Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אכן, המממ מעניין...

אתה מתכוון למעבורת? מאיפה לאיפה? למיטב זכרוני יש רק מאירופה לארץ וגם זה עם חניית ביניים והחלפת אוניה. אני טועה? איזה קוים יש? מה העלויות של זה מול רורו ומכולה?

אז זהו...

האוניה בה אני הבאתי את הרכב שלי לא היתה מעבורת, כי אם אוניית משא.

יצאנו מפיראוס בבוקר, יום למחרת עשינו עצירה בלרנקה (קפריסין), שם פרקו והעמיסו לא מעט דברים לבטן האוניה, ולאחר יום טיול שעשיתי בלרנקה, הפלגנו לחיפה, לשם הגענו בבוקר.

הייתי הנוסע היחידי באוניה, למעט אנשי הצוות, דבר שהעצים אצלי את החוויה.

זאת היתה האפשרות הכי זולה, ומבחינתי גם האפשרות היחידה.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם
אין שום בעיה.

המכולה הקטנה (20 פיט), היא בעלת רוחב חיצוני של 2.37 מ"ר ורוחב פנימי של 2.3 מ"ר.

אין כמעט רכבים שמגיעים לרוחב כזה. גיפ האמר למשל הוא ברחוב של 1.897 לדגם הקטן ו - 2.06 לדגם הגדול ביותר....

אלירן

מה שאני לא מבין הוא איך יוצאים מהרכב כאשר הוא במכולה........?

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

לאלירן: 200$????? מאיפה לאיפה?

ובענין אוניית המשא והמעבורות: לפי מה שאני זוכר הקוים הם באמת מייון או קפריסין לארץ, מקסימום איטליה עם חניית ביניים. מה עושים מאירופה או מארה"ב? יש אפשרות כזו? כמה זמן זה לוקח? איפה ישנים אוכלים ומתקלחים? (...) כמה$$$?

בקיצור, מעבר לאינפורמציה המאוד מעניינת, נשמע שיש כאן סיפור. נשמח לשמוע אותו!

פורסם

אני כבר לא זוכר אם מפיראוס (יוון) לישראל זה לקח לנו 72 שעות או 96... אני חושב ש- 96 שעות.

באוניית משא אוכלים את האוכל הפשוט שאוכלים המלחים הפשוטים. כמובן שנוצרים קשרים גם עם הקפטן (שגם הוא אוכל אוכל פשוט שמכין לו הטבח), אך אז אפשר לשבת איתו על כוס וויסקי, אל מול התוכי שלו...

החדר עצמו זה חדר פשוט ביותר, עם מיטה, מיקלחון ושירותים, וצוהר קטן החוצה...

הסיפור בהחלט ארוך, ואם אצליח להעביר בו רק רבע מההנאה שנהניתי, אני משוכנע כי ינעם לקוראים.

אשתדל לעשות כן באחד מהימים הקרובים, אך איני מבטיח.

בכל מקרה, הסיפור המלא הועלה באחד מהאבטומובילים לפני אי אלו שהם שנים.

אם הקובץ של יומן המסע שרד בנכבי המחשבים (אני יודע שכל התמונות הושמדו שלא בכוונה), אשתדל להעלות אותו לכאן.

כמובן שהקובץ נכתב על פיסות נייר, ורק עם ההגעה ארצה מהמסע, הוא הועבר לקובץ דיגיטלי.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

את הג'יפ שלי, הובלתי במעבורת של חברת "סאלאמיס", מחיפה לקפריסין ובחזרה. אותה מעבורת מגיעה גם לפורט סעיד וליוון. הנציגים שלה בארץ הם חברת "רוזנפלד" בחיפה.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• תוכן חדש...