Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בנלי 654 - מחפש מידע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק נדמה לי או שכל 4 הקרבורטורים חסרים לך?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

הי

אני נאלץ להצטרף לתגובות: האופנוע הזה היה בזמנו פשוט זוועתי...

זה היה האופנוע הכבד הראשון בחיים שלי - מודל 1986 כמו בתמונה (זו תמונה מהאינטרנט, לא האחד שהיה שלי). הוא נראה והרגיש לא רע, אבל האמינות...חברתי באותם הימים הייתה דוחפת אותי בכל פעם כדי שאניע...כי הסטרטר/ מצבר היו עושים בעיות. בימי גשם, היה צריך לנסוע בזהירות בכדי שלא יירטב משהו במנוע או בחשמל...בניגוד למתחרים היפנים של אותם ימים, לא היתה לו הצתה אלקטרונית אלא פלטינה - וזה אומר שבכל יומיים-שלושה, האופנוע החליט שהוא נוסע על שני צילינדרים, במקום ארבעה, וזה נשמע כמו ג'אווה. ארבעת הקרבורטורים שלו אהבו להתלכלך ולהיסתם. בעל-כורחי למדתי מכונאות מהי...הייתי מפרק את הקרבורטורים ומנקה בעצמי. עוד צרות: אגזוזים שנטו להירקב, ומפלטים לא אטומים, בחיבור למנוע - דבר שחייב אטימה טובה יותר. אני זוכר, שהיו לו נזילות שמן מפה ועד הודעה חדשה...שני זוגות נעליים ומגפיים הקרבתי לצורך הרכיבה על האופנוע הזה. כמובן, שרק נעלי צד שמאל נפגעו - באיזור רגלית ההילוכים. אבל, מה אפשר לעשות עם נעל אחת מוכתמת בשמן שמחלחל לכפות רגליים? הייתה לו גם נזילת דלק שלא הצלחתי להתגבר עליה, למרות שניסו לרתך ולסתום את מיכל הדלק. בקיצור: תחשוב על אופנוען בן 22, מסריח מדלק ושמן. החברים חשבו שאני עובד בתחנת דלק...:-).

השיא היה, כשנתפס המנוע - לשמחתי במהירות כמעט אפסית (במהירות גבוהה, זו פשוט התאבדות). היה צורך בהחלפת שרשרת טיימינג ושיפוץ ראש מנוע/ שסתומים.

בלהט השובבות הדבילית שלי, ואולי בשאיפה שהוא יהיה אלי נחמד, הפכתי אותו לקאסטום עם כידון גבוה, אבל כשסוף סוף הצלחתי למכור אותו בשליש מחיר, לאחר חודשי ייאוש, הבעלים החדשים הסבו אותו חזרה לצורה הקודמת. בשורה התחתונה: השקעה ללא תמורה: אחוז קטן מאד של הנאה מתוך שעות רבות של תסכול, וגם מסחטת כספים של תיקונים.

19630_0_1_4_654_Soeren%20Jensen.jpg

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...