Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנצ'יה דלתא 79

נתי י
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אם אתה צריך עזרה , כלים וכדומה (במידה ואין לך ) ואולי גם כמה טיפים , במידה ואתה מאזור המרכז אז עד כמה שאני יוכל לעזור צור קשר בהודעה פרטית בכייף :wink:

אוטו מיוחד , שיהיה הרבה הרבה בהצלחה.

אור

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אהלן!

אם תרצה יש לי ספר רכב של היינס לאוטו שלך

צור קשר בפרטי

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

נתנאל שלום,

בשם מועדון לנצ'יה ישראל, יפתח המנהל והחברים, תרשה לי לברך אותך בהצטרפות לפורום.

כפי שכבר כתבו לך, ביידיך לנצ'יה בתא, מכונית נדירה מאד לא רק בארץ, בעיקר משום שלמרות שהייתה רכב מצויין ומתקדם לזמנה, נבנתה מפח רוסי קלוקל שהפך את רובן לאבק עוד בהיותן צעירות.

בארץ לא ראיתי בתא (בשונה מבתא קופה) נוסעת כבר שנים רבות, והאחרונה שראיתי באופן קבוע שכנה עד לפני מספר שנים בחניון הבית בפינת הרחובות ז'בוטינסקי ורמז בת"א, ונעלמה משם זה מכבר. כך או כך, היא צריכה להיראות כמו בתמונות המצ"ב.

כל שיפוץ רציני של רכב כזה צריך לדעתי לכלול ציפוי באבץ או מונע חימצון אחר כדי להחזיק, בכל מקרה - הרבה הרבה בהצלחה, ואם תזדקק לעזרה או ייעוץ כלשהו נשמח לעזור.

HFturbo

פורסם

הבטא הזו היא מה שמופיע בויקיפדיה בתור הבטא ברלינה?

המון בהצלחה בשיפוץ, אל תשכח לשתף תמונות.

נשארו עוד רכבים כאלה בארץ בכלל?

פורסם

כן GOLF, לנצ'יה בתא ברלינה, ואחרי מתיחת הפנים עם פנסים כפולים בחזית, ובשונה מהבתא טרבי בעלת 4 הדלתות בתצורת סדאן קלאסית.

קצת על הדגם כאן:

http://en.wikipedia.org/wiki/Lancia_Beta

בשונה מהדלתא כאן:

http://en.wikipedia.org/wiki/Lancia_Delta_Integrale

וקצת תמונות:

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

1.jpg

HFturbo

פורסם
קודם תודה לכל המפרגנים ובקשר לדלטא או בטא לפי מה שרשום לי בראשיונות רשום לי דלטא

אולי הרשיונות לא של הרכב הנ"ל :shock: :shock: :shock:

עדי גולדנברג 13399

פורסם

מזמן לא ראיתי בטא...

זכורתני

בהיותי עול בימים, כבן 10

היה נהוג עימי המנהג הקלוקל לאסוף סמלי מכוניות

את ההורדה של הסמל הקדמי של הבתא, עם כל החלק המרכזי, המשולש,

זוכר אני כחוויה קשה ומכאיבה לאצבעותי העדינות באופן מיוחד

בהצלחה בשיפוץ

אני יודע על אחת נוספת במצב נסיעה, לבנה, שחלפתי על פניה לפני מספר חודשים, אך לצערי איני יודע עליה פרטים כלל ועיקר

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

הלנצ'ייה בטא הוצגה בתערוכת טורינו 72' שהיוותה מיפגן כוח חסר תקדים של תעשיית הרכב האיטלקית.

באותה תערוכה הוצגו בנוסף לבטא גם האלפטא של אלפא רומיאו, פיאט 126 ו 132 ומספר חסר תקדים של מכוניות תצוגה מרהיבות.

הבטא היתה המכונית הראשונה של לנצ'ייה שפותחה לאחר השתלטותה של פיאט על לנצ'ייה ב 69'.

למרות השתלטות פיאט, המיכלול היחיד שלנצ'ייה השתמשו בו היה המנוע בעל גל זיזים עליון כפול, כמו ב 125 ו 132 של פיאט.

לבטא פותח גיר חדש בן 5 הילוכים, עיניין נדיר למדי באותם הימים.

בנוסף, לקראת סוף שנות ה 70' פיתחה לנצ'ייה בעצמה גיר אוטומטי ששודך לדגמי ה 1.6.

גירסת ה 2.0 שהוצגה ב 76' צויידה בהגה כוח כציוד תקני.

סה"כ הבטא היתה מכונית נהדרת לתקופתה, רק חבל שנגע החלודה פגע בה כה קשה, וגרם להופעת ריקבונות חודשים ספורים לאחר הרכישה.

גם איכות הגימור לא היתה מרשימה, בלשון המעטה, כמקובל במכוניות איטלקיות בנות תקופתה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חווית נהיגה מזעזעת, מנוע חזק, מערכת מתלים רכה, וזוית טילטול משוגעת! אוטו נחמד אבל כשיפוץ ראשון הייתי חושב פעמיים שלוש!

תידרש השקעה עצומה בפחחות ומעבר לכך שיפוץ פנים הרכב מחויב לעשות מחדש, גם כשהיתה צעירה האיכות שם לא היתה משהו!

חלקים עדיין ניתן למצוא אבל לא בקלות. ורכב נדיר זה יופי, אבל גם מעורר קשיים מסוימיים! לפני הכל בדוק ניירת!-בהצלחה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אולי הרשיונות לא של הרכב הנ"ל

ברשיונות הוא שנת ייצור 79, מה שמאוד לא סביר לדלתא, ומה שהביאנו לפה מלכתחילה.

לכל מי שלא האמין הנה זה

ומי שלא האמין - צדק :-D

עריכה: אה, כן, זו לא דלתא, אבל מה זה משנה- אוטו סופר נדיר כבר בארץ!

סופר נדיר - ולא במקרה... מחלת החלודה האיטלקית חמורה במיוחד בבטא, ולכן הבטא שלא פורקו ע"מ לשמש תורמי חלקים לבטא קופה וספיידר, נרקבו למוות. בבריטניה פיאט קנתה בחזרה מכוניות בטא שנפגעו מחלודה - והמכוניות נגרסו.

לפי התמונות קשה לראות - אבל אני מתקשה להאמין שריאלי לשפץ את הבטא הזו אם היא בילתה כמה שנים בפוזה הזאת.

:turn-l:
פורסם

ראשית, אם יש לה רשיונות והכל חוקי, היא הבטה ברלינה היחידה ש (אולי) תיסע על הכביש.

אתה נכנס לפרוייקט מטורף וקשה מאוד (מניסיון) וחלקים לברלינה לא קל למצוא מכיוון שאין דרישה לחלקים הללו והאוטו בכללי לא נחשב מציאה בגדר האספנים בעולם.

הלוואי ויש לך את הממון והזמן הדרוש לרכב הזה. רק תדע לאן אתה נכנס.

בהצלחה,בשמי ובשם אריה חברי. (ולכל עזרה אנחנו כאן)

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• תוכן חדש...