Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדריך לטירון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הדברים החשובים בפרוייקט ראשון, לדעתי:

רכב שיש לו חלפים שאפשר להשיג בקלות - כמעט כל האמריקאיות עונות על ההגדרה הזו, וגם רוב האנגליות, וכמעט כל הVW.

לעשות הכל לבד. פחחות אפשר אבל מסובך ודורש המון ידע, צבע כמעט בלתי אפשרי להגיע לתוצאות מקצועיות, אבל כל השאר - פירוק והרכבה, מכונאות, חשמל - הכל אתה יכול לבד, עם קצת תושיה, ספרות מתאימה ונכונות להשקיע את הזמן בכך, לקנות כלים מתאימים ובאופן כללי - לקחת את הזמן ולא לחפף.

עדיף לקחת רכב שלם מבחנת פחחות (גם אם לא יפה במיוחד) ומאתגר מבחינת מכונאות מאששר ההפך.

עוד דברים:

רוב רובו של תהליך השיפוץ הוא לפרק, לנקות, להרכיב. זה תהליך ארוך אפור, מלכלך ומפרך, אבל שכרו בצידו.

תכין הערכת מחיר בשקלים, תכפיל ב 2, וזה המחיר בדולרים שיעלה לך השיפוץ. :wink: אבל שלא תעיז לספור כמה עולה לך או לעשות סיכומים לפני שגמרת את השיפוץ.

אסף.

שכחת את הגי'פ ,רכב קל יחסית לשיפוץ ,חלקים יש,טיולים יש,מפגשי מועדון יש,זה מה שאני הייתי עושה.

פורסם

אגב, שיפוץ ראשון קלאסי, לדעתי, הוא ג'יפ. קל לעבודה, סולח בקלות על טעויות ויש את כל החלקים שאתה רק מדמיין. ויש גם את ג'יפולוג שם ייעזרו לך בכל בורג וכל פרט.

(עריכה: ועכשיו אני רואה את התגובה שמעלי)

אסף.

פורסם

תכין הערכת מחיר בשקלים, תכפיל ב 2, וזה המחיר בדולרים שיעלה לך השיפוץ. :wink: אבל שלא תעיז לספור כמה עולה לך או לעשות סיכומים לפני שגמרת את השיפוץ.

אסף.

חזק :lol:

• תוכן חדש...