומר שאני מצטרף לחברים.

אבל, הרשה לי להציע לך לייבא מוסטנג משנתון 65-68, (במרכב Coupe), תחת הכותרת Project Car.

ניתן למצוא במדינת הדוד סם במחירים של 1000$ מגוחכים ממש.

אחלה פרויקט להתחיל איתו.

רכב שעלותו 1000$ יעלה בישראל אחרי הוצאות כ 20,000 ש"ח.

גם קיבלת רכב עם ערך אספני, גם תהנה מרכב עם חזות קלאסית וגם תקבל סיפור מעניין יותר.

בהצלחה

נשמע מפתה. ה-20K זה כולל מה שנקרא "אריזה ומשלוח" או רק העלות של הרכב.

זאת אומרת בחישוב גס רכב שעולה 1000$ יעלה לי בארץ אחרי מיסים 2120$ אם אני מבין נכון

וכל השאר זה המשלוח??

השאלה הגדולה האם אני ימצא חלקים בארץ לרכב!

בברכה,

רודי

פורסם

ראיתי כמה "כלות" פוטנציאליות שיכולות להתאים לי.

זה רק אני או שלכל אחד היה את הפחד הזה בקניה הראשונה של הרכב כמו "זה גדול עליי טיפה" ???

אבל הפחד הזה הוא כמו אדרנלין שמניע אותך דווקא כן ללכת ולהתחיל בפרויקט שרק "נראה" לך גדול, אני צודק?

בברכה,

רודי

• תוכן חדש...