Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום.

כאשר אתה מדבר על "הרבה בעלי מקצוע דבר בשם עצמך בלבד" ולמה ?

בפורום המכובד הזה יש הרבה בעלי מיקצוע שמה שהם שכחו במיקצוע אתה עוד לא למדתה!

ביכדאי להעביר ביקורת על בעל מיקצוע אתה צריך לדעת הרבה יותר טוב ממנו. מיכיון שאתה ביכלל לא יודע אין לך זכות לכתוב את מה שכתבתה! במקרה צביקה בעל מקצוע בתחומו מהטובים ביותר! האיש ישר והגון ועוזר לכולם!

התגובה שלך מצביע על חוסר ידע וחוסר נימוס!!!

בברכה בני ל.

ח.מ. נ-חבר מאוד נכבד.

מי אתה בכלל שתגיד לי מה אני יודע ומה לא? לידיעתך אדון יקר אני במקצוע כבר 40 שנה והייתי בהרבה "סרטים" שאתה

בכלל לא שמעת עליהם אז שב בשקט אדון מהפורום המכובד שב בשקט ואל תתנפל.

כבר ראיתי בעלי מקצוע שקבעו שהזיוף במנוע זה מהקרבורטור, ואחרי שקרבורטור שופץ קבעו שזה חוטי ההצתה, אחר כך משאבת דלק, אחר כך "התפלו" על המחשב של הרכב-כמובן שלא החלפתי את החלקים האלה אשר בסוף התברר שהתקלה היא בצוק האטומטי החשמלי-אודי 80.

רק מהטיפול בקרבורטור ,גרירה למוסך ואיתור התקלה במשנק האוטומטי נפרדתי מאלף שקל ווארבע ימי עבודה אדון יקר וננכבד

אתה ההבנת את זה ברוך??

באשר לצביקה אין בכוונתי להשמיץ אותו חלילה. הבנתי שהוא בעל מקצוע טוב. אם הוא נפגע -אני מתנצל.

כל טוב לכולם

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פלאגים שחורים זה עקב הצטברות פיח ושריפה לא נכונה של הדלק האחראי על זה ברוב המקרים זה הקרבורטור, אין מה לעשות זה המרכיב הכי מרכזי במנועי סובארו האלו , שאם הוא לא תקין זה מורגש מאודדד

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
ח.מ. נ-חבר מאוד נכבד.

מי אתה בכלל שתגיד לי מה אני יודע ומה לא? לידיעתך אדון יקר אני במקצוע כבר 40 שנה והייתי בהרבה "סרטים" שאתה

כבר ראיתי בעלי מקצוע שקבעו שהזיוף במנוע זה מהקרבורטור, ואחרי שקרבורטור שופץ קבעו שזה חוטי ההצתה, אחר כך משאבת דלק, אחר כך "התפלו" על המחשב של הרכב-כמובן שלא החלפתי את החלקים האלה אשר בסוף התברר שהתקלה היא בצוק האטומטי החשמלי-אודי 80.

רק מהטיפול בקרבורטור ,גרירה למוסך ואיתור התקלה במשנק האוטומטי נפרדתי מאלף שקל ווארבע ימי עבודה אדון יקר וננכבד

אתה ההבנת את זה ברוך??

באשר לצביקה אין בכוונתי להשמיץ אותו חלילה. הבנתי שהוא בעל מקצוע טוב. אם הוא נפגע -אני מתנצל.

כל טוב לכולם

אם אתה 40 שנה במקצוע , אז אתה לא יכול לאתר את התקלה לבד ולשפץ לבד את הקרבורטור? למה הלכת למוסכים אחרים?

פרטים בה"פ .

פורסם
ח.מ. נ-חבר מאוד נכבד.

אתה ההבנת את זה ברוך??

כל טוב לכולם

שלום.

אתה צודק אני מיתנצל ומסיר את הכובע מלפנך!!!

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

רק אני שמתי לב לנימה הצינית בשתי ההודעות האחרונות?!

בכל אופן, קוברה, מה המצב של הרכב? האם בצעת דבר או חצי דבר ממה שהומלץ לך כאן? (ואני מתייחס כמובן לניקוי הקרבורטור)

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

תבדוק את צינורות הוקום המחוברים לקרבורטור. יכול להיות שהם סדוקים ומכניסים אויר לאן שלא צריך, מה שמשפיע על התערובת..... יש להניח שהמנוע היה מזייף בסרק.

טיפול קרבורטור, מקצועי, באם יתגלה שזו היתה הבעיה, יתן לך את הפתרון. באם לא, הרווחת חסכון בדלק.

חוטי הצתה, הייתי מחליף גם כן, אם הם "ותיקים".....

לכל חלק ברכב, יש את הזמן שמתכנן לו הייצרן.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

הרכב נוסע לא טוב ו ממש מרגישים את זה כרגע אני מחפש מישהו שיתקן לי אותו או כבר אני יתקן אותו לבד

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם
הרכב נוסע לא טוב ו ממש מרגישים את זה כרגע אני מחפש מישהו שיתקן לי אותו או כבר אני יתקן אותו לבד

שלום רב !

אפוא חפשת את המישהו שיתקן לך אותו?

האם לא קיבלת רמזים, כתובת ומקור לפתרון לבעייתך, האם הפתרון לא נכתב לך באותיות של קידוש לבנה, האם הכתובת לא רשומה על הקיר?

או שאתה מצפה שהרכב יתרפא לבד מעצמו ללא טיפול?

תגובתי לא צינית, למרות שהיא נראית כזו !

אך אני אלרגי לשרשורים הזווים, קבל זאת והתחשב בזאת קוברה.

בברכה

ויום טוב.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה, כנראה שהוא מחפש מישהו באזור באר שבע לפי מיקומו.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

צביקה, האם עדיין מוכרים קיט שיפוץ חדש לקרבורטורים כאלו ישנים?

פרטים בה"פ .

פורסם
צביקה, האם עדיין מוכרים קיט שיפוץ חדש לקרבורטורים כאלו ישנים?

ארז מכוני קרבורטורים מצטיידים במלאי , שיספיק עד לסוף העשור הבא,המלאי הזה עולה כסף רב, ועלותו בהתאם.

בברכה

צביקה

פורסם
צביקה, כנראה שהוא מחפש מישהו באזור באר שבע לפי מיקומו.

ארז וולף שלום רב !

תרשה לעדכן ולחדש לך, מצבת הלקוחות שלי נעה בין באר שבע ושדרות בדרום, עד קצרין בצפון.

יש לי גם לקוח אחד בודד מאילת, כך שהמרחק והזמן להגיע אלי, לא משחק כנראה תפקיד, והוא משתלם בהחלט.

בברכה

צביקה

פורסם

צביקה אני מחפש מישהו מי באר שבע ו 2 אנשים כבר אמרו לי לא ו אחד אמר זה ביכלל לא הקרבורטור

אבל היום הרכב נסע בלי בעיות ביכלל אבל נגיד אני בצומת אז יש לי רעש מי אחורה של יריות ו פיצוצים אבל זה כבר נירא לי לא קשור לקרבורטור או אני טועה?

ו צביקה כמה עולה ניקוי הקרבורטור אצלחה ?

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

• תוכן חדש...