Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ארז וולף שלום רב !

תרשה לעדכן ולחדש לך, מצבת הלקוחות שלי נעה בין באר שבע ושדרות בדרום, עד קצרין בצפון.

יש לי גם לקוח אחד בודד מאילת, כך שהמרחק והזמן להגיע אלי, לא משחק כנראה תפקיד, והוא משתלם בהחלט.

בברכה

צביקה

דימונה כבר לא נחשב???

צביקה אני מחפש מישהו מי באר שבע ו 2 אנשים כבר אמרו לי לא ו אחד אמר זה ביכלל לא הקרבורטור

אבל היום הרכב נסע בלי בעיות ביכלל אבל נגיד אני בצומת אז יש לי רעש מי אחורה של יריות ו פיצוצים אבל זה כבר נירא לי לא קשור לקרבורטור או אני טועה?

ו צביקה כמה עולה ניקוי הקרבורטור אצלחה ?

אם זה כמו שאתה אומר- זה נשמע כמו הצתה לא מכוונת.

אתה יכול לכוון אצל כל חשמלאי רכב.

אם אתה בדימונה אז צור איתי קשר אני אכוון לך הצתה .

ירון מאיר

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ירון מאיר מה המיספר פלאפון כדי שאני יצור קשר איתחה?

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם
צביקה, האם עדיין מוכרים קיט שיפוץ חדש לקרבורטורים כאלו ישנים?

ארז, פתח איביי ובצע חיפוש, אתה תמצא מינימום 3 חברות שונות אשר מייצרות קיטים, אם לא יותר.

כנ"ל גם לדמי ה1600.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
צביקה אני מחפש מישהו מי באר שבע ו 2 אנשים כבר אמרו לי לא ו אחד אמר זה ביכלל לא הקרבורטור

אבל היום הרכב נסע בלי בעיות ביכלל אבל נגיד אני בצומת אז יש לי רעש מי אחורה של יריות ו פיצוצים אבל זה כבר נירא לי לא קשור לקרבורטור או אני טועה?

ו צביקה כמה עולה ניקוי הקרבורטור אצלחה ?

צביקה, כפי שתארתי לעצמי, אני מכיר כבר כאן את רוח העניינים בפורום ומעט הבנה בסיסית בצורת התייחסות והתנהגות של אנשים.

ולכן יצאתי בהנחה, וצדקתי שהבחור מחפש עזרה קרוב למקום מגוריו.

אם תרצה פירוט לוגי יותר כיצד הגעתי להנחה זו פנה בפרטי :lol::lol:.

קוברה, בעיית "פיצוצים" לרוב אכן נובעת מתקלה במערכת ההצתה כפי שמאיר רשם לך, אך יתכנו מקרים אשר נובעת מקרבורטור גם כן, בעיקר בעת בעיית תערובת. הפלאגים השחורים הינם עדות!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...