Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לי יופי של תמונות.

יש לי שאלה הגיע איי פעם פורשה 356 SC למפגשי מועדון החמש בהיכל נוקיה?

או בכלל יש את הרכב הזה לאחד מחברי מועדון החמש?

תמונה של אחת מהארץ, הקרדיט למי שצילם את זה.

carrera7ss.jpg

פורסם

לי, תמונות מעולות.

בהחלט רואים את "ההבדל" בין "צלם" לבין צלם.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

רואים את ההבדל בין צלמות לצלמים , יש פה נבחרת של צלמות שעושות לכולנו בית ספר .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

גם הילדה שלי צילמה קצת תמונות. סך הכל בת 9 ועם מצלמה רגילה תמונות אחת אחת רואים שקיבלה את הג'וק. לא מפספסת מפגש. וכמובן שפירגנה למכוניות של אבא. הנה התמונות שופופו.

תמונה 637.jpg

תמונה 636.jpg

תמונה 665.jpg

תמונה 668.jpg

תמונה 689.jpg

תמונה 691.jpg

תמונה 684.jpg

תמונה 677.jpg

פורסם
גם הילדה שלי צילמה קצת תמונות. סך הכל בת 9 ועם מצלמה רגילה תמונות אחת אחת רואים שקיבלה את הג'וק. לא מפספסת מפגש. וכמובן שפירגנה למכוניות של אבא. הנה התמונות שופופו.

סחטיין!! יש לה משיכה ל HF!!

אחד מהאופנועים הכי מהירים שנמצאים על כבישי הארץ.

img0774ry2.jpg

w1024.png

ל'

בין המהירים?... הוא הכי מהיר מהסדרתיים, רק חבל שהבוסה כזה יצור מכוער... לעומת הדוקאטי הוא נראה כמו ערימת ברזלים

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם
סחטיין!! יש לה משיכה ל HF!!

בין המהירים?... הוא הכי מהיר מהסדרתיים, רק חבל שהבוסה כזה יצור מכוער... לעומת הדוקאטי הוא נראה כמו ערימת ברזלים

עד כמה שאני יודעת יש כרגע את ה ZZR שכנראה מהיר ממנו, אאל"ט אני אברר פרטים נוספים ואעדכן.

:mm_yeah:

באשר לצורה החיצונית שלו, הוא יפה ומיוחד, אך כפי שאמרת לעומת הדוקאטי שמעוצב בצורה מדהימה הוא נראה מגושם כבד וחסר עיצוב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שני האופנועים מוגבלים אלקטרונית ל 300 קמ"ש.

תורידו את ההגבלה ותגידו לי מה הצלחתם לעשות.

העיצוב המוזר של הסוזוקי נעשה במנהרת רוח בשביל שיצליח לעשות קו ישר ב 300 קמ"ש.

העיצוב של דוקטי נעשה באתר פורנו בשביל לראות מה גורם לנו להזיל ריר.

אייל

פורסם

דרך אגב ,יש שני כלים שהם ברמה של פחד (יאבוסה וR שהם כבר מוגדשים) כך שאני לא יודע על מי את מדברת כהכי מהיר אך כפי הנראה לא ראית מה זה מהר עדיין) :wink:.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

כפי שמצאתי בפול גז:

ZZ R 1400

"עברו שנתיים וקאוואסאקי מחליטה לשדרג מעט את ה-ZZ-R1400 ה(מאד) מהיר. הסיבות הרשמיות על פי קאוואסאקי הן תקנות זיהום האוויר, ואכן ה-1400 החדש שקט ונקי יותר ועומד ביורו 3. אבל לא במקרה הוא גם "יוצא להם" חזק וקל יותר. ככה זה כשהתחרות הצמודה ביותר, סוזוקי, מוציאה דגם חדש לגמרי של היאבוסה. תחרות מאד מהירה".

נסיעת מבחן על ZZR1400

סוזוקי מציגה את היאבוסה 1300סמ"ק.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
דרך אגב ,יש שני כלים שהם ברמה של פחד (יאבוסה וR שהם כבר מוגדשים) כך שאני לא יודע על מי את מדברת כהכי מהיר אך כפי הנראה לא ראית מה זה מהר עדיין) :wink:.

:wink:

ל'

..........|

..........|

..........|

..........|

............V

3.jpg

• תוכן חדש...