Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כצפוי, "הכלה" הופיעה למפגש השפלה. נהוגה בידי החתן הגאה, מבריקה, נוהמת מששת צילינדריה ומושכת מבטים של ערגה ושמחת חברים. יופי של ג'יפ קנית,נועם. לפי רוח הדברים ששמעתי, עוד נכונו לו גדולות.

בדרך חזרה הביתה, שמעתי את הג'יפ שלי נוהם, "נתראה בשטח....":evil::wink::lol::lol::lol:

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

וכמו שהבטחתי תמונות :lol:

DSC02614.JPG

DSC02621.JPG

DSC02626.JPG

DSC02628.JPG

DSC02629.JPG

DSC02630.JPG

DSC02627.JPG

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

מה אומר ומה אגיד - הלך הבחור "רק לראות ג'יפ" - כך אמר לאשתו והפ חזר הביתה עם הג'יפ- נו מה תאמרו על כך.

הגיע למפגש כולו זוהר כמו ה"מלאך" - ובכל הרכב במצב יחסית טוב+ ואינו דורש הרבה עבודה.

נכון, יש לנו מפגש ג'יפים וע"מ שנפתח שולחן יחודי לרכבי 4X4 , לשם כך ,חסרים ארנון גלס, איציק קובל ,יאיר (יאיר, תודה על ההזמנה לנסוע עימך בג'יפ) צביקה מקדרון וכל השאר .

כן, הגיע הזמן שנארגן, מטעם המועדון, עוד טיול ג'יפים, נרתום למשימה את מתניה, נבחר ציר/מסלול ותאריך באביב ונצא לסייר בשטח.

מצא משה

• תוכן חדש...