Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון:

הרכב בעל רישיון וביטוח השבוע טסט

שאלה- הרכב הפך על ידי לאספנות לפני כחודש והוא לא נסע כ 10 שנים,ברישיון נכתב "חייב אישור מעבדה מוסמכת" האם יש דברים בגו ואני אכן צריך?

הנקבה הבלה במשרד הרישוי סרבה להקשיב שאמרתי לה שאני לא צריך וכי אני פטור מעלוקה זו

אגב אשמח אם מישהו יכוון אותי לגריל קידמי לא משנה איזה שנה או אפילו רק לפנסים העגולים בלי הגריל

צפצף וסע

פורסם

תחזור לבלה ותצרח עליה עד שהיא תקבל התקף לב,

אחר כך, תיגש למנהלת, תגיד לה שעד שהשורה הזאת לא נמחקת, ואתה מוזמן לתפוס אצלה כמה כיסאות ולהרגיש בבית,

אתה מסרב ללכת.

פתאום, דברים זזים הרבה יותר מהר.

----

פורסם

ממשיך את התגובה האחרונה.

רכב אספנות פטור מבדיקת מעדה מוסמכת. הפקידה טעתה/לא ידעה והיא צריכה לבטל את השורה הזו.

פורסם

תודה רבה

עוד סעיף שכדאי לצרף לרכב לא הוקפאו הרישיונות

גריל מי יודע איפה יש?

צפצף וסע

פורסם

חובות רשיון שנצברו מתבטלים עם הפיכת מעמד הרכב לסטטוס אספנות.

לגבי גריל, כאשר תתיאש/תסתיים לך הסבלנות למצא אחד בארץ חפש באיביי/חנויות בארה"ב. אם אתה בעל כרטיס אשראי בינ"ל או שיש בהישג ידך חבר עם אחד כזה, יבוא גריל הוא לא סיפור מסובך במיוחד.

פורסם

מצאתי:)))))))))

נרשם לי "רכב אספנות-אסורה הובלת מטען" מה עם זה?

האם אסור לי באמת?

צפצף וסע

פורסם

האם אתה מתכוון לעבוד עם הרכב אסור. אם לא בנסיעה רגילה תוביל גם טלויזיה לדירה החדשה שלך וזה יהיה בשעות המותרות אין בעיה. אבל תלוי על איזה שוטר אתה נופל וכמה עיצבנת אותו.

פורסם

אוקי אני אשנה את הדוגמא שלך מעט

האם כאשר אסיע 2 ספות כסא שולחן טלויזיה מערכת סטריאו ו2 מנורות אהיל בסגנון בורמזי

זה מותר או שאסור לי רק לעבוד איתו?

מותר להעמיס לצורכי פנאי זאת אומרת?

או שאסור כלל וכלל לא.

צפצף וסע

פורסם

דובר על זה כאן בפורום הרבה תעשה חיפוש תמצא יותר תשובות. עזוב אותך ספות ארונות מה העמסת לא חשוב. נגיד ותהיה בדרך לטיול עם רכב עמוס אוהל ציוד מה אז. כתבתי לך קודם התקנות לא הכי ברורות כל אחד יכול לפרש איך שהוא רוצה. רק שאת השוטר שעוצר אותך זה לא מעניין והכל תלוי בו ראיתי וניתקלתי בשוטרים שויתרו על עברות חמורות הרבה יותר רק על מנת שתלמד קצת מטעויות.

פורסם

אסורה הובלת מטען. לנו ברור שאם אתה יוצא עם המשפחה לטיול ועל הגלדיאטור יש ציוד לטיול זה מותר, ואילו הובלת תכולת דירה זה אסור. זו כוונת המחוקק (שלא תעבוד עם האוטו). לשוטר שיעצור אותך זה גם ברור? עוד יום של חול בארץ הקודש.

אסף.

• תוכן חדש...