רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 3 אלף צפיות
http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicSpecial.php?CatID=1&SubCatID=6&CarID=54023
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
לאחרונה רכשתי מכונית מהדגם הנל האם יש לכם מוסך שאתם ממליצים עליו+למי לפנות אני מאד אודה תודה תמיר מ.
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
-
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום חברים, רציתי לדעת במידה ומדובר ברכב ללא שום שעוני חיווי חוץ ממד מהירות ודלק, אילו שעונים חיצוניים הכי מומלץ להתקנה ברכב אספנות. כמובן שיהיה מקום יעודי וסולידי מבלי לפגוע במקוריות. הסדר הבא הוא זה שניראה לי, אשמח אם יתקנו אותי וישנו במידת הצורך. אגב, יש הגבלה ל-3 שעונים. 1. מד סל"ד 2. טמפ' שמן 3. טמפ' מים תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת yb, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
משיחות שקיימתי עם בעלי מיני שביקשו למכור את המכוניות שבבעלותם התגלו שני "חברים" שיושרם מוטל בספק ולכן אני מפרסם אזהרה זו. במקרה הראשון - שני "החברים" התענייננו במיני שהוצאה למכירה ולאחר שביקרו במקום ולא הגיעו לכלל עסקה נתפסו מספר ימים לאחר מכן כאשר הם מנסים לגנוב חלקים מאותו רכב ממש. במקרה השני - אותם "חברים" יצרו קשר עם מוכר אחר וניסו לשדל אותו לבצע העברת בעלות לפני שהם העבירו לידו את מלוא הסכום המוסכם - וכל שניתן להבין מכל זה שהם ניסו "לעקוץ" את המוכר אשר השכיל לבטל את ההתקשרות איתם. זו הודעה לבעלי המיני וגם לאותם "חברים" (שמפאת כבודם, גם אם הנו מפוקפק, לא אזכיר את שמם) - אין הרבה בעלי מיני בארץ והרבה מהיחסים בין האספנים באשר הם מושתת על אמון וכבוד הדדי …
הודעה אחרונה מאת moriseven, -
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לא יכולתי להתאפק והבאתי צעירה חדשה הביתה ( 9 שנים צעירה מהשברולט)
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
צביעת מכלולים 1 2
מאת tsents- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
באיזה סוג צבע כדאי לצבוע מכלולים כמו מתלים, בולמי זעזועים, קפיצים, גופי משאבות וכד'? האם אפשר להשתמש בצבעים ישירות על מתכת/חלודה כמו המרייט? למישהו נסיון והמלצות בנושא?
הודעה אחרונה מאת rukzak, -
- 1 תגובות
- 999 צפיות
מדובר בסובארו מתחילת שנות ה-80 שהגיע ביבוא אישי, המנוע היה במקור 1800 טורבו ברבות השנים עבר הסבה ל1600. כיום הרכב הוחזר ל1800 קרבורטור ויש קצת בעיות בעמדה מס' 1. מבקשים שם אישור מהמחלקה הטכנית של היבואן אבל מכיוון שהרכב הגיע ביבוא אישי לא מוכנים לתת שם אישור. אני יודע שבמספר השילדה מוצפנים קוד הדגם המנוע תיב"ה וכו' יש מישהו שיודע לפענח את הדבר הזה כך יהיה אפשר לשכנע את המחלקה הטכנית של יפנאוטו לתת אישור לעמדה מספר 1. תודה מראש ירון
הודעה אחרונה מאת ESTK, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 911 צפיות
תראו את התמונה המרכזית.. http://www.5club.org.il/photogallery/cat_club.asp?iCat=67 גדול ! בכלל צריך למחוק את רוב העמודים עד עמוד 95. 99% מהם זה לינקים שבורים.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
מדריך לטירון 1 2
מאת whiteraver-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, אני חושב על קניית רכב אספנות יחד עם אבי, ולקת את השיפוץ בכפרויקט משותף. הבעיה היא שלשנינו אהבה גדולה לתחום - אבל מעט מאד נסיון. הייתי רוצה כמה עצות בעניין, ובתקווה שטירונים כמוני בעתיד יוכלו להכנס לשרשור ולהעזר בו. ראינו כלה פוטנציאלית'. מבחינה מכאנית עושה רושם שהמצב טוב, אולם מבחינה חיצונית, שמשות וכן במבט מתחת לרכב ובתא המנוע - נדרשת פחחות רצינית. יש המון חלודה, אולם הקווים הכללים של הרכב במצב מקורי וללא חומר בכלל (למעט טלאי במכסה תא המטען). אם נחליט על רכישת הרכב - מה הם הצעדים הראשונים שעלינו לקחת ? לעבוד עליו מכאנית ולהעביר טסט, ורק אחר כך פחחות - או בסדר הפוך - להשלים את מלאכת הפחחות ורק אחר כך להביא אותה למצב מכאני טוב? מכיוון ש…
הודעה אחרונה מאת whiteraver, -
-
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
תתחדש ותהנה מהאח הגדול של הריקשה פרטים ותמונות בהמשך
הודעה אחרונה מאת אריק חצרוני, -
איך קיבלתי "שוק"! 1 2
מאת ג'ו- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
...ברכב הלך ה"שוק" (משכך/בולם) קדמי. בלאי טבעי ואין מה לעשות מלבד להחליף וכמובן בשני הצדדים. פניתי למוסך...530 ש"ח לבולם ללא מע"מ. פניתי ליבואן והוא מסרב למכור לפרטיים ומגחך לי בטלפון....גם החנויות רוצות להרוויח. ורוצים לדעת כמה הם מרוויחים? חשבון פשוט מראה 2 בולמים+מע"מ = 1220 ש"ח= 300$!!! אז קניתי זוג כולל משלוח בארה"ב= 88$!!! לא יאומן כמה הם גובים ואח"כ בוכים למה מאשרים יבוא אישי
הודעה אחרונה מאת ג'ו, -
טבעות בוכנה
מאת CG 6- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
שלום לכולם שאלה לי אליכם, בסט רינגים שקניתי רינג שמן מוכב משלוש חלקים , שני טבעות וטבעת גלית. איך מרכיבים את הרינג שמן הזה? השאלה יותר מדוייקת האם צריך לשים גל על גל או להצמיד את הרינג הגלי על יד השני {הכוונה בחיבור של הרינג הגלי בלבד}
הודעה אחרונה מאת CG 6, -
1960 CHEVROLET IMPALA SPORT SEDAN HARDTOP 4D V8 ישר מהמחסן עם 45000 מייל...
הודעה אחרונה מאת יאיר לוסטיג, -
- 0 תגובות
- 898 צפיות
שלום לכם ! צלם אופנה מחפש רכב אספנות, בלי דגש על תקופה מסוימת. הצילומים יעבירו תחושה של יוקרה, הרכב יהווה חלק מצילום רחב בו דוגמנית בסגנון כוכבת קולנוע על שטיח אדום אשמח לפניות, אבנר 0542282446 [email protected]
הודעה אחרונה מאת photoar, -
- 1 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אני מעוניין להשכיר רכב לכמה שעות לחתונה לפרטים גולן 052-6494774 לאחר השעה 4
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
מפגש שפלה 30/01/09 1 2
מאת ג'ק- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
את הכלה החדשה של יאיר אפשר לראות גם בשרשור המיוחד לה, ועדיין, היום קיבלנו אותה למפגש, קצת מישמושים, מעט ליטופים, גם קצת קינאה... אבל הרבה פירגון על הרכש. כאן שולבה לה האהבה לים ולגלגלים באחת... וכך מתבקשת לה תמונה של השקה עם בקבוק על הדופן.
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
(בז - פלקון) היום התחילה הפלקון אהובתי במסע במרחב ובזמן לקראת הפיכתה למשהו משהו. זה לא פשוט כי יש המון קומבינות באוטו אבל הלב (המנוע), כלי הדם (מערכת הדלק) והעצמות (המתלים וכו') תקינים לחלוטין. אז יש עוד המון עבודה עד שאגשים את חלקו השני של חלום הילדות, פלקון אדומה מודל 60 אצלי בחניה, מוכנה לנסיעה יומיומית. (על החלום והגשמתו ראו כאן http://www.5club.org.il/articles/article_1.asp) בקיצור, אחרי איזה שעה עבודה (באשמתי, שכחתי את המפתחות ברעננה ובאשמת הרכב, לא היתה טיפת שמן גיר), המון אילתורים, ריצה לתחנת הדלק לקנות שמן גיר, הצליח חברנו הטוב טינו להניע את האוטו עם איזו קומבינה של חוטים. שיעול ועוד שיעול והרכב שלא סובב את המנוע איזה שנה לפחות, ניעור לחיים, חלק,ע…
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
שלום לכם שמי נתנאל ויש לי לנצ'יה דאלטה שנת 79 שאני מחדש כולל פחחות אני ישמח להמלצות את העבודה אני עושה
הודעה אחרונה מאת udi, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
ביום שבת בבוקר התעוררה השירוקו, מתחה את רגליה הקצרות, זקפה גבה, מרחה מייקאפ (ווקס...) וציפתה בקוצר רוח לפגוש את אחותה הצעירה (ישנם שיגידו בתה או נכדתה). המפגש היה מרגש ומהנה, תודה לאסף בקר ו-Razmel על חברתכם הנעימה. את הכתבה והתמונות תוכלו למצוא כאן: http://cars.walla.co.il/?w=/4701/1423912 שבוע טוב, יניב
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
שוקעתיק: מכירה וקניה של רכבים קלאסיים, חלקים וספרות מקצועית, ייעוץ במחירים 1 2 3 4 320
מאת Benni Haspel-
- אחראי פורום
- 17 עוקבים
- 4.8 אלף תגובות
- 943.7 אלף צפיות
שוקעתיק לקנית ומכירת מכוניות ואופנועים בני 25 שנים ומעלה, יעוץ בנושא מחירי רכב קלאסי, קנית ומכירת חלקי חילוף וספרות מקצועית לרכבים קלאסיים. מיועד למוכרים, קונים, אלה שיודעים על רכב או חלקי חילוף למכירה או ראו רכב עם מדבקה. ניתן ורצוי לצרף תצלום. השרשור הקודם שעוסק במחירי רכב קלאסי נמצא כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=63725 השרשור הקודם בעניני ספרות מקצועית נמצא כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=9005 חל איסור על ציטוט פומבי בפורום של מחירוני קראוס (או כל מחירון מסחרי אחר שבתשלום). האיסור נובע מהצורך החוקי לשמור ולכבד את זכויות היוצרים של המוציאים לאור של המחירונים.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 121.1 אלף צפיות
בשרשור זה לינקים ללוחות פורום האספנות. לוח פרסום מכירת רכב אספנות או רכבים בני 25 שנים ומעלה - לחץ פה > מכירה. לוח פרסום קניית / חיפוש רכב אספנות או רכבים בני 25 שנים ומעלה - לחץ פה > קניה. לוח פרסום מכירת חלקי חילוף לרכב אספנות - לחץ פה. לוח פרסום למכירה וקנייה של ספרות מקצועית - לחץ פה פה ופה. השרשור הישן (והטוב) ובו מודעות משותפות לקניה ומכירה - לחץ פה. כללי CARSFORUM ללוח המכירה חלים גם בלוח האספנות, אנא כבדו אותם. המעוניינים לערוך למחוק הודעה שהם פרסמו, יכולים לפנות אליי בה"פ (או לבני הספל בנייד, 24 שעות ביממה) תוך ציון מספר ההודעה. בהצלחה בקניה ובמכירה.
-
סוף עצוב ללנצ'יה דלתא 1 2
מאת יחיעם-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
סוף עצוב ללנצ'יה דלתא . נראית מקורית לחלוטין . עוד אגדה שנעלמה בדרך לא הכי הכי ... http://www.hnn.co.il/index.php?module=albums;task=view;id=3728
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
-
- 26 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
התמונות שלי מהמפגש לי נזירי, .
הודעה אחרונה מאת Alon_A, -
- 3 עוקבים
- 29 תגובות
- 4 אלף צפיות
לכבוד השר לתשתיות לאומיות - בנימין בן אליעזר . שלום רב . פנייה זו אליך יוצאת בעקבות הודעה שנשלחה אלי ממשרדכך , שגם בוודאי נשלחה לכל בעלי רכב ישן , על ההחלטה להפסקת שיווק בנזין - 96 עם עופרת והתחלת שיווק בנזין - 96 נטול עופרת . בנזין - 96 עם העופרת נשאר היחיד לשימושם של בעלי רכב ישן , אחרי הפסקת בנזין - 91 עם עופרת לפני מספר שנים. לא יתכן שההחלטה להפסקת שיווק בנזין - 96 עם עופרת נקבעה עקב לחצם הממושך והעיקש של בעליי בתי - הזיקוק ובנוסף בעליי תחנות - הדלק על כך שבשיווק בנזין זה איו להם מספיק רוחיות עקב מיעוט משתמשים. טענה נוספת שנטענת מצד בעליי תחנות - הדלק שבנזין - 96 עם ע…
הודעה אחרונה מאת רנו, -
לא מניע בלי קצת דלק 1 2
מאת מרכוס- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 3 אלף צפיות
הרכב פשוט לא מוכן להניע בלי טיפת דלק הישר לקרבורטור. החלפתי 3 קרבורטורים ומשאבת דלק.. הבעיה לא נפתרה, מזה יכול להיות? מארק
הודעה אחרונה מאת אסף, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 618 צפיות
שלום, איפה ובאיזה שעות מתקיים המפגש?
-
היום בדקתי את הפלגים של המנוע ו כול הפלגים היו שחורים ו זה פעם ראשונה ש אני רועה דבר כזה אז רציתי לישעול עם זה בסדר ו עם זה לא בסדר אז מה אני צריך לעשות? סובארו 1978 1.3
הודעה אחרונה מאת רנו, -
מפסק הנעה
מאת dudi oknin- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי לאחרונה שמתי לב שיש לי בעייה במפסק הנעה של הידית הילוכים כאמור במצב P ו N אני רק אמור להניע את האוטו בשאר ההילוכים יש ניתוק אבל אצלי יש חיבור רק ב P וב N אני לא יכול להניע האוטו הוא מוסטנג 67 הגיר זה AOD והידית הילוכים היא של שנת 69/70 למישהו יש רעיון איך אני גורם לזה שב N גם יהיה הנעה ? לדעתי הידית תקינה ופשוט אין שם אופציה כזו
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם. המפגש בשרון עבר למקום חדש לפני שלשה שבועות, והחל לצבור תאוצה. הנה כמה תמונות מהמפגש, ותחילה הבריסקה של דורון, שהגיע בהרכב מלא, ואפילו הכלב לא ויתר... מונטקלייר קטנה וקומפקטית גרגר אבק הוא דבר שמדיר שינה מאספן כפייתי, לכן המטלית תמיד בהישג יד... וכעת כולנו רואים את ההבדל. ממש ברור... תמונות נוספות קובי מגיע באיחור אופנתי אבי התעורר משנת הצהרים הדודג' מתרוורס, והדוגמן יוצא לצילום פרסומת שתי יפהפיות קטנות, אבל ממזרות. ומיד הצטרפה אליהן אחת נוספת
הודעה אחרונה מאת mister v, -
-
לאחר שמונה חודשים של חיפושים נמצא הרכב המבוקש פיאט X1/9 שנת ייצור 1978 26000 מייל שמורה להפליא עם מעט חלודה על פני השטח במספר מקומות. הרכב נמצא בקונטיקט ארה"ב ולאחר שיחה עם המוכר סוכם המחיר והתנאי היחידי שלי היה שישמור על הרכב עד שאקבל רשיון יבוא. בעזרת גיסי היקר העברתי את הכסף למוכר ובמקביל שלח אלי את ה TITEL. העסקה בוצעה בתחילת יוני !!! לאחר גמר תהליך התשלום וקבלת הטיטל נגשתי למשרד התחבורה –סימה. היה צורך גדול לשכנע אותה לקבל את הרשיון יבוא ואף התחייבתי לא לעלות על הכביש עם הרכב עד 2008. קיבלתי רשיון יבוא באמצע ספטמבר. שוב באמצעות גיסי יצרתי קשר עם בחור ישראלי עם גרר לגרור לי את הרכב לניו ג'רסי ובמקביל יצרתי קשר עם חברת ההובלה. חברת ההובלה מסרה לי את…
הודעה אחרונה מאת YOPI,
-
מי מחובר 43 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 679 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Camaro 92
- Oren051249
- Tal7
- Fluffy
- Accent Coupe
- IsraCar
- Nico62
- פריג'י
- epiphone
- מיץ פטל
- itaysamurai
- the Batman